FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Elsaik zato sam ja rekao da je najbolje za nase timove da igraju od prvog pretkola jer se malo vise kesa klepi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ellaxaz je napisao/la:Željo-Zrinjski, statistika na strani plavih
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ani-plavih
zeljo nam definitivno ne lezi,i kad smo bili najbolji zeljo je pod bijelim brijegom uzimao bod ili tri
nadam se dobroj tekmi u u petak
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Capt_Billy
- Kontakt:
I plus dobijes zalet, sigurnost. Vako nas odmah moze potrefiti neka jaka ekipa, i ondah smo donji!!zeljocity je napisao/la:Elsaik zato sam ja rekao da je najbolje za nase timove da igraju od prvog pretkola jer se malo vise kesa klepi.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
A šta ako nas izbace neki levati u prvom pretkolu?Capt_Billy je napisao/la:I plus dobijes zalet, sigurnost. Vako nas odmah moze potrefiti neka jaka ekipa, i ondah smo donji!!zeljocity je napisao/la:Elsaik zato sam ja rekao da je najbolje za nase timove da igraju od prvog pretkola jer se malo vise kesa klepi.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Na malog Hodzica zaboravite, jer decko nece nazalost zaigrati za prvi tim. Prvi razlog je njegov otac koji ga zeli prodati a da se Zeljo nista ne pita (njemu sve pare idu), a drugi razlog je neka belgijska agencija koja ga je kupila i samo cekaju 18 godina da ga odvedu. Nazalost, mali je talenat !
Nama je Željo svetinja jedina.
Da, inače je poznato da nigdje na zapadu ne igraju igrači mlađi od 18 godina, pa ova agencija mora čekati da bi ga "odvela." Stari njegov, ako to želi, ga sad može prodati i niko ga u tome ne može spriječiti. Dijete već sa 15 može potpisivati ugovore i zarađivati svoj novac.
e pa ja bi takve ljude samario... sta on misli da moze iskoristiti zelju za svog sina da napreduje i onda da klub ni feninga ne dobije?Vasa Ladacki je napisao/la:Na malog Hodzica zaboravite, jer decko nece nazalost zaigrati za prvi tim. Prvi razlog je njegov otac koji ga zeli prodati a da se Zeljo nista ne pita (njemu sve pare idu), a drugi razlog je neka belgijska agencija koja ga je kupila i samo cekaju 18 godina da ga odvedu. Nazalost, mali je talenat !
da sam ja mali, ne bi pristao na to.... cak i da mi se otac protivi tome ili prijeti
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja imam skroz drugacije informacije i one su puno puno povoljnije za Želju. Vidjet cemo s vremenom jesam li slagan ja ili ti ..Vasa Ladacki je napisao/la:Na malog Hodzica zaboravite, jer decko nece nazalost zaigrati za prvi tim. Prvi razlog je njegov otac koji ga zeli prodati a da se Zeljo nista ne pita (njemu sve pare idu), a drugi razlog je neka belgijska agencija koja ga je kupila i samo cekaju 18 godina da ga odvedu. Nazalost, mali je talenat !
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- spielführer_21
- Kontakt:
Ako Hodžić ode, onaj @kadetželje će mi lično odgovarati. Fino sam mu objasnio šta da čini..
Ipak, nadajmo se najboljem..
Ipak, nadajmo se najboljem..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Jeste li to opet bojkotovali derby ?UPS je napisao/la:ma ja sam gori sto se sa vama uopste raspravljam oko ovih stvari. Imaju slike, videa, mislim sve se vidi i cuje![]()
Kao sto rekoh jucer mi smo derbi apsolvirali i to u svim segmentima.
P.S. Izvini buraz, jednostavno niste nasa liga
G R B A V I C A 2
Ibraković: Želji guraju trofej kako bi Široki išao u Evropu
Mnogo varnica je bilo nakon prve utakmice finala Kupa BiH na Grbavici, koju je Željo dobio 1:0. Još više u onoj prvenstvenoj odigranoj tri dana kasnije na Bilinom polju (1:1) u okviru prvenstva BiH. Čini se da su se nakon dužeg vremena opet usijale strasti na relaciji Sarajevo – Zenica.
„U podređenom smo položaju kada su u pitanju ekipe koje se bore za Evropu, nama ne daju da iskoračimo jer sam uvjeren da će Čelik, ako osvoji Kup i plasira se u Evropu, narednih 10 godina biti u vrhu bh. nogometa. Naravno da to ne odgovara mnogima, tako da sve čine da nas osujete u našem cilju. Smetamo mnogima jer svi žele da Željo osvoji Kup, kako bi Široki kroz prvenstvo išao u Evropu. Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu. Poručujem svima da će trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH 25. maja ostati u Zenici“, izjavio je za SC Abdulah Ibraković, trener Čelika.
Mnogo varnica je bilo nakon prve utakmice finala Kupa BiH na Grbavici, koju je Željo dobio 1:0. Još više u onoj prvenstvenoj odigranoj tri dana kasnije na Bilinom polju (1:1) u okviru prvenstva BiH. Čini se da su se nakon dužeg vremena opet usijale strasti na relaciji Sarajevo – Zenica.
„U podređenom smo položaju kada su u pitanju ekipe koje se bore za Evropu, nama ne daju da iskoračimo jer sam uvjeren da će Čelik, ako osvoji Kup i plasira se u Evropu, narednih 10 godina biti u vrhu bh. nogometa. Naravno da to ne odgovara mnogima, tako da sve čine da nas osujete u našem cilju. Smetamo mnogima jer svi žele da Željo osvoji Kup, kako bi Široki kroz prvenstvo išao u Evropu. Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu. Poručujem svima da će trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH 25. maja ostati u Zenici“, izjavio je za SC Abdulah Ibraković, trener Čelika.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Stole iz Bora je napisao/la:Ja imam skroz drugacije informacije i one su puno puno povoljnije za Želju. Vidjet cemo s vremenom jesam li slagan ja ili ti ..Vasa Ladacki je napisao/la:Na malog Hodzica zaboravite, jer decko nece nazalost zaigrati za prvi tim. Prvi razlog je njegov otac koji ga zeli prodati a da se Zeljo nista ne pita (njemu sve pare idu), a drugi razlog je neka belgijska agencija koja ga je kupila i samo cekaju 18 godina da ga odvedu. Nazalost, mali je talenat !
i ja bas imam inf. da je malac pravi zeljovac mislim nije to sad bitno al da i otac nista nece bez amara raditi i da se snjim savjetuje , bila je ponuda dinama al je odbijena e sad imali sta novo neznam ...
bob je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Ja imam skroz drugacije informacije i one su puno puno povoljnije za Želju. Vidjet cemo s vremenom jesam li slagan ja ili ti ..Vasa Ladacki je napisao/la:Na malog Hodzica zaboravite, jer decko nece nazalost zaigrati za prvi tim. Prvi razlog je njegov otac koji ga zeli prodati a da se Zeljo nista ne pita (njemu sve pare idu), a drugi razlog je neka belgijska agencija koja ga je kupila i samo cekaju 18 godina da ga odvedu. Nazalost, mali je talenat !
i ja bas imam inf. da je malac pravi zeljovac mislim nije to sad bitno al da i otac nista nece bez amara raditi i da se snjim savjetuje , bila je ponuda dinama al je odbijena e sad imali sta novo neznam ...
mali je vec otiso...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:bob je napisao/la:.
mali je vec otiso...[/quote]
steta ako je istina ,jbga kad neko ponudi nule roditeljima u ovakoj situaciji u kojoj zivimo tesko mozemo mi sta po tom pitanju uraditi , nek mu je sretno ako je istina da je otisao ...
Onda ste vi jos jadniji kad vas "samo jedan" sektor nadglasa...UPS je napisao/la:e jadi moji kakva razmisljanja, stvarno da covjek ne povjeruje![]()
![]()
![]()
0d 15.000 ljudi vas je bilo vise?? nevjerovatno![]()
Mi smo popunili na sjeveru 3 krcata sektora i tu je još bilo nesto ljudi prema zapadu i prema istoku. Vi ste se razvukli ali realno ste ispunili samo jedan sektor, ostala 2 su bila prilicno suplja, prema istoku niste imali nikoga, jedino prema zapadu je bilo 200-300 ljudi i to je to.
to samo slijepac ne vidi
Da nema neko slučajno informaciju o majicama, duxevima kad stižu u udruženje

Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani!
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kume ti ocito nisi bio na derbijuOnda ste vi jos jadniji kad vas "samo jedan" sektor nadglasa...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Jel to nismo molim te ?Hordas Doboj je napisao/la:Kume ti ocito nisi bio na derbijuOnda ste vi jos jadniji kad vas "samo jedan" sektor nadglasa...
-
BlingBling
- Kontakt:
Naravno da niste, u 90% tekme sjever je totalno dominirao, najmanje 80% svih snimaka sa te utakmice to pokazuju. mislim kako i dolikuje, to namam nije nista novoDino_TM je napisao/la:Jel to nismo molim te ?Hordas Doboj je napisao/la:Kume ti ocito nisi bio na derbijuOnda ste vi jos jadniji kad vas "samo jedan" sektor nadglasa...
Nego da se osvrnem na jednu temu a to su mladi talenti. Malac od mog prijatelja trenira kod vas i znate sta se dogadja? Momak ima 14 god a vec su ga saletili raznorazni 'strucnjaci' koji ga zele pripremati po specijalnom programu za 1.500 - 3.000 KM za 3 mjeseca. naravno, oni obecavaju i sigurnu prodaju za koju godinu!!
I kako se bilo koji klub moze nositi sa tim??? Roditelju je naravno stalo da 'unaprijedi' svoje dijete.....
Trenutno korisnika/ca: MisterBlue, MoSaZeLjo1921, Redfire16 i 39 gostiju.