Joj jubitubi nasao sam te na fejsu, 96' je lik godistejubitubi je napisao/la:Ma mozda i ima klip,al fali ton.brazzo je napisao/la:može li mi neko makar na pp poslati klip navijanja AB-a ako ga uopšte i ima na netu, hvala unaprijed

Joj jubitubi nasao sam te na fejsu, 96' je lik godistejubitubi je napisao/la:Ma mozda i ima klip,al fali ton.brazzo je napisao/la:može li mi neko makar na pp poslati klip navijanja AB-a ako ga uopšte i ima na netu, hvala unaprijed
', $ " то ", $ $ " пуно $Prijedor je napisao/la:Joj jubitubi nasao sam te na fejsu, 96' je lik godistejubitubi je napisao/la:Ma mozda i ima klip,al fali ton.brazzo je napisao/la:može li mi neko makar na pp poslati klip navijanja AB-a ako ga uopšte i ima na netu, hvala unaprijed![]()
![]()
S' kim se mi raspravljamo svo vrijeme, boze sacuvaj!
" $ ? ? ", с " $ је $ $ " са " " $ " ?, а ? на & ? " ? на $. $ не " """ $ " се ' $. " ' за ' $ сезоне ? $ ? " "?" " """ ", па " по " ' " " " не $ $ 1000 $ на $, а ? $ 1500-2500 $, а на $ " 4 000, % " ? за $ ? $, у $ на & $. % $ се ' у " $ је " " (& је ") " $, $ ' " $ % $, $ $ је посјета $. $ & $ ? праву " ", уз ? " ?, ? $ - посјета " пуно /.? je napisao/la:' везе, $ је $ " " $ " расте уз црвено-? &...
Та $ - за ? $ " "...
" срце пуно $ " $ & $ " ? (основне/$) " " у & & " ?...
/ се " " за свој $ $ се $ на црвено-? " црно-?, а $ је & у - ?...
Prijedor je napisao/la: Joj jubitubi nasao sam te na fejsu, 96' je lik godiste![]()
![]()
S' kim se mi raspravljamo svo vrijeme, boze sacuvaj!
ja sam bio tu i prije 3-4 god....Grad je nas DS je napisao/la:Jbt, sve strucanjaci za oblast u psihologiji poznatu kao "navijacka svijest". Gdje je bila ta svijest prije 3, 4 godine kad je bila borba za opstanak? Štangla,a? Iskulirajte malo sa tim savjetima i uputstvima, postaje smijesno.
ima nas tu koji pratimo Rudar vise nego sto mislite...Vastecija_GSE je napisao/la:ja sam bio tu i prije 3-4 god....Grad je nas DS je napisao/la:Jbt, sve strucanjaci za oblast u psihologiji poznatu kao "navijacka svijest". Gdje je bila ta svijest prije 3, 4 godine kad je bila borba za opstanak? Štangla,a? Iskulirajte malo sa tim savjetima i uputstvima, postaje smijesno.
a jest slaba i tanka kafa koju popismo poslije utakmice u onoj njihovoj kafani fk rudar, hajd malo smirite strasti i vratite se realnosti imate solidnu ekipu teren je uzasan stvarno nemogu vjerovati da se nemoze bar uvaljatiRBA 1987 je napisao/la:Evo ja sada pročitah neke vaše komentare, nisam uopšte imao pojma da sam bio u leglu huliganizma, sretan sam što me niko nije istukao iako sam se sa našim igračima izljubio i čestitao im na pobjedi... Jao majko kakvih sve pacijenata ima...
Može, naravno, ali teren je njihov adut, kada se sprema utakmica loš teren je uračunat kao otežavajuća okolnost za gosta kojeg žele da pobijede, naravno...veteran 1987 je napisao/la:a jest slaba i tanka kafa koju popismo poslije utakmice u onoj njihovoj kafani fk rudar, hajd malo smirite strasti i vratite se realnosti imate solidnu ekipu teren je uzasan stvarno nemogu vjerovati da se nemoze bar uvaljatiRBA 1987 je napisao/la:Evo ja sada pročitah neke vaše komentare, nisam uopšte imao pojma da sam bio u leglu huliganizma, sretan sam što me niko nije istukao iako sam se sa našim igračima izljubio i čestitao im na pobjedi... Jao majko kakvih sve pacijenata ima...
cuj teren los.....a gdje nije?....phahaRBA 1987 je napisao/la: Može, naravno, ali teren je njihov adut, kada se sprema utakmica loš teren je uračunat kao otežavajuća okolnost za gosta kojeg žele da pobijede, naravno...
[youtube][/youtube]rudarprijedor je napisao/la:Dzaba vama i Nou Kamp kad vi ne znate igrati,pa vi ne mozete 3 dodavanja spojiti vi nemate igre nikakve...i eto ko nam je prvak drzave...![]()
![]()
![]()
I ja sam se iznenadio kad sam vidio rudarov sitan vez ma prekopirali ste barsurudarprijedor je napisao/la:Dzaba vama i Nou Kamp kad vi ne znate igrati,pa vi ne mozete 3 dodavanja spojiti vi nemate igre nikakve...i eto ko nam je prvak drzave...![]()
![]()
![]()
Ja takođe imam isto mišljenje i većina mojih sugrađana. Popišam se i na fudbal, i na ligu, i na državu ako ovakav Borac može biti prvak...rudarprijedor je napisao/la:Dzaba vama i Nou Kamp kad vi ne znate igrati,pa vi ne mozete 3 dodavanja spojiti vi nemate igre nikakve...i eto ko nam je prvak drzave...![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 66 gostiju.