Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
De ljudi nemojte biti smijesni. Mogu nam dati samo jos uz Torresa 40-50 miliona jer Torres nikad nije bio niti ce ikad biti igrac kao Kaka. Ja bih volio da Kaka ostane, nek igra nek sjedi, bilo sta, ali ako vec ide da se vrati u Milan, mada nece njega Real dati ispod 50 miliona to je sigurno
Torres u Real , don't bee a fool ...nadam se da cete pobjediti veceras Dubai . 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Getafe ce ostati u Primeri 
Ipak, njih teze dobijemo nego Atletico, i to svake godine
Ipak, njih teze dobijemo nego Atletico, i to svake godine
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
**** takvog brata
naguzili su nas kad su stigli...ima još par mečeva ali od ebenih El Clasika ne mogu ništa naci na youtube..
Atletiko je naš brat,vec 12 godina nam pušta...
Večeras koliko se može nek se uvali,Ronaldo prije svih...
A ako se spase dobro ako ne još bolje.
[youtube][/youtube]
**** takvog brata
Atletiko je naš brat,vec 12 godina nam pušta...
Večeras koliko se može nek se uvali,Ronaldo prije svih...
A ako se spase dobro ako ne još bolje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ovom Adebajoru treba zabraniti da igra fudbal, ono je strasno sto je radio protiv Barce 
Tajming kao i uvijek nepogrešiv.alfarouqaminu je napisao/la:Ovom Adebajoru treba zabraniti da igra fudbal, ono je strasno sto je radio protiv Barce
Ajde da vas vidim, sta mislite, hoce li kapiten biti Marcelo ili Higuain?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
ja mislim da će PortiloPortillo je napisao/la:Ajde da vas vidim, sta mislite, hoce li kapiten biti Marcelo ili Higuain?
Pepe,ako ne on onda Pipa..
Lass na izlaznim vratima Reala
Taman ga malo naucili lopte i odma ga tjeraju
Ne moRe Pepe nikako bit prije ove dvojice kada su i Pipa i Marcelo dosli prije njega u klub, i uz to sakupili bar 50 nastupa viseL_blancos je napisao/la:Pepe,ako ne on onda Pipa..
Sto se tice Lassa, stvarno ce ispast djubrad ako ga prodaju. Ako je iko mogao nasljediti Makelela u ovom klubu onda je to on, i on je jedan od rijetkih koji su ostavljali i srce i dusu na terenu, stvarno mi je zao zbog njega ali eto. Kako god, nadam se da ce ostati.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa Marcelo, on je druga zamjena kapitena, a bio je kapiten na priprema sad na ljeto, ako se ne varam. Onaj, treća zamjena kapitena je Fernando Gago.Portillo je napisao/la:Ajde da vas vidim, sta mislite, hoce li kapiten biti Marcelo ili Higuain?
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 10 maj 2011, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Dosli su u istoj eri, mrsko mi sad trazit al po mom osjecaju nekom ko da je Pepe prije stigao.. Uglavnom Pepe je meni nekako ozbiljniji a ionako on komanduje odbranom pa je u jednu ruku logicno da on u odsustvu ostalih bude kapitem.Portillo je napisao/la:Ne moRe Pepe nikako bit prije ove dvojice kada su i Pipa i Marcelo dosli prije njega u klub, i uz to sakupili bar 50 nastupa viseL_blancos je napisao/la:Pepe,ako ne on onda Pipa..
Taman ga malo naucili lopte i odma ga tjerajuA da ne pricam o njegovom ponasanju
Sto se tice Lassa, stvarno ce ispast djubrad ako ga prodaju. Ako je iko mogao nasljediti Makelela u ovom klubu onda je to on, i on je jedan od rijetkih koji su ostavljali i srce i dusu na terenu, stvarno mi je zao zbog njega ali eto. Kako god, nadam se da ce ostati.
Alaudiram na gestikulacije,motivisanje itd.. Na stranu sto je Carvalho stariji, Pepe je gazda u odbrani..
Steta bi bilo da Lass ode , iako ga ne volim previse zbog toga sto ne koristi mozak i potencijal koji posjeduje.. Taman kad ga je Mou preusmjerio i otvorio mu oci i natjero da igra fudbal a ne da ore po terenu da ide.. :S Nezz..
Nidje veze, Marcelo ima 122 nastupa za klub (od tog 20-ak% s klupe) a Higuain 126 (10-ak s klupe), + sto je ove sezone pola sezone bio povrijedjen... ma ne znam, ja bi to dao Pipiti, ali eto, vidjecemo.
La sangre tira, la sangre tira...
La sangre tira, la sangre tira...
Nijednom ni drugom, nego pravom vodji na terenu, jednom i jedinom, najboljem, najvecem
CristinalduMadridism je napisao/la:Nijednom ni drugom, nego pravom vodji na terenu, jednom i jedinom, najboljem, najvecem
Higuain i Marcelo su došli u januarskom prelaznom roku 2007...dok Pepe u ljetnom prelaznom roku zajedno sa Holandezima i com.
A za tih 6 mjeseci je Higuain dao dovoljno bitnih golova
Atletiku npr.

A za tih 6 mjeseci je Higuain dao dovoljno bitnih golova
Atletiku npr.
ArbeloiMadridism je napisao/la:Nijednom ni drugom, nego pravom vodji na terenu, jednom i jedinom, najboljem, najvecem
Ja kako znam jedan je kapiten Reala ,veliki kralj ,bruka je da takvi igrači nose kapitensku čuj Marcelo ,Higuain ,
Pepe bi i mogo on ima muda ,a Ronaldo oj đeće on
Raul artista siempre madridista
Pepe bi i mogo on ima muda ,a Ronaldo oj đeće on
Zasto je bruka? Pa mora neko yebo te dogJ.Goerges je napisao/la:Ja kako znam jedan je kapiten Reala ,veliki kralj ,bruka je da takvi igrači nose kapitensku čuj Marcelo ,Higuain ,![]()
![]()
Pepe bi i mogo on ima muda ,a Ronaldo oj đeće on![]()
![]()
![]()
Moze Higuain, ako iko zasluzuje biti kapiten onda je to on (u ovakvim situacijama), kao djete je navijao za klub i donio nam toliko radosti onim golovima za titulu 2007., zanemarimo Lyon i stativu.
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 10 maj 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Rose over,Joe Jonshon under,idi kontriraj nemaj ovdje pametovat legendo.J.Goerges je napisao/la:Ja kako znam jedan je kapiten Reala ,veliki kralj ,bruka je da takvi igrači nose kapitensku čuj Marcelo ,Higuain ,![]()
![]()
Pepe bi i mogo on ima muda ,a Ronaldo oj đeće on![]()
![]()
![]()
Marcelo kapetan..
sad i opet 3 za godine
sad i opet 3 za godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.