Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil,Canales,Sarabia,Granero i drugi mladi igraci koji igraju slicnu poziciju kao Kaka treba da prate i uce od istog..Dosta se moze nauciti,a prvenstveno Ozil kad bi pokupio te neke cake od Kake u skorije vrijeme bi mogao sa svojim talentom biti veci od RIcarda.. A od Canalesa ocekujem da nadmasi oba, jer malo gdje da se vidja onakav talent,tehnika,mekoca dodira-pasa sa toliko malo godina..
Samo sto govore,malo u Englesku na posudbu da ocvrsne..
Samo sto govore,malo u Englesku na posudbu da ocvrsne..
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 10 maj 2011, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Kaka je uvijek bio velemajstor i i velemajstor ce uvijek i biti, samo ako bude zdrav, njegov problem je mozda sto realova formacija 4-3-3 nije za njega, jer niti moze igrati klasicnog spica, nije to to ni kad bi igrao krilo, niti je opet klasicni playmaker da igra u sredni. on u realu nema svoju prirodnu poziciju, kao sto ne bi imao ni u barci i drugim klubovima koji igraju tu formaciju 4-3-3, njegova prirodna pozicija u formaciji 4-4-2, kao sto je to bio u milanu kad je pruzao najbolje partije igrajuci poluspicaBane Madridista je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi Kaka odmarao i spremao se samo za Real.Nije ga bilo čitavu prošlu polusezonu,ovu je dobijao vrlo malo prilika da igra,ali kad god je igrao,odigrao bi sjajno.Dao je 7 golova na tih nekoliko utakmica,što pokazuje da iako nije 100% spreman,u boljoj je formi nego prošle godine kada je igrao više i za cijelu sezonu u Primeri postigao 8 golova.On je igrač koji treba konstantno da igra,Ozil je sjajan ali klasa je klasa.Ne treba Kaku potcjenjivati,ipak je on najbolji Brazilac na svijetu,bez obzira na sve.On nije igrač koji treba da se dokazuje,za razliku od Ozila,on je genijalan i mislim da bi Ozil trebao da mijenja Kaku,a ne Kaka Ozila.Kaka treba da igra u prvih 11 kad god je to moguće,a u slučaju povrede da igra Ozil.Vremenom,jer Kaka ima 29,Ozil koji ima samo 22 da pređe na njegovo mjesto i bude mozak Merenguesa. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
TevezBane Madridista je napisao/la:Kada bi još i Tevez došao,onda bi tek bili prava ekipa.Naravno treba i neki malo bolji štoper,pošto Rikardo ima 33.![]()
![]()
Sta ce nam Tevez, sto dalje od Madrida..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Hajmo sad svi stavljajte avatar od Sahina
Samo se bojim da ne bude Flop
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Prednost je u tome da i ako bude flop em ima zamjenu em je cijena premala pa kako god okrenuo nije neka šteta..robovi88 je napisao/la:Hajmo sad svi stavljajte avatar od Sahina![]()
A nece biti flop
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Baš danas pričao s burazom iz "švabije", kaže baš se iznenadio kad je vidio da je Sahin u Real prešao, smatra da nije kvalitet Reala i da bi puno bolje bilo da smo Gotzea uzeli, ali eto, što kažete nije mu vele cijena pa i ako bi ga prodavali prodali bi ga za istu ako ne i veću..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid ne igra formaciju 4-3-3, i za Kaku itekako ima mjesta u ovoj trenutnoj na tri razlicite pozicije!Romariooo je napisao/la:Kaka je uvijek bio velemajstor i i velemajstor ce uvijek i biti, samo ako bude zdrav, njegov problem je mozda sto realova formacija 4-3-3 nije za njega, jer niti moze igrati klasicnog spica, nije to to ni kad bi igrao krilo, niti je opet klasicni playmaker da igra u sredni. on u realu nema svoju prirodnu poziciju, kao sto ne bi imao ni u barci i drugim klubovima koji igraju tu formaciju 4-3-3, njegova prirodna pozicija u formaciji 4-4-2, kao sto je to bio u milanu kad je pruzao najbolje partije igrajuci poluspicaBane Madridista je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi Kaka odmarao i spremao se samo za Real.Nije ga bilo čitavu prošlu polusezonu,ovu je dobijao vrlo malo prilika da igra,ali kad god je igrao,odigrao bi sjajno.Dao je 7 golova na tih nekoliko utakmica,što pokazuje da iako nije 100% spreman,u boljoj je formi nego prošle godine kada je igrao više i za cijelu sezonu u Primeri postigao 8 golova.On je igrač koji treba konstantno da igra,Ozil je sjajan ali klasa je klasa.Ne treba Kaku potcjenjivati,ipak je on najbolji Brazilac na svijetu,bez obzira na sve.On nije igrač koji treba da se dokazuje,za razliku od Ozila,on je genijalan i mislim da bi Ozil trebao da mijenja Kaku,a ne Kaka Ozila.Kaka treba da igra u prvih 11 kad god je to moguće,a u slučaju povrede da igra Ozil.Vremenom,jer Kaka ima 29,Ozil koji ima samo 22 da pređe na njegovo mjesto i bude mozak Merenguesa. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pustite KAKU kraju...
Evo mati mu po twiteru pise kako ce sljedece godine ziviti u Londonu itd..

Simone Leite
Odgovarala je na sva pitanja..
Neki su je na twiteru pitali za KAKU tj. hoceli i on biti u Londonu---sad za sad nema odg. mamice
Sto se tice tekme vecaras volio bi da bar odigramo X, a moze i da izgubimo
Getafe treba da ostane u 1.
Veceras se 1 put sudaraju Pepe i Cosquero
Trener Getafea "Michel" bivsi igrac R.Madrida
http://www.as.com/futbol/articulo/mucho ... ftb_21/Tes
Sljedece sezone Rayo, R.Madrid, At.Madrid, Getafe
4
Getafeu bi 1b dobro dosao, 3b
Zanimljivo da Katalunja
Barcelona, Espanyol - Katalunja je mnogo veca od Madrida..
R.Madrid - Getafe
Da je rijec o Italiji, na kladionicama bi u ovakvoj tekmi X bio 1.5
Evo mati mu po twiteru pise kako ce sljedece godine ziviti u Londonu itd..

Simone Leite
http://www.as.com/futbol/articulo/madre ... ftb_19/Tes"Queridos, la próxima temporada estaremos en Londres predicando la palabra de Dios". Kaká es una persona que ha contado con el apoyo de su familia en todos los sitios en los que ha estado.
Odgovarala je na sva pitanja..
Neki su je na twiteru pitali za KAKU tj. hoceli i on biti u Londonu---sad za sad nema odg. mamice
Sto se tice tekme vecaras volio bi da bar odigramo X, a moze i da izgubimo
Veceras se 1 put sudaraju Pepe i Cosquero
Trener Getafea "Michel" bivsi igrac R.Madrida
Znam da bi i puno madridista zeljelo da pobj. Getafe"Sé que muchos madridistas quieren que gane el Getafe"
http://www.as.com/futbol/articulo/mucho ... ftb_21/Tes
Sljedece sezone Rayo, R.Madrid, At.Madrid, Getafe
Getafeu bi 1b dobro dosao, 3b
Zanimljivo da Katalunja
Barcelona, Espanyol - Katalunja je mnogo veca od Madrida..
R.Madrid - Getafe
Da je rijec o Italiji, na kladionicama bi u ovakvoj tekmi X bio 1.5
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 10 maj 2011, 18:15, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Upravo sam i ja čitao ovo u vezi Kakine mame, u vezi ovoga što je izjavila. Na njenom twitter profil uopšte nema toga, izgleda obrisala. Ni ona, a ni Kaka ništa nisu odgovarali na postavljena pitanja.
A na nekim forumima čitam kako će Kaka u Chelsea, a Fernando Torres u Real Madrid.
A na nekim forumima čitam kako će Kaka u Chelsea, a Fernando Torres u Real Madrid.
Moram priznat da se ne bi ljutio kada bi doslo do takvog scenaria, spektakularnog transfera ala Hugo, Figo y Solari nema vec vise od 10. godina pa bi vala i bio red da jedan Colchonero predje u Real. Ne znam koliko bi mi dobili s time i da li bi Nino igrao prvu postavu, al' fakat bi to bilo zanimljivo vidjet. Mada sumnjam, obzirom da je on i sam rekao da nikada ne bi mogao igrati ni u jednom drugom klubu u Spaniji osim u Atleticu.anonymousHD je napisao/la:Upravo sam i ja čitao ovo u vezi Kakine mame, u vezi ovoga što je izjavila. Na njenom twitter profil uopšte nema toga, izgleda obrisala. Ni ona, a ni Kaka ništa nisu odgovarali na postavljena pitanja.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Klocina od F.Torresa
Neka hvala imamo mi Ronalda, Benzemu, Pipitu
Evo taman se poco uigravati tandem Ronaldo - Benzema, stata sto drugi nije igrao u tekmama protiv Barce
Neka hvala imamo mi Ronalda, Benzemu, Pipitu
Evo taman se poco uigravati tandem Ronaldo - Benzema, stata sto drugi nije igrao u tekmama protiv Barce
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 10 maj 2011, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
E ovo bi morao fejspalmat, al nazalost nema tog smajlija: Altintop novo pojacanje.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Altintop novo pojecanjePortillo je napisao/la:E ovo bi morao fejspalmat, al nazalost nema tog smajlija: Altintop novo pojacanje.![]()
![]()
Mozda pojecanje za klupe, duga je sezona ipak..
Lik mozda ubode koji nastup protiv Levantea o Murcije u Kup tekamama do Decembra
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ako bi dosao, ne bi se ljutio da ga zadesi sudbina Pedra Lava. Ooooj Boze dragi pa otkud im on naum pade da bace dvije sekunde svog dragocjenog vremena. Nista, ne znam... neka njega sto ti kazes u Minsenu, Madridu je nepotreban, uz to je isti cigan, idealan za BarcuLos_Blanos2 je napisao/la:Altintop novo pojecanjePortillo je napisao/la:E ovo bi morao fejspalmat, al nazalost nema tog smajlija: Altintop novo pojacanje.![]()
![]()
![]()
Mozda pojecanje za klupe, duga je sezona ipak..
Lik mozda ubode koji nastup protiv Levantea o Murcije u Kup tekamama do Decembra
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mourinho ga zeli..dzabice jbg.

ubio se za barcuuz to je isti cigan, idealan za Barcu
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja sam oduvek želio njega u Realu, i ne znam, nadam se da će nekada preći. A opet drag mi je Kaka i mislim da bi trebao bar još ovu sezonu ostati, jer nismo puno toga vidjeli od njega. Glupe povrede. Torres dok je igrao za Liverpool rekao je: 'Da nikad neće igrati za drugi klub u EPL osim za Liverpool!'. A eno ga sad u Chelsea. Tako da ne verujem više u te priče.Portillo je napisao/la: Moram priznat da se ne bi ljutio kada bi doslo do takvog scenaria, spektakularnog transfera ala Hugo, Figo y Solari nema vec vise od 10. godina pa bi vala i bio red da jedan Colchonero predje u Real. Ne znam koliko bi mi dobili s time i da li bi Nino igrao prvu postavu, al' fakat bi to bilo zanimljivo vidjet. Mada sumnjam, obzirom da je on i sam rekao da nikada ne bi mogao igrati ni u jednom drugom klubu u Spaniji osim u Atleticu.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma pustite kraju te price Kaka i Torres, jedino ako rus zeli dati 15tak mill + Terry, dobice KAKU 
Kakav Torres kakvi bakraci lik u repki nije dao gola od finala Euro 2008
u Londonu 4m - 1..
Hvala
Benzema, Pipita, Morata
Kakav Torres kakvi bakraci lik u repki nije dao gola od finala Euro 2008
Hvala
Benzema, Pipita, Morata
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Aj eto zavrsismo Nina i Cigana
Citam jos da su na meti kluba Tevez (takodjer bi bio fenomenalno pojacanje), te da Jozo nije zaboravio na Sneijdera
Callejon bi takodjer ubrzo trebao potpisati. Cazorla, Coentrao...
Dosta. Znaci veceras protiv Getafea, nemojte se cuditi Ronaldovoj sebicnosti veceras jer covjek juri rekord Huge, star vise od 20. godina, pa i da izgubimo 3-4, nema veze
Uz to da jos kazem da cemo veceras ponovo gledati duele Casquera i Pepeta 
Dosta. Znaci veceras protiv Getafea, nemojte se cuditi Ronaldovoj sebicnosti veceras jer covjek juri rekord Huge, star vise od 20. godina, pa i da izgubimo 3-4, nema veze
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma to engleski mediji pisu kako je na meti R.Madrida a AS samo prenosi..
Tevez
neka hvala, ostajemo pri Benzemi, Pipiti tj.ovi koliko toliko suradjuju sa Ronaldom u spicu
Tevez previse sebican, to nemoze ni Mourinho pomoci - kako kazu vuk dlaku mijenja ali cud nikad..
Pepe vs Cosquero
[youtube][/youtube]
Najjaci je Chuck Norris
Tevez
Tevez previse sebican, to nemoze ni Mourinho pomoci - kako kazu vuk dlaku mijenja ali cud nikad..
Pepe vs Cosquero
[youtube][/youtube]
Najjaci je Chuck Norris
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 10 maj 2011, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.