FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Trigger » 08 maj 2011, 15:44

pabizo je napisao/la:
Trigger je napisao/la:Čestitam za veliki uspjeh. Titula je je vaša - Zasluženo, bez pogovora!

Uz 2-3 kvalitetna pojačanja možete i dalje od prve evropske utakmice, garant.
Čestitke igračima, stručnom štabu na čelu sa Jagodićem, upravi i navijačima.
Sretno vam bilo
Sta ti pasa cestitas--------tipovima koji nemaju igru i to upravo zbog sadasnjeg PROLAZNOG trenera ,,,,,
Vela havle, lika!!!!
IMAJU REZULTAT, pa neka i "nemaju igru" kako ti 'stručnjak' pišeš...Rezultat valjda 'doš'o onako PROLAZNO.....
Pa ti g. "pabizo" imaš narav k'o Zoka Smileski..... :mrgreen:
Bosno moja poharana....

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 08 maj 2011, 21:52

$ " $ " % ? о ? "

Ја ? " $ $ $ " "(не "),? " " ? % $,' & " " " $ $ 100% ? провенство,$ " " " $ за 50% " " него $.
" не " се $ ? & у ",& ' ? " " " " " ".
Не & $ " се ? у ? " " ? европе,? " " & $ ?,& " се ' $ ",$ " " свега ? ?," & 30% новца " на ?," & ? " $,у $ тренера,' " ? % $ уз ?!
" ово " пуно % ја ",& " " не & " & зна &,' ето $ је ?,$ ' гурања $ стране $ $ " " $ - то " право провенство.
? &,& ",& & ?!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 08 maj 2011, 22:09

cestitam Borcu na tituli..realno zasluzena...mi smo svoje sanse izgubili poslije Slobode

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 08 maj 2011, 22:23

možda je rano za čestitke,ipak imamo jednu tekmu odigrati više u gostima + dolazimo vam na grbavicu :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 maj 2011, 23:59

Bilo bi regularnije da nema sudija da se igrači sami dogovore jel bio faul :D

Zaboravio si navesti i terene, tereni da su kao engleski sve bi ovo bilo 30% bolje, ovdje mjesec dana ne možeš od blata igrati, mjesec od snijega, mjesec osušio se teren zbrisana trava tvrda i neravna podloga ... Ma ovi naši fudbaleri su za ginisa stranci od straha zbog povreda na mnoge terene ne bi htjeli ni izaći a kamoli igrati po tim džombama

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 09 maj 2011, 12:01

Osigurati sampionsku tiutulu sustinski 4 kola prije kraja prvenstva....NEPROCJENJIVO !

Istina nije sve jeos gotovo teoretski ali fakticki mislim da vise nema dileme o prvaku
U pogledu utakmice sa Olimpikom, Borac je igrao viktoriju pred golom olimpika citavu utakmicu, i prije i poslije islkljucenja Vidovica.
Prije iskljucenja tri velike prilike 1 na 1 sa golmanom.

Iskljucenje, pa mozda je sudija malo pretjerao, ali opet ne moze se reci da je prema pravilima fudbalske igre pogrijesio, mada to je bio vjetar u ledja borcu.

Penal, ista situacija kao i sa iskljucenjem, moze se svirati a i ne mora ( ali eo promasen je).

Kad se malo pogleda nama ni bog ne da da do rezultata dodjemo na sumnjiv nacin :) oba diskutabilna penala, drina i olimpik su promasena :)

Borac bi pobjedio olimpik i bez tog iskljucenja, jer i prije iskljucenja a ni poslije olimpik nije prisao golu borca, itaj slucajni go koji e rezultat greske avdukica strasne, je bio sut sa 30 ak metara, bez prave sanse, plod velike slucajnosti.

Bez namjere da budem pretenciozan, mislim da borac ima ekipu koja kvalitetom odskace od svih drugih ekipa u ligi, mada ni to nije dovoljno za ozbiljniji evropski rezultat narocito u Ligi sampiona.

Toznaci zadrzati ono sto ima kvalitet , i pojacati se sa dva tri brza vezna igraca od kojih jedan mora biti klasan play.

Ono sto nam slijedi je vjerovatno nastavak prvenstva bez tolikog pritiska, i ocekujem u 29 kolu pravi derbi jer pretpostavljam da ce do tad i zeljeznicar vec obezbjediti evropu, tako da ce obe ekipe biti rasterecene i igrati bez pritiska rezultata za prestiz sto bi moglo dinijeti dobar fudbal, cemu se ikreno nadam.

Ova titula se jednostavno mora zaciniti sa pobjedom na grbavici
I

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 09 maj 2011, 12:33

& $ & " " ' & $ на " " " " је " ? са " $- ". 64...($ $ се " ? " у ' $ 16 ?)...
Па ' " ?. вјроватно " " $ на "...
Јао, " $ :D
Let's go, Fighter!

"!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 09 maj 2011, 13:25

svjesno kasnim, ali cekao sam da se sve malo slegne i da se, eventualni, provokatori ispucaju. cestitam na tituli i nadam se da cete nas dostojno predstaviti u evropskim takmicenjima. zasluzeno ste prvi, a na osnovu konstantnosti tokom cijele sezone. jos jednom, sve najbolje
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 09 maj 2011, 13:42

?...
" ја се $ $ се " $ $ $ - " у ", " свега.
?, & $ $ оно " - $ " ", % $ - ? & $ % ?.
? $ се прође $ ?, све ? " " ' успјех...
Let's go, Fighter!

"!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 maj 2011, 15:54

DOLAZEL LESINARI U GRADACAC?

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 09 maj 2011, 15:55

zvjezdas je napisao/la:DOLAZEL LESINARI U GRADACAC?
Ocel osvanut sutra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
" " " , " " оне " !!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 09 maj 2011, 16:04

zvjezdas je napisao/la:DOLAZEL LESINARI U GRADACAC?
& $, ? ? ? ".
" ' $ " о ", јер ја $ не $ ¥ на гостовања," ' ", ? & ? $ $ те " групе, $ на " - " се ' $ ;)

?, " $ " отворена " " $ се % $ :D
Let's go, Fighter!

"!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 maj 2011, 21:23

I ja sam simpatizer,a ne vidim zasto smatras pitanje glupim.Zasto bih ja pratio rad navijaca Lesinara.Cisto me zanima informativno jer je ljepsi ambijent kada ima dosta navijaca oba tima.Bujrum u sto vecem broju od prve do zadnje minute uz korektno i normalno navijanje.Mi smo pitoma sredina i nikada niko nije imao problema.Uz posteno sudjenje neka pobijedi bolji,ali ako se otvorite i potcijenite Zvijezdu mogli bi zavrsit kao i Siroki prije nekoliko kola ,a to bi bila sramota za prvaka.pozdrav i dodjite.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 maj 2011, 21:57

? je napisao/la:?...
Da vam i ja cestitam, mada se to od kola kad je Zeljo igubio od slobode znalo, ja kad vidim kako Zeljo igra jedino mozda Šehić i onaj liberijac mogu se za fine pare udat, ne znam kakva je situacija kod vas imal sanse da zadrzite sve igrace na okupu i da dovedete jos kojeg igraca, jer ne vidim da i vi imate nekog ekstra igraca koji bi vam mogo kasu napuniti.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 09 maj 2011, 22:13

Znam da je off a jel moze odgovor sa slikom ako nije problem,jesu li Lesinari dizali neke parole za Vedrana?Moze i na pp (cak bi bilo pozeljno) !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 09 maj 2011, 22:22

lisander je napisao/la:
? je napisao/la:?...
Da vam i ja cestitam, mada se to od kola kad je Zeljo igubio od slobode znalo, ja kad vidim kako Zeljo igra jedino mozda Šehić i onaj liberijac mogu se za fine pare udat, ne znam kakva je situacija kod vas imal sanse da zadrzite sve igrace na okupu i da dovedete jos kojeg igraca, jer ne vidim da i vi imate nekog ekstra igraca koji bi vam mogo kasu napuniti.
klasicna relativizacija stvari !
da je zeljeznicar prvi bilo bi , prekucali smo ligu :)

a nisu u ovoj ligi bas svi isti ili ti sto bi rekao osim u pet deka, to je sto bi rekle sarajlije klasicna ubleha :) i relativizacija :), jer borac je izgubio samo tri utakmice u prvenstvu dosad. Od tog jednu na kraju jeseni kad je vec bilo sigurno da osvaja jesenju titulu, jednu na samom pocetku ,prvu pod maricem, i sad protiv slobode.

Borac je ipak realno, za klasu ispred ostalih ekipa, sto govori i tabela citave sezone.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 09 maj 2011, 22:32

' " " & - " " " $, јер је " $ - ' " " "...

" %, " са & " &....
Let's go, Fighter!

"!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 09 maj 2011, 22:34

? je napisao/la:' " " & - " " " $, јер је " $ - ' " " "...

" %, " са & " &....
Cercil je davno rekao " groblja su puna nezamjenljivh ljudi" !

nista ti ne brini

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 maj 2011, 22:36

klasicna relativizacija stvari !
da je zeljeznicar prvi bilo bi , prekucali smo ligu :)

a nisu u ovoj ligi bas svi isti ili ti sto bi rekao osim u pet deka, to je sto bi rekle sarajlije klasicna ubleha :) i relativizacija :), jer borac je izgubio samo tri utakmice u prvenstvu dosad. Od tog jednu na kraju jeseni kad je vec bilo sigurno da osvaja jesenju titulu, jednu na samom pocetku ,prvu pod maricem, i sad protiv slobode.

Borac je ipak realno, za klasu ispred ostalih ekipa, sto govori i tabela citave sezone.
Ja ne bih bas rekao da ste za klasu ispred, jer da je Zeljo dobio 2 kuci bio bi prvak, dakle mozemo reci da ste samo imali srece jer Zeljo nije bio toliko sretan kuci kao sto ste vi ponekad bili..
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 09 maj 2011, 22:38

Па " $ је $ те $ ", не " " $ нас...
? је +8...
Let's go, Fighter!

"!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.