Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Centre forward
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Centre forward » 09 maj 2011, 12:47

Ma nije problem M.Citija ni naš Edo ni Silva ni Kolarov, Balotelli.To ce uvijek ostat mala ekipa.Nemaju veličinu, uigranost i pobjednički mentalitet sto ga imaju Liverpool, Chelsea i onaj crveni Manchester, puno veci od ovog.A za Edu se ne brinem.Proradit ce on kad tad aa i ako se to ne daj Boze kojim slucajem i ne desi za onakvog golgetera ce uvijek biti mjesta u bilo kojoj velikoj ekipi Engleske,Njemacke,Italije,Spanije ... . ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2011, 14:24

Centre forward je napisao/la:Ma nije problem M.Citija ni naš Edo ni Silva ni Kolarov, Balotelli.To ce uvijek ostat mala ekipa.Nemaju veličinu, uigranost i pobjednički mentalitet sto ga imaju Liverpool, Chelsea i onaj crveni Manchester, puno veci od ovog.A za Edu se ne brinem.Proradit ce on kad tad aa i ako se to ne daj Boze kojim slucajem i ne desi za onakvog golgetera ce uvijek biti mjesta u bilo kojoj velikoj ekipi Engleske,Njemacke,Italije,Spanije ... . ;)
Chelsea do dolaska Rusa.Nije imalo bas nista.A to nije prije 100 godina bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 maj 2011, 14:27

harishp je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Ma nije problem M.Citija ni naš Edo ni Silva ni Kolarov, Balotelli.To ce uvijek ostat mala ekipa.Nemaju veličinu, uigranost i pobjednički mentalitet sto ga imaju Liverpool, Chelsea i onaj crveni Manchester, puno veci od ovog.A za Edu se ne brinem.Proradit ce on kad tad aa i ako se to ne daj Boze kojim slucajem i ne desi za onakvog golgetera ce uvijek biti mjesta u bilo kojoj velikoj ekipi Engleske,Njemacke,Italije,Spanije ... . ;)
Chelsea do dolaska Rusa.Nije imalo bas nista.A to nije prije 100 godina bilo.
Dominirace narednih 100 god. ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 maj 2011, 15:00

Ma dok malo ojacaju par godina u vrhu i dobit ce pobjednicki mentalitet, pa tek su 2007 godine usli u prvu ligu.
Cuva Bog Zelju svog!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 10 maj 2011, 10:14

Bice bolje ako Dzeko ostane na klupi veceras.. Valja im popusit od Totenhema..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 maj 2011, 12:43

gdje se moze gledati vecerasnja utakmica,ima li ko dobar link?

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 maj 2011, 12:51

ima li šanse da Edin zaigra večeras od početka?

volio bi da mu dva puta pruži šansu od početka...ovako ga samo drka ..jednom igra pa onda ne igra i opet tako..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 maj 2011, 14:38

"Trebao sam menadžera da mi pomogne da postanem bolji igrač, ali on me uvijek kritikovao. Mancini nije imao povjerenja u mene. Za njega, šta god da uradim bilo je pogrešno. Sjećam se kada sam zabio hat-trick, rekao mi je da sam trebao zabiti više. Pokušao sam s njim razgovarati kao čovjek sa čovjekom, ali nikada mi nije rekao zbog čega me ne voli".

"Kad god nas je Manici pitao za mišljenje i mi mu ga damo, nikada nas nije slušao. Uvijek je mislio da je on upravu. Carlos je glavni čovjek, kapiten. On je moćan. Kad se on žali onda ne može sve biti uredu. Mi imamo neke veoma karakterne i neke veoma jake igrače. Ali, trening nikada nije bio jak i dovoljno dobro organizovan. Ponekad bi prestajali trenirati nakon 20 minuta, a zatim oni koji nisu bili u Mancinijevih prvij jedanaest, ostalih 45 minuta bi samo gledali. To nikada nisam u životu prije vidio, ni u Monaku, ni u Arsenalu, a ni sada u Real Madridu. U tim klubovima bez obzira da li igraš ili ne, ti treniraš. No, u Cityju ponekad igrači koji će biti na klupi ne treniraju".

"Počeo sam da mislim da nisam dobar nogometaš. Nakon toga sam bio više nego depresivan. Kad god sam došao na trening bio sam u lošem raspoloženju, nisam želio trenirati. Moje samopouzdanje je palo. U cityju nisam postojao. Mancini nije želio sa mnom razgovarati, a ljudi su me zaboravili. Imao sam fantastičan odnos sa prethodnim menadžerom Markom Hughesom, ali Mancini nije imao povjerenja u mene uopće. Ponekad vidite nekoga i imate osjećaj da ta osoba ne brine. To može biti najljepša dama na svijetu, ali jednostavno vam se ne sviđa ta osoba. Mislim da je takav odnos bio između Mancinija i mene".

"Vjerovatno nisam bio tip igrača koji je on želio. Preferirao je Marija Balotellija i Edina Džeku i poštujem njegovu odluku. Bio sam heroj Cityja u prvoj sezoni, a onda sam se našao u teškom položaju. Kada su ta dva napadača došla, rekao sam sebi da ću barem biti u momčadi. Ne kažem da sam najbolji igrač na svijetu, ali da budem iskren, kada pogledate njihov učinak na terenu nisu bolji od mene", rekao je za kraj togoanski napadač.
Covjek sve objasnio ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 maj 2011, 15:05

MrShadow je napisao/la:Bice bolje ako Dzeko ostane na klupi veceras.. Valja im popusit od Totenhema..
Totenham je postao jos veca rinaka od Cite.
Ko im igra i dobri su :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 maj 2011, 15:20

je li Dzeko dobio kakvu povredu kada se razglaba o sansama za njegov nastup veceras,,on je standardan zar ne :( :lol: :P :mrgreen: ;)
VOLIM BAYERN

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 maj 2011, 17:12

Mozda i Dzeko danas opet dobije sansu od pocetka, jer ce Mancini mozda cuvati Balotellija za finale FA-Kupa u subotu.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 maj 2011, 17:16

Džeko u sastavu ... ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 maj 2011, 17:22

Goalgetter je napisao/la:Mozda i Dzeko danas opet dobije sansu od pocetka, jer ce Mancini mozda cuvati Balotellija za finale FA-Kupa u subotu.
U Totenhamu nema Balea,znaci dosta su oslabljeni.Ovom pobjedom Citi bi rjesio sve dileme.A eventualnim golom Dzeke postao kljucni covjek za ulazak u LP.
Gol ili dva bi mu otvorila vrata i za finale kupa FA,to jest pocetnu poziciju.Kad bi i tu umocio.
Od tragicara bi vec ovu sezonu postao heroj.Samo u dva meca.
Tako da Dzeki preporucujem.Pamet u glavu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 maj 2011, 17:27

Meni se cini da su oni vec formirali svoje misljenje o Edinu i da mu prije ili kasnije predstoji selidba u Bayern ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 maj 2011, 17:29

kimbo je napisao/la:Meni se cini da su oni vec formirali svoje misljenje o Edinu i da mu prije ili kasnije predstoji selidba u Bayern ;)
svakako će tako biti ako ne proradi, samo daj Bože da bude Bayern ...ovi ga neće mnogo trpiti ...maksimalno pola iduće sezone...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 maj 2011, 17:59

mostar_mo je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Meni se cini da su oni vec formirali svoje misljenje o Edinu i da mu prije ili kasnije predstoji selidba u Bayern ;)
svakako će tako biti ako ne proradi, samo daj Bože da bude Bayern ...ovi ga neće mnogo trpiti ...maksimalno pola iduće sezone...
Ma ja bih volio da se Edin obrije u Minhenu,MCy je seoski klub za Bayerna,Bavarci ce uvijek biti ekipa koja pretenduje na nesto i znaci nesto u Evropi... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 maj 2011, 19:14

Ako mže link ;)

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 10 maj 2011, 19:20

prenosi sport klub

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 maj 2011, 19:22

robijasi zenica je napisao/la:prenosi sport klub
nemam sportklub

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 10 maj 2011, 19:25

Manchester City (4-2-3-1): Hart; Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov; Vieira, Barry; Johnson, Y Toure, Silva; Dzeko.

Ovo goal.com pretpostavlja. Nadam se da ne grijese, jer, ako je Edin dobar, neka se dokaze, a sigurno se nece dokazati na klupi! Iskreno, volio bih da igra, a naravno jos vise da postigne gol. NAPRIJED EDINE!!!
Izdržati, to je temelj vrline!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 9 gostiju.