Jel te stid to rec?VAM je napisao/la:e ono je debil kakav se rijetko sreće na nasim prostorimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Kako mozete pricat takoPa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi
LAZAR BRAT !
Moderator/ica: vlakanje
Jel te stid to rec?VAM je napisao/la:e ono je debil kakav se rijetko sreće na nasim prostorimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Kako mozete pricat takoPa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi
Ja sam vama lepo rekao kada ste likovali za "slabljenje" Borca u liku i delu Stanceskog,da ako budete njega cekali da proigra nece te se lepo provesti,ali dobro voleo bih i ja to ali tesko,veoma tesko.19TM87 je napisao/la:uvuci se sto dublje mozesSamo F.K.S !! je napisao/la:Kako mozete pricat takoPa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi
![]()
sto se tice stacevkog vidjecemo slijedece sezone, momak nije prosao pripreme bio je povrjedjen, sljedece sezone ce imati vecu minutazu...za lazara se slazem....
btw: cestitke vladi jagodicu za imenovanje novog selektora mlade repke...da li ce to znaciti da nece vise voditi borac ?
Dzimi Maric!Krupna riba!
De mi recite ko je vas vodio prošle godine u prvoj polusezoni!?
19TM87 je napisao/la:uvuci se sto dublje mozesSamo F.K.S !! je napisao/la:Kako mozete pricat takoPa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi
![]()
sto se tice stacevkog vidjecemo slijedece sezone, momak nije prosao pripreme bio je povrjedjen, sljedece sezone ce imati vecu minutazu...za lazara se slazem....
btw: cestitke vladi jagodicu za imenovanje novog selektora mlade repke...da li ce to znaciti da nece vise voditi borac ?
Stojnić zvani Baja. I nadam se da će on biti Vladin nasljednik ali teško!elSaik je napisao/la:Krupna riba!
De mi recite ko je vas vodio prošle godine u prvoj polusezoni!?
VAM je napisao/la:pogriješio si temu.hvalospjeve o nižerazrednim igračima se pišu na šibicarskoj temi
stancevski je uvijek povrijedjen kad su pripreme tako da to neces vidjeti19TM87 je napisao/la:uvuci se sto dublje mozesSamo F.K.S !! je napisao/la:Kako mozete pricat takoPa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi
![]()
lesinari ne pisu na ovom forumu tako da ces to ovdje tesko dobiti i ako se desiloLudLo 4 je napisao/la:Jel moguce da nema niko na ovom topicu,da mi proslijedi link ili sliku na pp,lesinara kad su (ako su) podizali kakve parole za Vedrana ?
mi smo SIVA EMINENCIJA. Sta je ko dizao i kome stvarno nebih ulazio u to. TolikoLudLo 4 je napisao/la:Pa koji se onda vi k..faktor ovdje ?
Kako nisu dizali nista,ako su ih horde stavile u parolu i zahvalili se i njima ?
Pa neki klubovi pored navijača imaju i aktivne simpatizere, ovo su ti simpatizeri i ja takođe nemam pojma o čemu pričaš niti sam vidio išta na tu temu.LudLo 4 je napisao/la:Pa koji se onda vi k..faktor ovdje ?
Kako nisu dizali nista,ako su ih horde stavile u parolu i zahvalili se i njima ?
Nemoj da me drzis za rec,ali mislim da su Lesinari na svome sajtu odali pocast Vedranu.LudLo 4 je napisao/la:Pa koji se onda vi k..faktor ovdje ?
Razumijem,ali sam mislio da ima neko ovdje iz grupe.Dejan, BL je napisao/la:Pa neki klubovi pored navijača imaju i aktivne simpatizere, ovo su ti simpatizeri i ja takođe nemam pojma o čemu pričaš niti sam vidio išta na tu temu.LudLo 4 je napisao/la:Pa koji se onda vi k..faktor ovdje ?
P.S. dobar ti avatar
hahahah prejakoDejan, BL je napisao/la:Onaj pabizo izgleda i nije tolika budala kolikom se predstavlja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.