[youtube][/youtube]
**** takvog brata
Atletiko je naš brat,vec 12 godina nam pušta...
Večeras koliko se može nek se uvali,Ronaldo prije svih...
A ako se spase dobro ako ne još bolje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Tajming kao i uvijek nepogrešiv.alfarouqaminu je napisao/la:Ovom Adebajoru treba zabraniti da igra fudbal, ono je strasno sto je radio protiv Barce
ja mislim da će PortiloPortillo je napisao/la:Ajde da vas vidim, sta mislite, hoce li kapiten biti Marcelo ili Higuain?
Ne moRe Pepe nikako bit prije ove dvojice kada su i Pipa i Marcelo dosli prije njega u klub, i uz to sakupili bar 50 nastupa viseL_blancos je napisao/la:Pepe,ako ne on onda Pipa..
Lass na izlaznim vratima Reala
Taman ga malo naucili lopte i odma ga tjeraju
Pa Marcelo, on je druga zamjena kapitena, a bio je kapiten na priprema sad na ljeto, ako se ne varam. Onaj, treća zamjena kapitena je Fernando Gago.Portillo je napisao/la:Ajde da vas vidim, sta mislite, hoce li kapiten biti Marcelo ili Higuain?
Dosli su u istoj eri, mrsko mi sad trazit al po mom osjecaju nekom ko da je Pepe prije stigao.. Uglavnom Pepe je meni nekako ozbiljniji a ionako on komanduje odbranom pa je u jednu ruku logicno da on u odsustvu ostalih bude kapitem.Portillo je napisao/la:Ne moRe Pepe nikako bit prije ove dvojice kada su i Pipa i Marcelo dosli prije njega u klub, i uz to sakupili bar 50 nastupa viseL_blancos je napisao/la:Pepe,ako ne on onda Pipa..
Lass na izlaznim vratima Reala
Taman ga malo naucili lopte i odma ga tjerajuA da ne pricam o njegovom ponasanju
Sto se tice Lassa, stvarno ce ispast djubrad ako ga prodaju. Ako je iko mogao nasljediti Makelela u ovom klubu onda je to on, i on je jedan od rijetkih koji su ostavljali i srce i dusu na terenu, stvarno mi je zao zbog njega ali eto. Kako god, nadam se da ce ostati.
CristinalduMadridism je napisao/la:Nijednom ni drugom, nego pravom vodji na terenu, jednom i jedinom, najboljem, najvecem
ArbeloiMadridism je napisao/la:Nijednom ni drugom, nego pravom vodji na terenu, jednom i jedinom, najboljem, najvecem
Zasto je bruka? Pa mora neko yebo te dogJ.Goerges je napisao/la:Ja kako znam jedan je kapiten Reala ,veliki kralj ,bruka je da takvi igrači nose kapitensku čuj Marcelo ,Higuain ,![]()
![]()
Pepe bi i mogo on ima muda ,a Ronaldo oj đeće on![]()
![]()
![]()
Raul artista siempre madridista
Rose over,Joe Jonshon under,idi kontriraj nemaj ovdje pametovat legendo.J.Goerges je napisao/la:Ja kako znam jedan je kapiten Reala ,veliki kralj ,bruka je da takvi igrači nose kapitensku čuj Marcelo ,Higuain ,![]()
![]()
![]()
![]()
Raul_64 je napisao/la:Rose over,Joe Jonshon under,idi kontriraj nemaj ovdje pametovat legendo.J.Goerges je napisao/la:Ja kako znam jedan je kapiten Reala ,veliki kralj ,bruka je da takvi igrači nose kapitensku čuj Marcelo ,Higuain ,![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.