Jel ti potpisujes da ce rako biti. Jbt kakav optimizam
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
Re: FK Sarajevo
- Maroon1946
- Kontakt:
Kakvih smo kapitalaca imali otkad je dosao precjednik nijedan se dosad nije pokazao
Nikad nije do kluba, uvijek je do igrača
Nikad nije do kluba, uvijek je do igrača
Maroon1946 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 15:20Kakvih smo kapitalaca imali otkad je dosao precjednik nijedan se dosad nije pokazao
Nikad nije do kluba, uvijek je do igrača![]()
Pa jest do igraca uvijek , kojeg god smo igraca doveli iz manjih klubova gdje su ihrali za milju dvije maraka rasturali, cim ovdje potpisu za 5 10 milja ko da nikad lopte sutno nije, poslije nas su vecina zavrsavali karijeru postali pjevaci sta vwc nije. A klub i ovaj sadasnji gazda veze sa zivotom nemaju.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Logican potez sta ce ti ljudi sa tolikom platom koji ne prave razliku na terenu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- relativizam
- Kontakt:
Ne mozes dovesti Ljajica a ispred njega ti igra karlos,turkes, i ko sve ne, pa na toj poziciji ni de brujne ne bi bio od koristi onda, dovedi jednu klasu u napadu dovedi jednu klasu u vezi pa ces vidjeti ima li koristi.Rule_hz je napisao/la: ↑26 jul 2026, 15:36Maroon1946 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 15:20Kakvih smo kapitalaca imali otkad je dosao precjednik nijedan se dosad nije pokazao
Pa jest do igraca uvijek , kojeg god smo igraca doveli iz manjih klubova gdje su ihrali za milju dvije maraka rasturali, cim ovdje potpisu za 5 10 milja ko da nikad lopte sutno nije, poslije nas su vecina zavrsavali karijeru postali pjevaci sta vwc nije. A klub i ovaj sadasnji gazda veze sa zivotom nemaju.
Da me ubijes ja sad ne znam nabrojati imenom i prezimenom prvih 11, jednostavno nismo stabilni ni u jednom segmentu osim sto svake sezone ode neki igrac za milion dva, sto je isto za danasnji fudbal smijesno i ti procenti od kasnijih prodaja da li idu klubu ili mirvicu ko ce ti ga znati.Dovedi igraca cije ce dresove djeca kupovati gdje ce ljudi zbog ljepote dolaziti na utakmice,nama je trenutno najpoznatije ime Zoran Zekic i klubu.
Trenutno smo filijala hrvatskih solidnih igraca, da smo filijala engleskih klubova pa eto, i tamo imas dinamo a ovo ostalo ni ovdje u ligi ne bi mogli pored borca i zrinje osvajati.
Moju ce podrsku imati makar zadnji bili ali jednostavno ovo za sad ne mirise ni da cemo biti prvaci sljedece 3 sezone
Ne bi mi mrsko malo po transfermarktu da protabirim i izvucem imena zadnjih 15+- godina imena igraca, velika imena, imena igraca sa ozbiljijim karijerama koji su igrali za nas, neki koji su odlazili pa se vracali nakon uspjesnih ili manje uspjesnih perioda provedenih vani, (bivsih) reprezentativaca, pa nek svako sam zakljuci koliko smo i od kojeg/kojih igraca najvise hajriovali:
Stefan Ristovski
Adem Ljajic
Renato Gojkovic
Gojko Cimirot
Luka Menalo
Aldin Turkes
Daniel Avramovski
Rifet Kapic
Darko Bodul
Darko Lazic
Mario Vrancic
Ajdin Hasic
Adalberto Peñaranda
Marin Anicic
Avdija Vrsajevic
Tino-Sven Susic
Said Husejinovic
Leon Benko
Milan Stepanov
Dzemal Berberovic
Haris Duljevic
Matej Delac
Mato Jajalo
Asmir Suljic
Da li se isplati uopste dovoditi takve igrace u ovu ligu i sta imamo od toga ili nemamo. Ako sam kojeg zaboravio, jbga i to dosta govori.
Stefan Ristovski
Adem Ljajic
Renato Gojkovic
Gojko Cimirot
Luka Menalo
Aldin Turkes
Daniel Avramovski
Rifet Kapic
Darko Bodul
Darko Lazic
Mario Vrancic
Ajdin Hasic
Adalberto Peñaranda
Marin Anicic
Avdija Vrsajevic
Tino-Sven Susic
Said Husejinovic
Leon Benko
Milan Stepanov
Dzemal Berberovic
Haris Duljevic
Matej Delac
Mato Jajalo
Asmir Suljic
Da li se isplati uopste dovoditi takve igrace u ovu ligu i sta imamo od toga ili nemamo. Ako sam kojeg zaboravio, jbga i to dosta govori.
U ligi kakva jeste, ligi kojom vlada ko vlada, i timom koji mi imamo, možeš biti optimističan koliko hoćeš. Kao da ja ne bih volio duplu krunu...Kockoglavi je napisao/la: ↑26 jul 2026, 15:14Jel ti potpisujes da ce rako biti. Jbt kakav optimizammnon46 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 14:24Šta ima čekati kraj sezone da vidi, biti ćeš treći i sa Ademom i Stefanom i bez njih.Kockoglavi je napisao/la: ↑26 jul 2026, 12:21
Zajebi nick kad budes tabelu vidio druga ce prica biti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sve rečenorelativizam je napisao/la: ↑26 jul 2026, 16:06
Ne mozes dovesti Ljajica a ispred njega ti igra karlos,turkes, i ko sve ne, pa na toj poziciji ni de brujne ne bi bio od koristi onda, dovedi jednu klasu u napadu dovedi jednu klasu u vezi pa ces vidjeti ima li koristi.
Da me ubijes ja sad ne znam nabrojati imenom i prezimenom prvih 11, jednostavno nismo stabilni ni u jednom segmentu osim sto svake sezone ode neki igrac za milion dva, sto je isto za danasnji fudbal smijesno i ti procenti od kasnijih prodaja da li idu klubu ili mirvicu ko ce ti ga znati.Dovedi igraca cije ce dresove djeca kupovati gdje ce ljudi zbog ljepote dolaziti na utakmice,nama je trenutno najpoznatije ime Zoran Zekic i klubu.
Trenutno smo filijala hrvatskih solidnih igraca, da smo filijala engleskih klubova pa eto, i tamo imas dinamo a ovo ostalo ni ovdje u ligi ne bi mogli pored borca i zrinje osvajati.
Moju ce podrsku imati makar zadnji bili ali jednostavno ovo za sad ne mirise ni da cemo biti prvaci sljedece 3 sezone
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Uživao sam u igrama Saida,Benke,Džemo je naš njega ne računam,a i druga su vremena bila,donekle Hasića i Stojčev je bio klasa kao i Merso koje nisi naveo,ostalo sve bolje da sam prespavao.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 16:20Ne bi mi mrsko malo po transfermarktu da protabirim i izvucem imena zadnjih 15+- godina imena igraca, velika imena, imena igraca sa ozbiljijim karijerama koji su igrali za nas, neki koji su odlazili pa se vracali nakon uspjesnih ili manje uspjesnih perioda provedenih vani, (bivsih) reprezentativaca, pa nek svako sam zakljuci koliko smo i od kojeg/kojih igraca najvise hajriovali:
Stefan Ristovski
Adem Ljajic
Renato Gojkovic
Gojko Cimirot
Luka Menalo
Aldin Turkes
Daniel Avramovski
Rifet Kapic
Darko Bodul
Darko Lazic
Mario Vrancic
Ajdin Hasic
Adalberto Peñaranda
Marin Anicic
Avdija Vrsajevic
Tino-Sven Susic
Said Husejinovic
Leon Benko
Milan Stepanov
Dzemal Berberovic
Haris Duljevic
Matej Delac
Mato Jajalo
Asmir Suljic
Uvijek na silu,na zor, ne planski,povuci potegni...čitav život.
Trebalo je pustiti Rileta i Beganovića a ostaviti Ljajića.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako već tražimo špica, bolje Rondića probati dovesti nego Spahića.
Pri tome Velež traži odštetu koju smo navodno spremni dati, bolje Kolnu ponuditi 300.000€ za Imada.
Pri tome Velež traži odštetu koju smo navodno spremni dati, bolje Kolnu ponuditi 300.000€ za Imada.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Sve se nadam da je zayebancija da hoćemo platiti obestecenje za onu krampu iz Veleža. Doduše mislio sam da je i za ovu dvojicu iz Veleža zayebancija pa oni potpisaše.
Da mi je neko rekao da će Mamić odraditi najgori prelazni rok u zadnjih 10 godina...
Da mi je neko rekao da će Mamić odraditi najgori prelazni rok u zadnjih 10 godina...
Rondiću su ostale još tri godine ugovora i zarađuje veoma dobru platu. nikada neće doći u BiH – osim ako ne bude riječ o posudbi.kao osoba je smeće i ne trebaju mi takvi igrači.
ako na kraju budemo plaćali odštetu za Spahića, Mamića zaista treba izbaciti.
ako na kraju budemo plaćali odštetu za Spahića, Mamića zaista treba izbaciti.
-
rimljanin90
- Kontakt:
SamoTi4000 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 16:33Uživao sam u igrama Saida,Benke,Džemo je naš njega ne računam,a i druga su vremena bila,donekle Hasića i Stojčev je bio klasa kao i Merso koje nisi naveo,ostalo sve bolje da sam prespavao.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 16:20Ne bi mi mrsko malo po transfermarktu da protabirim i izvucem imena zadnjih 15+- godina imena igraca, velika imena, imena igraca sa ozbiljijim karijerama koji su igrali za nas, neki koji su odlazili pa se vracali nakon uspjesnih ili manje uspjesnih perioda provedenih vani, (bivsih) reprezentativaca, pa nek svako sam zakljuci koliko smo i od kojeg/kojih igraca najvise hajriovali:
Stefan Ristovski
Adem Ljajic
Renato Gojkovic
Gojko Cimirot
Luka Menalo
Aldin Turkes
Daniel Avramovski
Rifet Kapic
Darko Bodul
Darko Lazic
Mario Vrancic
Ajdin Hasic
Adalberto Peñaranda
Marin Anicic
Avdija Vrsajevic
Tino-Sven Susic
Said Husejinovic
Leon Benko
Milan Stepanov
Dzemal Berberovic
Haris Duljevic
Matej Delac
Mato Jajalo
Asmir Suljic
Pa nije Mersu stavio jer on nije dosao kao ova kapitalna pojacanja
Benko, Delac, Jajalo, Berberovic, Said igraci koji su zaista donosili prevagu ovo ostalo samo setnja ili povremeni bljesak.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 16:20Ne bi mi mrsko malo po transfermarktu da protabirim i izvucem imena zadnjih 15+- godina imena igraca, velika imena, imena igraca sa ozbiljijim karijerama koji su igrali za nas, neki koji su odlazili pa se vracali nakon uspjesnih ili manje uspjesnih perioda provedenih vani, (bivsih) reprezentativaca, pa nek svako sam zakljuci koliko smo i od kojeg/kojih igraca najvise hajriovali:
Stefan Ristovski
Adem Ljajic
Renato Gojkovic
Gojko Cimirot
Luka Menalo
Aldin Turkes
Daniel Avramovski
Rifet Kapic
Darko Bodul
Darko Lazic
Mario Vrancic
Ajdin Hasic
Adalberto Peñaranda
Marin Anicic
Avdija Vrsajevic
Tino-Sven Susic
Said Husejinovic
Leon Benko
Milan Stepanov
Dzemal Berberovic
Haris Duljevic
Matej Delac
Mato Jajalo
Asmir Suljic
od svih nabrojanih jedan jedini Leon Benko, cekali ga par mjeseci ali kad je dobio papire i zaigrao odma pokazao klasu
Dobro je vala i tvoga Rule vise...Rule_hz je napisao/la: ↑26 jul 2026, 15:36Maroon1946 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 15:20Kakvih smo kapitalaca imali otkad je dosao precjednik nijedan se dosad nije pokazao
Ma ja jedva cekam Ghorzija!
-
SamoTi4000
- Kontakt:
rimljanin90 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 17:36SamoTi4000 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 16:33Uživao sam u igrama Saida,Benke,Džemo je naš njega ne računam,a i druga su vremena bila,donekle Hasića i Stojčev je bio klasa kao i Merso koje nisi naveo,ostalo sve bolje da sam prespavao.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 16:20Ne bi mi mrsko malo po transfermarktu da protabirim i izvucem imena zadnjih 15+- godina imena igraca, velika imena, imena igraca sa ozbiljijim karijerama koji su igrali za nas, neki koji su odlazili pa se vracali nakon uspjesnih ili manje uspjesnih perioda provedenih vani, (bivsih) reprezentativaca, pa nek svako sam zakljuci koliko smo i od kojeg/kojih igraca najvise hajriovali:
Stefan Ristovski
Adem Ljajic
Renato Gojkovic
Gojko Cimirot
Luka Menalo
Aldin Turkes
Daniel Avramovski
Rifet Kapic
Darko Bodul
Darko Lazic
Mario Vrancic
Ajdin Hasic
Adalberto Peñaranda
Marin Anicic
Avdija Vrsajevic
Tino-Sven Susic
Said Husejinovic
Leon Benko
Milan Stepanov
Dzemal Berberovic
Haris Duljevic
Matej Delac
Mato Jajalo
Asmir Suljic
Pa nije Mersu stavio jer on nije dosao kao ova kapitalna pojacanja![]()
A kapitalno pojačnje je Asmir Suljić sa 32 god,ili Duljević jednom nogom u penziji
Prati Romu,kani me se veze nemaš sa fubalom
-
bordospartanac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.