Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

flash
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la flash » 10 maj 2011, 13:31

.....ruzno je i nepristojno porediti ekipu Celika koji je izbacivao jednu Fiorentinu u Evropi s jednim zrinjskim kojeg je nabio Dudelange(valjda se tako pise)....nekad je u Evropu kada izadjes znacilo da si to zasluzio i tamo si bio ponos drzave sada nazalost izlazak u Evropu znaci da si veci kriminalac i zato gubite od ekipa koje nikada nikog nisu pobijedile.....

...nema potrebe da mi repliciras.....dalje me ne interesuje
Nema vise :P

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:33

flash je napisao/la:.....ruzno je i nepristojno porediti ekipu Celika koji je izbacivao jednu Fiorentinu u Evropi s jednim zrinjskim kojeg je nabio Dudelange(valjda se tako pise)....nekad je u Evropu kada izadjes znacilo da si to zasluzio i tamo si bio ponos drzave sada nazalost izlazak u Evropu znaci da si veci kriminalac i zato gubite od ekipa koje nikada nikog nisu pobijedile.....

da da
kao braga i slovan bratislava,i odense bas bezveze ekipe nema sta
al bi vi guzice dali da mozete u europu ali nema :lol: :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 maj 2011, 13:35

Rosas7 je napisao/la:
flash je napisao/la:.....ruzno je i nepristojno porediti ekipu Celika koji je izbacivao jednu Fiorentinu u Evropi s jednim zrinjskim kojeg je nabio Dudelange(valjda se tako pise)....nekad je u Evropu kada izadjes znacilo da si to zasluzio i tamo si bio ponos drzave sada nazalost izlazak u Evropu znaci da si veci kriminalac i zato gubite od ekipa koje nikada nikog nisu pobijedile.....

da da
Jesul ovo oni sto se koriste imenom navijackog pokreta :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:36

chily-rz je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

da da
da dA DA DA i koji su bolji od vasih jedno deset puta ;) ;) ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 maj 2011, 13:37

chily-rz je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

da da
da da...to su oni....kada su im ljudi objasnili da je to ime ustvari ime pokreta bilo im preofirno mijenjati :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:39

uuu kolka je zavist vasa :lol: :lol: :lol: :lol:

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 10 maj 2011, 13:44

da da
al bi vi guzice dali da mozete u europu ali nema :lol: :lol: :lol:[/quote]
Jesul ovo oni sto se koriste imenom navijackog pokreta :lol:[/quote]

da dA DA DA i koji su bolji od vasih jedno deset puta ;) ;) ;) ;)[/quote]

jedna navijacka grupa se cijeni po mnogo cemu al najvishe po gostovanjima
a vi ste jedina grupa sa ovih prostora koja nije uzvratila jedno gostovanje
u EURO LIGI pa ZASTO vjerojatno niste smjeli otic u Beograd

e sad vi idete na sva gostovanja po 100 njak a mi odradimo samo sarajevo i bude nas 1500
znaci na jednom gostovanju kao vi u cijeloj sezoni

;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 maj 2011, 13:45

Rosas7 je napisao/la:uuu kolka je zavist vasa :lol: :lol: :lol: :lol:
Na cemu vam zavidimo,Što ste kao klub bili zabranjeni,ili što na utakmicama Zrinjskog isticete nacionalne zastave,ili pak na onoj prosidbi preko parole :D Možda zato što imate "jedinstveno ime",što igrate na Veležovom stadionu,na vašoj brojnosti,na onim sumnjivim penalima u Banovicima i Tuzli :D Ko ste vi,nisam vas vidjao u bivsoj nam jugoslovenskoj ligi :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 maj 2011, 13:46

...nema potrebe da mi repliciras.....dalje me ne interesuje
Sarajevo,Željo,Velež,Čelik...činjenica!!!...........
F.K.SARAJEVO

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 10 maj 2011, 13:50

Ja imam osjecaj da ce ove godine nasi klubovi daleko dogurati u Evropi. Borac, Zeljo, Sarajevo i Siroki su definitivno nasi najbolji klubovi a i uvijek smo podcijenjeni. Ove ekipe zaista posjeduju kvalitet i mislim da ce se to pokazati.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 10 maj 2011, 14:04

Rosas7 je napisao/la:
tareizo je napisao/la:jedna navijacka grupa se cijeni po mnogo cemu al najvishe po gostovanjima

e sad vi idete na sva gostovanja po 100 njak a mi odradimo samo sarajevo i bude nas 1500

http://www.ultras-zrinjski.net/index.ph ... onygallery

evo pa malo pogledaj kako ne idemo na gostovanja
pa mostar ima 100 000 ljudi od cega pola za zrinjski,pa nas ovoliko dodje
a srajevo ima 400 000 ljudi[/quote]

pa de postavi iz beograda jednu

P.S. kake veze ima ja sa sarajvom
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 14:11

tareizo je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
tareizo je napisao/la:jedna navijacka grupa se cijeni po mnogo cemu al najvishe po gostovanjima

http://www.ultras-zrinjski.net/index.ph ... onygallery

evo pa malo pogledaj kako ne idemo na gostovanja
pa mostar ima 100 000 ljudi od cega pola za zrinjski,pa nas ovoliko dodje
a srajevo ima 400 000 ljudi
pa de postavi iz beograda jednu

P.S. kake veze ima ja sa sarajvom[/quote]

postavi ti vasu europsku utakmicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koliko vas je bilo :lol: :lol: :lol: :lol:
zenica je takodjer veci grad od mostara a plus jedan klub je u njoj,ultrasa uvijek vise dodje u zenicu ,nego ti vassih kvazi navijaca u mostar jadan ne bio

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 maj 2011, 14:31

Na sta vi otiđete majko mila.Od onog kvazi trenera ovog boksačkog kluba Ćelik do gostovanja navijača.Pa zadnju utakmicu protiv Širokog bilo 500 ljudi na Bilinom.To sve govori.Činjenica je da Ibraković nabrijava atmosferu kao da ide u rat.Čuj on svima obecaje da ce kup ostati u Zenici,smjesno majko mila. Čelik prvi put nakon desetak godina se ne bori za opstanak i odmah se digli do nebesa.Al nema veze spustit cemo mi to,samo polako.Najjaca:Ako osvojimo kup dominirati cemo deset godina, hahahha e onda cete morati pricekati nas sto smo ga osvajali,jer nama nije izaslo tih 10 godina!!!
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 10 maj 2011, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 maj 2011, 14:36

flash je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha :D :D :D benevrek!!!
...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali zmije dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....
Pod broj jedan, Široki ne postoji od 95e nego od 48e.
Okanite se vi te price ''kad stvari u zemlji krenu kako treba...'''. Nije vam nista ni Široki ni bilo tko drugi kriv sto ste vi danas nesposobni i sto frustracije izbacujete kroz ''nenormalno stanje'' jer se ne snalazite u situaciji gdje u socijalizmu grad izdvaja sredstva i gdje se sva sredstva slijevaju u vece centre. Normalno u cijeloj prici je jedino to da je nenormalno da ima dereliktnih klubova (pri cemu ima puno gorih nego vi), koji gaje nekakve Europske ambicije i samim time lazu i sebi, ali primarno svojim ljudima, svojim navijacima, obecavajuci nesto sto ne mogu ispuniti, i dobro znaju da to ne mogu ispuniti, nikakvi lobiji s tim veze primarne nemaju, nema tebe sta tko gurati ako ti imas svoje uvjete i poslujes na europskoj razini. Tek tada si ti uz rezultat europski klub. Kakve ambicije? Sta imaju europski u svom vodstvu brojni danas (eto necu Celik spomenuti u tom kontekstu jer ima puno, puno gorih)? Sredjene financije, uvjete, stadion, ispunjene obveze ka drzavi? Mislim, smijesno. Razumijem ja tvoje frustracije, neupucen si, pricali ti i idealizirali neki drugi sustav i neka druga vremena, al ti pljujes po necemu sto moze samo UZOR biti svima ostalim u ovoj drzavi kako se posluje i radi, pa tako i vama. Jedini problem u svemu tome je sto je vama ispod casti od takvih par stvari nauciti, prestati se zaliti i poceti ozbiljno raditi i ulagati u klub, sanirati dug i stvarati za sebe uvjete. Treba poceti od sebe, pa onda pricati o nekakvim europskim ambicijama, jer za takvo sto treba jedna ozbiljnost, predanost i kontinuitet, a da se klub zove Nothingham Forrest brojne velicine to ovdje nemaju, i to je tebi jedini razlog sto nisu ozbiljan, europski klub, i nista vise.
A sto ti se tice ulaganja, pa vidi se da i nemas pojma tko ulaze u ŠB regiju i tko su sve sponzori kluba, al eto. Na kraju krajeva, jedini fakticki privatizirani klub u BiH i jest Široki Brijeg. To o ''uzivajte malo'' pricaju kompleksasi vec deset godina dok neki drugi pisu povijest i stvaraju za sebe nesto. Hocete to pricati i za deset godina ili konacno prionuti poslu i gledati svoja, a ne tudja posla? Eto ti na razmisljanje, pa ti skontaj koji je jedini moguci, ispravni put. Ja Celik kao instituciju postujem, kao njegove navijace, al ova gore kompleksaska razmisljanja, ili ovaj koji trazi opravdanje za svaki moguci poraz i situaciju - ne.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 maj 2011, 14:49

ŠB_Fidelis je napisao/la:
flash je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha :D :D :D benevrek!!!
...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali zmije dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....
Okanite se vi te price ''kad stvari u zemlji krenu kako treba...'''. Nije vam nista ni Široki ni bilo tko drugi kriv sto ste vi danas nesposobni i sto frustracije izbacujete kroz ''nenormalno stanje'' jer se ne snalazite u situaciji gdje u socijalizmu grad izdvaja sredstva i gdje se sva sredstva slijevaju u vece centre. Normalno u cijeloj prici je jedino to da je nenormalno da ima dereliktnih klubova (pri cemu ima puno gorih nego vi), koji gaje nekakve Europske ambicije i samim time lazu i sebi, ali primarno svojim ljudima, svojim navijacima, obecavajuci nesto sto ne mogu ispuniti, i dobro znaju da to ne mogu ispuniti, nikakvi lobiji s tim veze primarne nemaju, nema tebe sta tko gurati ako ti imas svoje uvjete i poslujes na europskoj razini. Tek tada si ti uz rezultat europski klub. Kakve ambicije? Sta imaju europski u svom vodstvu brojni danas (eto necu Celik spomenuti u tom kontekstu jer ima puno, puno gorih)? Sredjene financije, uvjete, stadion, ispunjene obveze ka drzavi? Mislim, smijesno. Razumijem ja tvoje frustracije, neupucen si, pricali ti i idealizirali neki drugi sustav i neka druga vremena, al ti pljujes po necemu sto moze samo UZOR biti svima ostalim u ovoj drzavi kako se posluje i radi, pa tako i vama. Jedini problem u svemu tome je sto je vama ispod casti od takvih par stvari nauciti, prestati se zaliti i poceti ozbiljno raditi i ulagati u klub, sanirati dug i stvarati za sebe uvjete. Treba poceti od sebe, pa onda pricati o nekakvim europskim ambicijama, jer za takvo sto treba jedna ozbiljnost, predanost i kontinuitet, a da se klub zove Nothingham Forrest brojne velicine to ovdje nemaju, i to je tebi jedini razlog sto nisu ozbiljan, europski klub, i nista vise.
A sto ti se tice ulaganja, pa vidi se da i nemas pojma tko ulaze u ŠB regiju i tko su sve sponzori kluba, al eto. Na kraju krajeva, jedini fakticki privatizirani klub u BiH i jest Široki Brijeg. To o ''uzivajte malo'' pricaju kompleksasi vec deset godina dok neki drugi pisu povijest i stvaraju za sebe nesto. Hocete to pricati i za deset godina ili konacno prionuti poslu i gledati svoja, a ne tudja posla? Eto ti na razmisljanje, pa ti skontaj koji je jedini moguci, ispravni put. Ja Celik kao instituciju postujem, kao njegove navijace, al ova gore kompleksaska razmisljanja, ili ovaj koji trazi opravdanje za svaki moguci poraz i situaciju - ne.
Široki još nije privatiz iran, ali bit će..sve je spremno, sigurno sljedeć godine da će i to biti..i bit će prvi..znaš da je i Mamić govorio da će kupiti dionice
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 maj 2011, 15:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:
flash je napisao/la:
...okey cijenim sto postujes Celik kao klub i zbog toga cu s tobom drugacije pricati....vidis kada sam rekao normalno stanje mislio sam pod tim da se donese kao prvo zakon o sportu na razini drzave....vi ste relativno mala sredina i imate dvije-tri face koje se pitaju o svemu dole i u pocetku je vama lakse.....ko ce se suprostaviti Jelicu kada je to fakticki njegov klub(nije privatni ali jeste).....dok kod nas imas ih na desetine i koji se kroz sadasnji sistem bezvlasca ugurava gdje treba i gdje ne treba.....znaci kada bude zakon o sportu t.j kada se klubovi poput Celika budu mogli privatizirat,kada ligu bude vodilo udruzenje premijerligasa,kada se ne bude sudilo po nacionalnom kljucu onda ce se vidjeti velicine pojedinih klubova...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 maj 2011, 15:22

Upravo što Čovjek reče. Kod vas u Lištici imaš jednu ili dvije gladne face koje kolo vode u klubu, kod nas to radi 10 faca i taman kad se zasiti i nakupi para dođe novih 10 faca koji ti obećaju kule i vile a opet te pljačkaju. Ali kao što rekoste dok se donese zakon o sportu i neki od klubova većih gradova postane privatizovan vjerovatno će te biti zadovoljni i igranjem u PL opšte. Ovo je što se tiče vaše istorije , citiram sa starnice koja se bavi istorijom sporta

"Klub je osnovan 1948. godine kao "Borak". Tijekom postojanja mijenjao je još nekoliko imena: Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim natjecanjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini."

U biti za vas se nije znalo do poslije ovog nesretnog rata nakon kojeg su iznikli ratni profiteri i počeli "stvarati" privatne klubove , kako u košarci tako još više i u fudbalu. Nemoj se naći uvrijeđenim ali nije Široki jedini takav klub! U svemu ovome najmanje su krivi oni istinski navijači koje vole sport i koji stoje iza svog kluba i žele mu uspjehe kako u Bosni I Hercegovini tako i u Evropi zastupajući BiH !!!!
U novi boj ...

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Re: 26 kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 10 maj 2011, 16:04

neutralan__ je napisao/la:Utakmica Buducnost-Zvijezda je po meni bila duplo bolja od utakmice Sarajevo-Zeljo.Da se ne ljute Manijaci i Horde.
Svaki napad je opasnost za protivnikov gol,jos kako je bilo zagustilo kad smo smanjili na 3:2.Uglavnom vidjet cete na pregledu,potpuno zasluzena pobijeda Zvijezde i odlicna utakmica,odavno nisam gledao bolju na nasem stadionu.
Druze nemoj da se ljutis,ali ste najlosija ekipa u BiH........Normalno je da ce vama neko zabiti petardu
---Skinhedi oko mene skankuju...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 maj 2011, 16:29

hz033 je napisao/la:Upravo što Čovjek reče. Kod vas u Lištici imaš jednu ili dvije gladne face koje kolo vode u klubu, kod nas to radi 10 faca i taman kad se zasiti i nakupi para dođe novih 10 faca koji ti obećaju kule i vile a opet te pljačkaju. Ali kao što rekoste dok se donese zakon o sportu i neki od klubova većih gradova postane privatizovan vjerovatno će te biti zadovoljni i igranjem u PL opšte. Ovo je što se tiče vaše istorije , citiram sa starnice koja se bavi istorijom sporta

"Klub je osnovan 1948. godine kao "Borak". Tijekom postojanja mijenjao je još nekoliko imena: Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim natjecanjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini."

U biti za vas se nije znalo do poslije ovog nesretnog rata nakon kojeg su iznikli ratni profiteri i počeli "stvarati" privatne klubove , kako u košarci tako još više i u fudbalu. Nemoj se naći uvrijeđenim ali nije Široki jedini takav klub! U svemu ovome najmanje su krivi oni istinski navijači koje vole sport i koji stoje iza svog kluba i žele mu uspjehe kako u Bosni I Hercegovini tako i u Evropi zastupajući BiH !!!!
Kao prvo,Lištica je rijeka,ne grad djecace.Sta vas iz fk.Hrenovčice briga tko nas financira.Čuj jedan covjek,pa Jelic niti ima ikakvu firmu niti donosi toliko para kao sto ti mislis.Pa pogledaj malo sponzore na Pecari.Imas samo auto kuca Jelic koja s generalnom nema nikakve veze.U upravi su ljudi koji su situirani a ne koji kradu.Isto kao u kosarci.Vama zakon o sportu nista nece donijeti.Također sponzore kao i navijače imamo iz cijele Hercegovine kao i iz Bosne.Pa na svakoj vaznijoj utakmici mozes vidjeti i Mostarce i Čitlučane,Gruđane,Posusjeke,Kiseljačane,ljude iz Livna,Žepča,Tomislav Grada,Ljubuskog,Čapljine.....Kao sto sam rekao u vasem klubu glavnu riječ vode huligani odnosno navijači,i o svemu se zele pitati.Eto tako ne ide.Svi zajedno ne mogu skupiti 2 tisuce maraka.Na kraju mi ispadnemo krivi sto nemamo dugova,sto smo konstantno u vrhu,sto osvajamo naslove,kupove,sto imamo kamp najbolji u BIH,sto jedan Mamic zeli kupiti nase dionice kad budu,a biti ce ubrzo,sto nam pola momcadi prate razni klubovi,al eto,nama je drago nabijati komplekse.Kao sto Amar rece: "Na taj klub se svi moramo ugledati" !! ;) ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 maj 2011, 16:56

@ŠB.TRN
Puno pricas,malo toga kazes..sve je to uredu,sponzori,organizacija itd.tu si kada treba kontru slozit..
a vidi ovo sad..nisi u stanju odgovoriti covjeku na temi Š.B.postavljeno prije 24 sata...
Svi dobro znamo za koga navija dio Hercegovine tamo gdje si ti..Hajduk i Dinamo..ostalo su samo rezerve...

PS.Dečko,kada shvatiš da nismo na istom nivou,biće ti lakše. 8-)
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.