upravo to,a dozivjeli bi jos veci fijasko u nlb.....sigurno bi bilo svega,ipak mislim i da je krka bolje rjesenje.......Jack Killian je napisao/la:neno cedevita vec par sezona pokusava napraviti proboj na hrvatskoj ali i regionalnoj kos sceni ali svaki put su dozivili pravi fijasko bukvalno pokusavaju kupiti tim nesto kao igokea i za sad im nimalo ne uspijeva iako imaju ambiciozne planove
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sta se odmah palis..pa vidis li smijeska na kraju?Jack Killian je napisao/la:meni nemoras nista objasnjavati objasni svom komsiji mene niti ne interesuje, a ja sam dao svoj komentar iz najbolje namjere i nije mi bitno ko je koga pitao.Volio bi bas da te vidim uzivo u diskusiji i da cujem to, tebe nisam pitao ,jer tu se pokazuje karakter i autoritet ovdje mozes svasta lupiti tastatura trpi

nego ono sto sam htio reci je sljedece:
-Cibona se uvijek prva javlja kad se netko u nas dokaze,kad im treba nesto,prvi se javljaju da uzmu
-uvijek smo im dobri i HRVATI kad im odgovara(Barać,Planinić itd)-ovo se odnosi na Hercegovce i na Zagreb općenito
-uvijek smo lopovi kad im ne paše
-uvijek su prvi kad treba pustiti Geoplinu ili Heliosu kad se borimo za koeficijent
ovo sam htio reći..ali nebitno više..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:aje lovit rake...košarkaš je napisao/la:Jack Killian je napisao/la:ma bas smijesno pa koga im je to cibona do sad uzela ..... imali su priliku zasto baraca nisu uzeliupravo tako šta??upravo tako!!!!!
stanka nisu uzeli, a uzeli su vrankovića-hvala Bogu da su ga uzeli, vidjeli smo šta im je uradio....uzeli su Sunaru, pfffff...neka su, taj se prodao kao nitko do sada, i šta će nam takav u klubu....a princ, njega je vranković poveo, a ne znam šta bi rekao za njega, on je meni bio ok igrač, ali da je nešto posebno nije...
nisi ti skuzio poantu..
dobro eto ja nisam skužio šta si ti mislio reći

vidit ćeš prijatelju, vidit će.....imat će oni dobre ekipe......nego nešto sam načuo da će možda ikona ostati u bosni, ako je to istina, onda imate definitivno bolji tim nego prošle godine.....neno#4 je napisao/la:a taj zajebani pixi subotic je vodio splita do sada.....
@kosarkas, samo mene napadas,a ne buncam ja gluposti,sta je taj zagreb napravio svake sezone na dnu ili pri dnu tabele...i zagreb se bio nalozio kao sto ce se cedevita ako dobiju pozivnicu....nemoj da pricas izmisljotine,vidjeces tog zagreba sada kad ode tomic ,sve je to uredu,ali zna se da je cibona tu glavna,zagreb samo eto ono postoji...a branis ih zato sto su to hrvatski klubovi...nemam ja nista protiv toga...u euroligi kada partizan cibona igraju svoje meceve ja navijam za njih,samo uvijek navijam kontra olimpije jer su mi janezu mrski....cedevita se i ove godine bila nalozila:bradley,colak,garnet,tomeljak i ostali da ih ne nabrajam pa nista nisu mogli,niti ikoga pobijediti,ja bi dao wild card splitu
ostao ikona ili otisao imamo svakako bolji tim nego prosle godine....na stranu to sto bi smo bili jos jaci, imali vecu rotaciju u ekipi i sto bi ja licno volio da ikona ostane....
I feel devotion!!
pa eto pogledaj malo bolje...sad si samo potvrdio ono sto sam ja rekao...nije bit jesu li ili nisu nista postigli gore..košarkaš je napisao/la: dobro eto ja nisam skužio šta si ti mislio reći![]()
.....ja ti kažem, cibona je uvijek tu sa nekim nemoralnim ponudama, da uzmu od nas sve što valja, što bi njima moglo poslužiti, ali nisu ništa postigli sa tim....na to sam mislio, šta su to vranković, sunara i princ dobro postigli u ciboni a da nisu u širokom.....je da cibona uvijek nešto sere što se nas tiče, ali nikad do sada im se nije isplatilo, a baraća nisu dobili i na to sam ja mislio....
-
- Kontakt:
NE ZNAM JESTE LI VIDILI OVO S MASON TREBALO BI NJEMU DAT KUCU ILI STAN I NEKE BOLJE UVIJETE .SAM JE REKAO KAKO MU DJECA I ŽENA PUNO ZNAČE AKO JE NJIMA UGODNO BIT ĆE I NJEMU

Treba mu dati i štalu i kravu da usput žena ima šta raditibrijeg široki je napisao/la:NE ZNAM JESTE LI VIDILI OVO S MASON TREBALO BI NJEMU DAT KUCU ILI STAN I NEKE BOLJE UVIJETE .SAM JE REKAO KAKO MU DJECA I ŽENA PUNO ZNAČE AKO JE NJIMA UGODNO BIT ĆE I NJEMU
![]()

malo mi je preambiciozno ovo sto mason hoce u nba...ok pokazao je da je rijec o dobrom igracu al ipak nije nba kalibar.....
I feel devotion!!
-
- Kontakt:
nije još ali pokaže li se dobar u nlb može na draft slobodno .ako ce igrat tu ljetnu ligu kako se stić na pripreme ovamo
još ako ce igrat tu ljetnu ligu neko će ga zapazit i normalno da će prije u americi ostat nego vraćat se u bih

tko je rekao da ce se vratit....covjek se vjerovatno ne vraca,mada bi ja licno volio da se vrati..brijeg široki je napisao/la:nije još ali pokaže li se dobar u nlb može na draft slobodno .ako ce igrat tu ljetnu ligu kako se stić na pripreme ovamojoš ako ce igrat tu ljetnu ligu neko će ga zapazit i normalno da će prije u americi ostat nego vraćat se u bih
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
to neno...ekstra ti je potpis...neno#4 je napisao/la:tko je rekao da ce se vratit....covjek se vjerovatno ne vraca,mada bi ja licno volio da se vrati..brijeg široki je napisao/la:nije još ali pokaže li se dobar u nlb može na draft slobodno .ako ce igrat tu ljetnu ligu kako se stić na pripreme ovamojoš ako ce igrat tu ljetnu ligu neko će ga zapazit i normalno da će prije u americi ostat nego vraćat se u bih

nema problema kevine,kako ti napisa tako i ja
.....

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
samo u mene nema nepostojecih imena i psovkineno#4 je napisao/la:nema problema kevine,kako ti napisa tako i ja![]()
![]()
![]()
![]()
.....

jeste,ali si mislio isto kao i ja...Kevin je napisao/la:samo u mene nema nepostojecih imena i psovkineno#4 je napisao/la:nema problema kevine,kako ti napisa tako i ja![]()
![]()
![]()
![]()
.....

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sta sam mislio to sam i napisao..neno#4 je napisao/la:jeste,ali si mislio isto kao i ja...Kevin je napisao/la:samo u mene nema nepostojecih imena i psovkineno#4 je napisao/la:nema problema kevine,kako ti napisa tako i ja![]()
![]()
![]()
![]()
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
ovdje su jasno napisana pravila foruma: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=40&t=1087
možda ih neko nije vidio, pa stavljam link. šta je napisano u pravilima, to mislimo i sprovoditi.
ima dio koji jasno definiše nepostojeća imena kao što su Lištica, Herceg-Bosna, Srpsko Sarajevo i druge.
možda ih neko nije vidio, pa stavljam link. šta je napisano u pravilima, to mislimo i sprovoditi.
ima dio koji jasno definiše nepostojeća imena kao što su Lištica, Herceg-Bosna, Srpsko Sarajevo i druge.
-
- Kontakt:
ima li novi pojacanja
-
- Kontakt:
meni se cini nema ništa

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hehe, ma ne trebaju nama pojacanja, znas da je dovoljno da se pojavimo sa Bosnom u finalu i tu vec standardno padate, nema tu dilema ili neke neizvjesnosti. 

...Život za Široki...