Seljacina.robovi88 je napisao/la:Hahahahahahahha Pravi Bošnjo'Opet udara, jest ga nogom u glavu HAHAHAHA omG
![]()
[youtube][/youtube]
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Katastrofa
Pato nije dirnuo loptu kako treba citavu utakmicu, nije on pravi CENTRALNI NAPADAČ ! Više kao Krilo ... Pirlo ne zna 3 pasa uvezat kako treba ko prije
Jedine svijetle tačke večeras su Abate, Nesta-T.Silva, i donekle Bommel
Ostalo sve panj, do panja ... ali opet kažem Jedan gol može riješit ovu utakmicu !
Pato nije dirnuo loptu kako treba citavu utakmicu, nije on pravi CENTRALNI NAPADAČ ! Više kao Krilo ... Pirlo ne zna 3 pasa uvezat kako treba ko prije
Jedine svijetle tačke večeras su Abate, Nesta-T.Silva, i donekle Bommel
Ostalo sve panj, do panja ... ali opet kažem Jedan gol može riješit ovu utakmicu !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma neka glupa igra na posjed lopte i bezbroj dodavanja al bez ikakvih šansi, jedinu je imao robinjo na samom početku al preko gola šutirao, ostalo sve slabo, palermo igra na kontre imali jednu dobru preko pastorea.
lijevog beka u milanu mogu igrati zambrota, jankulovski, antonini i emanuelson, alegri se odlučio za antoninija a ovu ostalu trojicu nije ni poveo na siciliju i naravno luka se ozljedio i morao je ući bonera
teško će milan ovdje zabiti s ovim sastavom casana i ibru ubaciti treba
lijevog beka u milanu mogu igrati zambrota, jankulovski, antonini i emanuelson, alegri se odlučio za antoninija a ovu ostalu trojicu nije ni poveo na siciliju i naravno luka se ozljedio i morao je ući bonera
teško će milan ovdje zabiti s ovim sastavom casana i ibru ubaciti treba
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Jedva cekam da Pirlo ode pa ovakav kakav je trenutno je definitivno beskoristan
jbg Milan ima dominaciju ali dzaba kad tesko dolaze u gol sanse,steta za onu Robinha sa pocetka utakmice,ujedno to je bila i jedina prava prilika uz onu Flaminija cini mi se odma nekako poslije Robinhove sanse i to je to...
Abate probija po strani i sve to ali ima ocajan centar-sut,mora poraditi na centriranju jer sve dobro uradi i onda ili preslabo ili prejako ubaci u 16-ac...
Pato los nista nije uradio jedino korisno od njega je sto je iznudio zuti karton za Bacinovica...
jbg Milan ima dominaciju ali dzaba kad tesko dolaze u gol sanse,steta za onu Robinha sa pocetka utakmice,ujedno to je bila i jedina prava prilika uz onu Flaminija cini mi se odma nekako poslije Robinhove sanse i to je to...
Abate probija po strani i sve to ali ima ocajan centar-sut,mora poraditi na centriranju jer sve dobro uradi i onda ili preslabo ili prejako ubaci u 16-ac...
Pato los nista nije uradio jedino korisno od njega je sto je iznudio zuti karton za Bacinovica...
evo vam gola ,Migliaccio 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Evo jos jednog. Pastore. Plus crveni za Bommela.warden je napisao/la:evo vam gola ,Migliaccio
Kako ovaj Palermo leci Milana svih ovih godina, to je vec serija poraza na Barberi.
koji Allegri mulac jaoooo, on je jedini u citavom svijetu skontao da s Bommelom Pirlom i Seedorfom moze dobiti Palermo cccc on je krivac za ovaj poraz, i sramota je da sampion ispada od Palerma, a da nije skoro prave sanse imao cccc
ma ovaj pirlo baksuz. svaku drugu kad bi on bio starter milan ne bi pobjedio 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
noćas je za milan završena ova jako uspješna sezona, doduše iako kup nikad nije prioritet trebalo se dati 100% noćas a ne igrati s nekim kombinovanim sastavom.
treba u ove 2 utakmice sad dati šansu nekim primavercima da igraju, napad i odbranu za sljedeću sezonu već imamo, zahvaliti se ovim starijim veznim igračima, dovesti umjesto njih neke nove mlađe i to je to.
inače noćas je palermo obezbjedio EL kako god da prođe u finalu, a 7. mjesto na tabeli ne vodi u euro takmičenja, kako sada stvari stoje juve neće igrati ni EL, šteta zbog novog stadiona
treba u ove 2 utakmice sad dati šansu nekim primavercima da igraju, napad i odbranu za sljedeću sezonu već imamo, zahvaliti se ovim starijim veznim igračima, dovesti umjesto njih neke nove mlađe i to je to.
inače noćas je palermo obezbjedio EL kako god da prođe u finalu, a 7. mjesto na tabeli ne vodi u euro takmičenja, kako sada stvari stoje juve neće igrati ni EL, šteta zbog novog stadiona
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- skyisthelimit
MaGiCa je napisao/la:Seljacina.robovi88 je napisao/la:Hahahahahahahha Pravi Bošnjo'Opet udara, jest ga nogom u glavu HAHAHAHA omG
![]()
[youtube][/youtube]
da ponovim MRTVI SELJAK
15.10 - 15.06 ...
ma mogu mu samo ladnoskyisthelimit je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Seljacina.robovi88 je napisao/la:Hahahahahahahha Pravi Bošnjo'Opet udara, jest ga nogom u glavu HAHAHAHA omG
![]()
[youtube][/youtube]
da ponovim MRTVI SELJAK

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da Juve ukoliko završi sedmi, a Roma ili inter uzmu Kup onda Juve ide u EL, jer kod nas je nešto bilo slično, tako ako recimo Željo uzme Kup BiH, a ligu završi kao drugi ili treći, četvrtoplasirana ekipa iz lige će ići u kvalifikacije za EL, dok Čelik kao finalista Kupa ostaje bez Evrope, tako da Palermo da bi išao u EL mora osvojiti Kup. A to pravilo da finalista Kupa ide u euro takmičenja, važi tek od sljedeće sezone tj primjenjvat će se za sezonu 2012/2013.tony-mortale je napisao/la:noćas je za milan završena ova jako uspješna sezona, doduše iako kup nikad nije prioritet trebalo se dati 100% noćas a ne igrati s nekim kombinovanim sastavom.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Red or Dead
- Kontakt:
Mislim da je ovom utakmicom protiv palerma pirlo veoma blizu odlaska iz kluba. Nikad goreg pirla nisam gledao.Gore nabacuje vec Oddo 
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
http://acmilan-2011.****/2011/0 ... it_11.html==> kratke vijesti sa milannews.it , PREVEDENE 
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Hulk, polaskan interesovanjem Milana za njega
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... atest-and-
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... atest-and-
Talijanski mediji: Zvanično - Pirlo u Juventusu !

Mediji na apeninima potvrdili prelazak dosadašnjeg playmakera Milana u Torino. Aqillani ne vjerovarno prelazi u Juve? Andrea Pirlo poslije 10 godina napušta ''San Siro'' i prelazi u Juventus, prenjeli su danas italijanski mediji!
Pirlovi zastupnici uspijeli su da postignu dogovor sa ''bjankonerima'' oko ugovora iskusnog veziste.
Pirlo je ove sezone igrao na 24 utakmice za Milan i nije pružio partije koje su u skladu sa njegovim nivoom, što je bilo dosta upravi ''rossonera'' da mu ne produži ugovor.
Juventus ozbiljno pojačava ekipu za narednu sezonu i tek se očekuju ''bombe'' u ovom klubu.
Još uvijek nije poznato koliko će legendarni Italijan zarađivati na torinskom ''Olimpiku''.
Potpisivanje Pirla, može da ugrozi eventualan transfer Alberta Aqillania, koji će se najverovatnije vratiti u Liverpool ovog ljeta.
izvor: http://www.acmilan-2011.****

Mediji na apeninima potvrdili prelazak dosadašnjeg playmakera Milana u Torino. Aqillani ne vjerovarno prelazi u Juve? Andrea Pirlo poslije 10 godina napušta ''San Siro'' i prelazi u Juventus, prenjeli su danas italijanski mediji!
Pirlovi zastupnici uspijeli su da postignu dogovor sa ''bjankonerima'' oko ugovora iskusnog veziste.
Pirlo je ove sezone igrao na 24 utakmice za Milan i nije pružio partije koje su u skladu sa njegovim nivoom, što je bilo dosta upravi ''rossonera'' da mu ne produži ugovor.
Juventus ozbiljno pojačava ekipu za narednu sezonu i tek se očekuju ''bombe'' u ovom klubu.
Još uvijek nije poznato koliko će legendarni Italijan zarađivati na torinskom ''Olimpiku''.
Potpisivanje Pirla, može da ugrozi eventualan transfer Alberta Aqillania, koji će se najverovatnije vratiti u Liverpool ovog ljeta.
izvor: http://www.acmilan-2011.****
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Nisam se dugo javljao pa evo da se sta i napise.
Prvo cestitam momcima na tituli. Konacno. Bio sam presretan i drago mi je sto smo to uspjeli.
Sada pripremanje za iducu sezonu vec. Sto se tice transfera odlicni potezi dovodjenjem Mexesa i Taiwoa. Pogotovo ovaj drugi bi mogao dosta donijeti nasoj igri. Lijeva strana je rijesena. Na desnoj Abate odlican. Silva i Nesta/Mexes stoperi. Idealno. Odlicna odbrana konacno. Eh sad vezna linija pravi belaje. Pirla otjerat pod hitno. Lik se okrece ko kran,umrtvi sve, zahvalit se i nek nastavi dalje gdje moze naravno. Boatenga otkupiti obavezno odlican je igrac. Imamo 4 zadnja vezna u konkurenciji. Bommel,Gatusso,Flamini i Ambrossini. Ako cemo kretati sa 2 zadnja onda Bommel i Flamini bi trebali biti prva opcija ukoliko se niko na ovu poziciju ne dovede. Centralni vezni Boateng. Imamo i Seedorfa. Solidno "pokrpljeno". Sad na poziciju playmakera pod hitno dovesti igraca. Ganso moj odabir. Ali ako je staklen neka hvala onda. Ne znam ko jos moze biti u opticaju. Sto se napada tice on je najjaci u Evropi po mom misljenju. Ibra,Pato,Robinho i joker Inzaghi koji moze svakom uvaliti po gol. Mada bih ja u napadu volio vidjeti onog Hulka iz Porta. Odavno me neki nije zadivio kao on. Jak,brz,zna igrat,sut razoran. Ma skoro sve. Za njeg bi dao do 50 miliona ali to bi znacilo onda prodaju jednog napadaca (za mene bi to trebao biti Robinho). Ali posto se ovo nece desiti trebamo biti zadovoljni sa ovim sto imamo jer ni to nije lose. E spominje se i neki "veliki sampion" najavio Berlusconi. Da li ce se ispuniti i ko ce to biti vidjecemo.
Prvo cestitam momcima na tituli. Konacno. Bio sam presretan i drago mi je sto smo to uspjeli.
Sada pripremanje za iducu sezonu vec. Sto se tice transfera odlicni potezi dovodjenjem Mexesa i Taiwoa. Pogotovo ovaj drugi bi mogao dosta donijeti nasoj igri. Lijeva strana je rijesena. Na desnoj Abate odlican. Silva i Nesta/Mexes stoperi. Idealno. Odlicna odbrana konacno. Eh sad vezna linija pravi belaje. Pirla otjerat pod hitno. Lik se okrece ko kran,umrtvi sve, zahvalit se i nek nastavi dalje gdje moze naravno. Boatenga otkupiti obavezno odlican je igrac. Imamo 4 zadnja vezna u konkurenciji. Bommel,Gatusso,Flamini i Ambrossini. Ako cemo kretati sa 2 zadnja onda Bommel i Flamini bi trebali biti prva opcija ukoliko se niko na ovu poziciju ne dovede. Centralni vezni Boateng. Imamo i Seedorfa. Solidno "pokrpljeno". Sad na poziciju playmakera pod hitno dovesti igraca. Ganso moj odabir. Ali ako je staklen neka hvala onda. Ne znam ko jos moze biti u opticaju. Sto se napada tice on je najjaci u Evropi po mom misljenju. Ibra,Pato,Robinho i joker Inzaghi koji moze svakom uvaliti po gol. Mada bih ja u napadu volio vidjeti onog Hulka iz Porta. Odavno me neki nije zadivio kao on. Jak,brz,zna igrat,sut razoran. Ma skoro sve. Za njeg bi dao do 50 miliona ali to bi znacilo onda prodaju jednog napadaca (za mene bi to trebao biti Robinho). Ali posto se ovo nece desiti trebamo biti zadovoljni sa ovim sto imamo jer ni to nije lose. E spominje se i neki "veliki sampion" najavio Berlusconi. Da li ce se ispuniti i ko ce to biti vidjecemo.
Pastore je sinoc onim pasom pokazao kakv je igrac imao je djelic sekunde da reaguje i odlicno je regavao, po meni trbea izbaciti i Gattra i Ambru i Seedorf, jer ne treba se zavaravati, oba igraca kad igraju mi u napadu imamo deficit igraca, znaci hvala i dovidjenja...A_d_0 je napisao/la:Nisam se dugo javljao pa evo da se sta i napise.![]()
- SoloJuve26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.