i to je tuga

P.S . a sad me posaljite u PM jer nisam nikoga uvrijedio , sto nisam zanimljiv i sto mi je mrsko da se prepucavam glupostima..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo je nakon utakmice, navijači vjernici su otišli da klanjaju akšam namaz u obližnjoj džamiji kod stadiona jer je ubrzo počinjalo jacijsko vrijeme.
pa vi ste se culi samo 15 minuta i uhvatili ste se toga,idite na svoju temu pa se hvalite kako ste navijali cak toliko,pa gledo sam snimak i cini mi se da niste ni navijali osim ono 15-20 min salala a i to kad ste navijali ide pauza minutu pa onda pocnete navijati... i neznam sta nas peglate na nasoj temi,udaviste i kad vam odgovrimo onda pocinjete kenjat o kompleksmaCuspajz je napisao/la:nek ste se culi na ponavljalicu pa nek imate utjehu sa ovog derbija ,uostalom kasni vam klip bakljade jer oni sa istoka i zapada su pokazali dominaciju koja je vladala ,valjda ce ovaj metar od sjevera klip biti bolji i da cemo se podjednako cutiburek pita je napisao/la:
![]()
jeli istina da vam je nova pjesma ona djecija širi-širi vezeni peškirituti fruti je napisao/la:kazem ja siptarima sa juga idite krivite perece po pekarama zadugo vi necete moc nama parirat na tribinama hahahapadobranac1978 je napisao/la:vrh,bratetuti fruti je napisao/la:hordanje 3 dio (Bakljada) perverzione![]()
![]()
Sve sto si napisao to je tvoje pravo misljenje koje meni uopste ne smeta,jer svijet nebi bio zanimljiv da smo svi isti.Sto se tice pedagogije ona uvjek dobro dodje i nikada je dosta,tacno je da sam stariji i da sam navijac za mene najveceg kluba na svijetu,ali za razliku od nekih ja navijam za Zelju srcem i dusom i prolio sam vise suza zbog njega nego sto si se ti mozda vode napio ali znaj nikada se necu osjecati velikim navijacem niti cu to ni u snu dokazivati mrznjom prema drugom klubu,mrznja je mozda produkt straha da je neko mozda bolji od tebe a za mene od Zelje nema boljeg na svijetu pa nema razloga da mrzim ijedan drugi.A ovo za kladionicu ne bi ti silazio deset dana sa sedzde moleci Allaha da Sarajevo ostvari pobjedu koja bi ti donijela dobru zaradu,kada ne govorimo istinu nelazemo druge nego sebe.Prijatelju sve najbolje u zivotu iskreno i nema potrebe da ja i ti bilo sta vise polemisemo.Cuspajz je napisao/la:druze tebe nikad necu razumiti ,na avataru ti stoji grb velikog kluba,predstavljas se kao stariji i ozbiljni covjek a vrijeme provodis po forumu pisajuci pedagogske postove ,svaki drugi post ti je sa kim ko igra ,komsije sretno a evo vrhunac ti je ovo da ces biti na utakmici sa sirokim iako klub za koji ti navijas ima utakmicu na nekom drugom terenu,ja za sar ne navijam ni kad ih odigram na kladionicidino lj je napisao/la:Daj ba sta se vise prepucavate koje bolje navijao i jedni i drugi ste bili odlicni,ipak svi skupa treba da budemo ponosni sto nas grad ima jednu ovakvu utakmicu.Nismo mi dva gradska kluba koja treba da se mrze cak naprotiv svaki od nas treba da voli i obozava samo svoj klub ali i da postuje i cijeni svoje najvece sportske rivale,ipak smo mi ista raja.Nismo mi u Glazgovu pa da se djelimo na katolike ili protestante ili ne zivimo u Barseloni pa da podrzavamo dvije razlicite regije Barsa(Kataloniju) a Espanjol(Kastilju ioako su daleko od nje) i da ne nabrajam jos dosta primjera.Svi ovdje sto pisemo treba da znamo da ima dosta provokatora sto se pod raznoraznim nick-ovima predstavljaju kao navijaci Zelje i Sarajeva i siju neku neprirodnu mrznju a navijaju za neke druge klubove.U derbiju smo na dvije strane sto je i normalno u ostalim stvarima treba da se ujedinimo i pokazemo dusmanima kosmo i sta smo.Ja licno Boga molim da razvalite ove iz Sirokog i obavezno cu biti na utakmici,da imamo pameti uvjek bi jedi druge podrzavali na utakmicama protiv onih sto niti nas ni nase klubove a posebno nas grad ocima nemogu smisliti.Ovo je jedan grad sa dva najveca kluba u BiH i jedna raja koja je za nas grad krvarila.Pozdrav jednima i drugima.![]()
sto je rec kompleks, jesi se raspiso o hordama,jesi li sta zaboravio,idi spavaj,ne muci se s nama!legenda79 je napisao/la:Objektivno i realno manijaci su preglasani iskljucivo u jednom momentu a to je kada se sjeveru prikljucio istok u hajmo nazovi pjesmici Saraj-vo---saraj-vo...sve do tad pjevali jesu ali niti jedna pjesma nije bila razumljiva tacnije sve mi je licilo da se pjeva na silu,ono sto bi rekli ko da ih neko tjera i prijeti oruzijem ili treba traziti problem u tome da mozda mnogi s tribine ne mogu da se snadju u novonastalom argentiskom stilu navijanja,pa dolazi do komfilkta,nesporazuma,mumlanja...bakljada solidna,trake fazon koji sam ja furo nekad prije rata a o koreografijama bolje je da ne razgovaramo jer tu su manijaci svima udarili standarde,prije svega ako radite koreografiju unesite malo zivosti u nju bojama ili necim drugim ovako izgleda isprana,izguzvana kao da je upravo nepravilno oprana u masini za ves,boje se izmijesale pa se stekao dojam jedne velike fleke,mrlje koju ce biti jako tesko ukloniti..!!!
Drug moj,od posljeratnih gostovanja,tesko ce ikad i iko oboriti gostovanje Želje u Širokom brijegu po brojnosti,O prijeratnim vjerovatno u tebi ne mogu traziti sagovornika...i ne kazem da sam ja bolji od bilo koga niti da trebam davati savjet ovim ili onim,samo sam pokusao slikovito,objektivno i realno objasniti ono sto sam dozivio na kosevu prije neku noc..!! Nemoj se naci uvrijedjenim..!!HzDv95 je napisao/la:to legenda79 bravo stari ultrase al savjete daji TM - 87 kontaš mi imamo od kog primati savjete i ti sto nam daju izuzetno su bolji od tebe i ostalih jer mi smo sada Glavni na sceni Navijaca u BiH svako gostovanje smo tu u velikom broju jarane nas u Travniku srijedom bude vise nego TM na Grbavici to dovoljno govori i necu da se raspravljamo vise !
Fajrunt !
Prijatelju vecina njih ovde su prije 3 godine poceli sami dolaziti na derbi,pa tako da vjeruj nije im zamjeriti jer oni bolje i ne pamte..!!!TM87visnjik je napisao/la:Ja bih imao kompleks da je bio pun sjever,istok i pola zapada ...halo ba drugi nam se smiju kad ovo citaju...nas derbi nije ni blizu derbija
Od dvije do dvije ipo tisuce.Cijeli stari jug i mozda četvrtina sjevera.Nama ni za cega nije trebalo,a vi niste imali za germe.Lakse je uvijek izgubiti i suknu vam ga Bajano!!!legenda79 je napisao/la:Drug moj,od posljeratnih gostovanja,tesko ce ikad i iko oboriti gostovanje Želje u Širokom brijegu po brojnosti,O prijeratnim vjerovatno u tebi ne mogu traziti sagovornika...i ne kazem da sam ja bolji od bilo koga niti da trebam davati savjet ovim ili onim,samo sam pokusao slikovito,objektivno i realno objasniti ono sto sam dozivio na kosevu prije neku noc..!! Nemoj se naci uvrijedjenim..!!HzDv95 je napisao/la:to legenda79 bravo stari ultrase al savjete daji TM - 87 kontaš mi imamo od kog primati savjete i ti sto nam daju izuzetno su bolji od tebe i ostalih jer mi smo sada Glavni na sceni Navijaca u BiH svako gostovanje smo tu u velikom broju jarane nas u Travniku srijedom bude vise nego TM na Grbavici to dovoljno govori i necu da se raspravljamo vise !
Fajrunt !
OkHzDv95 je napisao/la:to legenda79 bravo stari ultrase al savjete daji TM - 87 kontaš mi imamo od kog primati savjete i ti sto nam daju izuzetno su bolji od tebe i ostalih jer mi smo sada Glavni na sceni Navijaca u BiH svako gostovanje smo tu u velikom broju jarane nas u Travniku srijedom bude vise nego TM na Grbavici to dovoljno govori i necu da se raspravljamo vise !
Fajrunt !
Kontam jarane,al ima youtube pa nek vide prije 10 godina derbilegenda79 je napisao/la:Prijatelju vecina njih ovde su prije 3 godine poceli sami dolaziti na derbi,pa tako da vjeruj nije im zamjeriti jer oni bolje i ne pamte..!!!TM87visnjik je napisao/la:Ja bih imao kompleks da je bio pun sjever,istok i pola zapada ...halo ba drugi nam se smiju kad ovo citaju...nas derbi nije ni blizu derbija
Trenutno korisnika/ca: admir1946, hazarder, OzmoodPinglewood, Pitaristok, Seipronto, Tatamata1946, Vaya, zagorski i 68 gostiju.