FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

VAM
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la VAM » 09 maj 2011, 22:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:
klasicna relativizacija stvari !
da je zeljeznicar prvi bilo bi , prekucali smo ligu :)

a nisu u ovoj ligi bas svi isti ili ti sto bi rekao osim u pet deka, to je sto bi rekle sarajlije klasicna ubleha :) i relativizacija :), jer borac je izgubio samo tri utakmice u prvenstvu dosad. Od tog jednu na kraju jeseni kad je vec bilo sigurno da osvaja jesenju titulu, jednu na samom pocetku ,prvu pod maricem, i sad protiv slobode.

Borac je ipak realno, za klasu ispred ostalih ekipa, sto govori i tabela citave sezone.
Ja ne bih bas rekao da ste za klasu ispred, jer da je Zeljo dobio 2 kuci bio bi prvak, dakle mozemo reci da ste samo imali srece jer Zeljo nije bio toliko sretan kuci kao sto ste vi ponekad bili..
Pozz
rodila te majka pametnog...furaj na spavanje
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 09 maj 2011, 22:43

Baja_Zvjerka je napisao/la:
klasicna relativizacija stvari !
da je zeljeznicar prvi bilo bi , prekucali smo ligu :)

a nisu u ovoj ligi bas svi isti ili ti sto bi rekao osim u pet deka, to je sto bi rekle sarajlije klasicna ubleha :) i relativizacija :), jer borac je izgubio samo tri utakmice u prvenstvu dosad. Od tog jednu na kraju jeseni kad je vec bilo sigurno da osvaja jesenju titulu, jednu na samom pocetku ,prvu pod maricem, i sad protiv slobode.

Borac je ipak realno, za klasu ispred ostalih ekipa, sto govori i tabela citave sezone.
Ja ne bih bas rekao da ste za klasu ispred, jer da je Zeljo dobio 2 kuci bio bi prvak, dakle mozemo reci da ste samo imali srece jer Zeljo nije bio toliko sretan kuci kao sto ste vi ponekad bili..
Pozz
da je......

a i tad bi bio drugi sa dva boda manje.

da je partizan dobio arsenala i sahtjor, igrao bi osminu finala lige sampiona , da je drina dobila sve kuci ne bi ispala , da je zvijeda dobila 5 utakmice vise borila bi se za titulu itd...

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 09 maj 2011, 22:46

" $ & " ", ? " $ :lol:
Let's go, Fighter!

"!

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 09 maj 2011, 22:48

AJ Bojac :mrgreen:

Cestitke na tituli,da je razlika u dvije klase :shock: nidje veze..nego ste bili konstantni,nije vam oscilirala forma,par kupili i tako...
Malo da zamjenimo pehare nama ove kup,a prvenstvo vama..pa dogodine opet u zamjenu nemam nista protiv :mrgreen:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 09 maj 2011, 22:51

Па не ' $ ? - " &, ? $ је ? " у "... ;)
Let's go, Fighter!

"!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2011, 22:51

Džo_Rigorozni je napisao/la:AJ Bojac :mrgreen:

Cestitke na tituli,da je razlika u dvije klase :shock: nidje veze..nego ste bili konstantni,nije vam oscilirala forma,par kupili i tako...
Malo da zamjenimo pehare nama ove kup,a prvenstvo vama..pa dogodine opet u zamjenu nemam nista protiv :mrgreen:
nije u dve klase,najmanje u tri...nego gledaj pa se pojačajte malo za sljedecu sezonu,opet nece biti interesantno,nemamo dostojnog protivnika ;)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 09 maj 2011, 22:56

Džo_Rigorozni je napisao/la:AJ Bojac :mrgreen:

za klasu sigurno

inace rivalstvo izmedju borca i zeljeznicara u zadnje dvije tri godine ce se nastaviti i to je zdravo rivalstvo koje donosi kvalitet!

a sledece godine borac ce biti prvi klub otkad se igra zajednicka liga koji je uzeo duplu krunu !

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 09 maj 2011, 23:04

O kakvim klasama pricas kad 4 gostovanja za redom ne opalite na gol i onda morate kupiti 5 da bi to licilo na nesto :roll: .I nemoj zivota ti gledao sam par ne tv-u zamalo nisam povratio :lol:

I vi ovu godinu dobro zapamtite,jer necete vise biti blizu ovog uspjeha kakva crna dupla :?
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 09 maj 2011, 23:09

Džo_Rigorozni je napisao/la:O kakvim klasama pricas kad 4 gostovanja za redom ne opalite na gol i onda morate kupiti 5 da bi to licilo na nesto :roll: .I nemoj zivota ti gledao sam par ne tv-u zamalo nisam povratio :lol:

I vi ovu godinu dobro zapamtite,jer necete vise biti blizu ovog uspjeha kakva crna dupla :?
kad imas prostor da igras ziceraski na bod onda to i radis, kako se ono tu u sa kaze, ko igra za raju zanemaruje taktiku.

ta taktika je ocito bila uspjesna.

ni meni se prosle godine nije svidjala igra intera, pa on uze ligu sampiona i izbaci leprsavu barselonu i atomskog bajerna.

a sledece godine, zivi bili...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 maj 2011, 23:10

A ja likova ovdje majko moja, pravi ste lesinari j*te.. ;)
Govorim da za klasu niste bolji (a kamo li za 2), jer glatko smo vas u kupu oderali, a u prvenstvu samo malo srece i navlacenja (kao sto ga vi imate) i dobili bi Slobodu, a samim tim usljed euforije i Sirokog..
Igrali smo posteno, izgubili, i nikom nista, i dalje smo najuspjesniji tim u BiH svih vremena..
Tacno je i da bi bili 2 boda iza, ali naravno ako se pogleda raspored utakmica do kraja jasno je kao dan ko bi bio novi-stari prvak..

Ali eto, vama svaka cast, igrali ste konstantno i zasluzeno osvojili bez obzira na sve, ali ovdje prosipati suplju kako ste najjaci ubjedljivo je prica za malu djecu (sto ja svakako nisam).. ;)

Kup nek' se i ne uzme opet svejedno smo najbolji, i idemo u Evropu zajedno sa Sarajevom i Celikom..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 09 maj 2011, 23:14

Baja_Zvjerka je napisao/la:A ja likova ovdje majko moja, pravi ste lesinari j*te.. ;)
Govorim da za klasu niste bolji (a kamo li za 2), jer glatko smo vas u kupu oderali, a u prvenstvu samo malo srece i navlacenja (kao sto ga vi imate) i dobili bi Slobodu, a samim tim usljed euforije i Sirokog..
Igrali smo posteno, izgubili, i nikom nista, i dalje smo najuspjesniji tim u BiH svih vremena..
Tacno je i da bi bili 2 boda iza, ali naravno ako se pogleda raspored utakmica do kraja jasno je kao dan ko bi bio novi-stari prvak..

Ali eto, vama svaka cast, igrali ste konstantno i zasluzeno osvojili bez obzira na sve, ali ovdje prosipati suplju kako ste najjaci ubjedljivo je prica za malu djecu (sto ja svakako nisam).. ;)

Kup nek' se i ne uzme opet svejedno smo najbolji, i idemo u Evropu zajedno sa Sarajevom i Celikom..
i da ste na minus dva mi bi do kraja bili prvaci.
jer vi nas ne mozete dobiti na grbavici, i evo pokazace vrijeme ubrzo, da necete pobjediti na grbavici, naprotiv :)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2011, 23:17

ovi šibicari sve sami vidovnjaci...čitavu sezonu viču vidjećemo sljedeće kolo,vidjećemo u banjaluci,stižemo vas u 3 kolu proljeca,stize plavo proljece,vidimo se na grbavici...a sad su jos otisli korak dalje pa kazu VIDJEĆEMO SE SLJEDEĆE SEZONE... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 maj 2011, 23:18

jovanbl je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:A ja likova ovdje majko moja, pravi ste lesinari j*te.. ;)

i da ste na minus dva mi bi do kraja bili prvaci.
jer vi nas ne mozete dobiti na grbavici, i evo pokazace vrijeme ubrzo, da necete pobjediti na grbavici, naprotiv :)
Ja sam ubjedjen da cemo vas dobiti, a u najgorem slucaju remi, jer slozit' ces se da je bezveze porediti 2 slucaja na minus 8, i na minus 2.. :?
Da smo na minus 2, ne da bi vas ubili, ma joj.. :)
Al' hajde, necu da se raspravljam vise, rekao sam sto sam imao.. Pozdrav
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 maj 2011, 23:18

Ma ne oni su ubjedljivo najbolji sve pobjedjuje po 3 razlike, nista nisam relativizirao nego je realno da nemate igraca kojeg mozete fino da prodate, nosioci igre i vasi najbolji igraci imaju preko 30 godina, a vec mi prosle godine smo zaradili na Bekricu sto vi necete zaradit da prodate pola ekipe tolko od mene uz sportski pozdrav i ponovnim cestitkama na zasluzenoj tituli

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 09 maj 2011, 23:19

jovanbl je napisao/la:
Džo_Rigorozni je napisao/la:O kakvim klasama pricas kad 4 gostovanja za redom ne opalite na gol i onda morate kupiti 5 da bi to licilo na nesto :roll: .I nemoj zivota ti gledao sam par ne tv-u zamalo nisam povratio :lol:

kad imas prostor da igras ziceraski na bod onda to i radis, kako se ono tu u sa kaze, ko igra za raju zanemaruje taktiku.

ta taktika je ocito bila uspjesna.

ni meni se prosle godine nije svidjala igra intera, pa on uze ligu sampiona i izbaci leprsavu barselonu i atomskog bajerna.

a sledece godine, zivi bili...
O tome ja pricam znaci kakve dvije crne klase,da ste imali tu razliku napravili bi bar sansu Slobodi,Zrinjskom.Ja to lijepo rekoh konstantno ste igrali za razliku od nas,par kupili kad je zagustilo i sad imate to sto imate.Zelim vam puno srece u Ligi prvaka trebace vam sigurno,ali sa ovim tim vam se ne pise dobro :?

I ja kazem zivi bili pa vidjeli.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 09 maj 2011, 23:19

LudLo 4 je napisao/la:Znam da je off a jel moze odgovor sa slikom ako nije problem,jesu li Lesinari dizali neke parole za Vedrana?Moze i na pp (cak bi bilo pozeljno) !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 09 maj 2011, 23:25

Cestitao sam vam titulu i zasluzili ste je al rec' da ste bolji od nekog iz ove lige za klasu, osim nekih klubova iz dna je krajnje neozbiljno. Po meni je nekih 11-12 klubova u ovoj tzv. ligi u 5 deka. Jedino sticaj okolnosti i poznati kljucevi odredjuju (bar jos uvijek) ko ce biti prvak. Nema tu jos ni k od kvalitete. Gledao sam par Borcevih utakmica, katastrofa, Zeljinih jos veca. Siroki izgubi 4 u nizu i to 3-1 kuci od Olimpica pa 6-1 od Zvijezde i onda odjednom naniza 6 pobjeda ( neki ce reci zbog Bake al svi znamo da nije samo radi toga ) i onda mi ovdje govorimo o nekim klasama, daleko smo mi jos od toga kad ce neko bit bolji od nekog drugog za klasu posteno ono fudbalski/nogometno kako god.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 09 maj 2011, 23:34

Baja_Zvjerka je napisao/la: Tacno je i da bi bili 2 boda iza, ali naravno ako se pogleda raspored utakmica do kraja jasno je kao dan ko bi bio novi-stari prvak...

$, $, & сте ? " $ - нас " у " 4-5 ? / $ јер " ? $,...
? / " " " ;)

Ај` ' $ ", ? вас 8-)
Let's go, Fighter!

"!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 09 maj 2011, 23:42

" су " " у фазону:

"? сте ?, ружно, за ", ? сте ? ", ? сте - јер је ? ? /, везе " ', то је ? /... " $ & " на ? ?"

Па & & $ за*&... :o
& " ' " не &...

" $, првенство " % готово, ја - ? & $ " " " &...
$! ;)
Let's go, Fighter!

"!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2011, 23:46

kako neko moze da kaze onu kretensku doskočicu"svi smo u pet deka",a vrlo dobro se zna da je samo jedan klub ostao porazen svega 3 puta.jedan klub je pomeo svoje protivnike,samo sa tim jednim klubom su svi igrali na nož,i samo taj jedan klub se prošetao ligom.to da su "svi u pet deka" se tjesite da je tako od 2-16 mjesta,jer nisu svi "u pet deka",a to možete na temi ostalih 15 klubova...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.