Ko kaže da pabizo ima netačne informacije?!
U svakom slučaju čestitke Jagodiću na izboru, siguran sam da je puno bolji trener od Tulića..
Moderator/ica: vlakanje
Pabizo ce riknuti, Vlado zasluzeno, za Tulica je Kapelospielführer_21 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... cije/56662
Ko kaže da pabizo ima netačne informacije?!![]()
U svakom slučaju čestitke Jagodiću na izboru, siguran sam da je puno bolji trener od Tulića..
Nadam se da ove čestitke nisu meni upućenemirzza je napisao/la:Pabizo ce riknuti, Vlado zasluzeno, za Tulica je Kapelospielführer_21 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... cije/56662
Ko kaže da pabizo ima netačne informacije?!![]()
U svakom slučaju čestitke Jagodiću na izboru, siguran sam da je puno bolji trener od Tulića..cestitke i vama na tituli, ulozili ste novac i nadam se da cete i zaraditi te da se necete obrukati. Mi nismo bili dostojan protivnik ove sezone, pokazalo se da odlazak Bekrica, Simica i Bucana kao i donekl Kerle (Nyema je odlican) se nije mogao nadoknaditi.
Sretno u LP.
Obratite pažnju šta se dešava Borcu. Od startera već su otišli Puzigaća i Stančeski, vrlo blizu odlaska su Trivunović i Avdukić. Pored spomenutih su također već otišli Muminović i Vukelja. Navodno se još neki odlasci spominju. Doveli su dva igrača od kojih je jedan posuđen na 6 mjeseci. Maletiću također ističe ugovor na ljeto. Tri igrača su otišla džaba. Sumnjam da će uzeti neku veću cifru za ove ostale. Pa vi kontajte gdje su oni a gdje smo mi. Prije, sada i poslije
Gledajući sve ostale klubove u BiH samo nam je Široki "prijetnja". Ovo ostalo je šega. Prije 1,5 godinu mi nismo mogli u istu rečenicu sa Širokim(mislim na finansije), sada smo tu.
Ne znam za vas, ja sam prezadovoljan. Samo da ovako nastavimo i da Amar svojevoljno ostane dokle hoće u Želji. Otjerati ga NE MOGU
e ono je debil kakav se rijetko sreće na nasim prostorimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Kako mozete pricat takoPa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi
uvuci se sto dublje mozesSamo F.K.S !! je napisao/la:Kako mozete pricat takoPa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.