najboljih 10 minuta u mom zivotu
[youtube][/youtube]
Moderator/ica: insider
J.Goerges je napisao/la:ako vam treba savjeta za ljubav ,hajte haxa ja ,alfa i mali Lebron dajemo džaba savjete![]()
Julia roms
123

mešaj mešajPuma je napisao/la:J.Goerges je napisao/la:ako vam treba savjeta za ljubav ,hajte haxa ja ,alfa i mali Lebron dajemo džaba savjete![]()
Julia roms
123
![]()
Nek se javi na pp slobodno.....necu mu nista....adis.p je napisao/la:Ko hoce belaja na fb![]()
.....ko je Maiid Žuna, (Ibrahimović)??
joj jes je Slavko ovdje ufatio ha Ferafera je napisao/la:mešaj mešajPuma je napisao/la:J.Goerges je napisao/la:ako vam treba savjeta za ljubav ,hajte haxa ja ,alfa i mali Lebron dajemo džaba savjete![]()
Julia roms
123
![]()
joj jes je Slavko ovdje ufatio ha Fera[/quote]J.Goerges je napisao/la:mešaj mešajfera je napisao/la:Puma je napisao/la: Julia roms
123
![]()
koji papak,LBJ?LBJ MVP je napisao/la:Legenda mene još zanima ko je onaj papak valjda se sad javi
evo doso da vidim sta radis?DAVID VILLA je napisao/la:ooo alfa pa sta mai?nisi odavno bio na forumu![]()
alfarouqaminu je napisao/la:evo doso da vidim sta radis?DAVID VILLA je napisao/la:ooo alfa pa sta mai?nisi odavno bio na forumu![]()
![]()
ode barca u finale
To je jedino i zanimljivo.Pola pjesama na razumijem.spielführer_21 je napisao/la:Ne mogu Merlina očima, kao ni taj eurosong, ali želim mu pobjedu kao i svakom predstavniku BiH samo zbog toga što će se moći ubrati koji ojro od stranaca (najviše derpea) kad budemo domaćini.. Gledati sigurno neću, možda samo televoting ili kako već..