vise puta manje puta ti se ovde lizes sa nama , ajde sad razligu i toplo ugosti mirzusandokan_TM87 je napisao/la:MA VOLIMO SE MI BA VIŠE PUTA HAHAColorado je napisao/la:vodi ga kuci pa se tamo volitesandokan_TM87 je napisao/la:MIRZA OSTANI VOLE TE TVOJI MANIJACI![]()
KO O ČEMU HORDAŠ O GEJ OPCIJI
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
Mojne toga ba, sto razligu, pa valja se nasladjivati vasom mukom

I cim neko malo prozove vi odmah mars sa teme jbt kao da neznate pricati...
niko vam nevalja, tjerate uprave kao na traci i tako unedogled, kontate napraviti nesto drugacije od trenutne postavke stvari u cijeloj bosni, sutra da tebe izaberu za predsjednika kluba ili nesto drugo pola familije bi doveo u klub kao i svaki drugi jer je to tako kod nas i ne ubjedjuj me da nije jer mi imamo takav mentalitet, mislite da cete rijesiti sve probleme smjenama u upravi a potrosili ste sve iole znacajnije ljude koji vole klub
i mirza treba ostati jer je to covjek koji voli klub, znanja ima a struke je nakupio u ovom vremenu dok je vodio klub, druga stvar sto vas on kao trener nista ne kosta...
mogao bih ti jos navesti milion razloga ali lakse metar u dupe nego centimetar u glavu ...
zbog svega navedenog se nasladjujem vasom mukom i zato kazem mirza ostani
niko vam nevalja, tjerate uprave kao na traci i tako unedogled, kontate napraviti nesto drugacije od trenutne postavke stvari u cijeloj bosni, sutra da tebe izaberu za predsjednika kluba ili nesto drugo pola familije bi doveo u klub kao i svaki drugi jer je to tako kod nas i ne ubjedjuj me da nije jer mi imamo takav mentalitet, mislite da cete rijesiti sve probleme smjenama u upravi a potrosili ste sve iole znacajnije ljude koji vole klub
i mirza treba ostati jer je to covjek koji voli klub, znanja ima a struke je nakupio u ovom vremenu dok je vodio klub, druga stvar sto vas on kao trener nista ne kosta...
mogao bih ti jos navesti milion razloga ali lakse metar u dupe nego centimetar u glavu ...
Zadnja izmjena: sandokan_TM87, dana/u 10 maj 2011, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
26.05.2010-TITULA
sta ces kad ste vi besposlicari samo gledate tudja posla , bice prilika i kad cemo se mi vama smijatisandokan_TM87 je napisao/la:Mojne toga ba, sto razligu, pa valja se nasladjivati vasom mukom![]()
![]()
- Megamon
- Kontakt:
Nemoj bolan mukom,vi se sladite necim drugimsandokan_TM87 je napisao/la:Mojne toga ba, sto razligu, pa valja se nasladjivati vasom mukom![]()
![]()

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Extra kako moderatori puste da imas tu slatku djeciju pjesmicu , vjerujem da si je sam osmislio 
Željezničar za život cijeli !
- Paraglajder
- Kontakt:
Bistro Sandžokane, bistro!sandokan_TM87 je napisao/la:MA VOLIMO SE MI BA VIŠE PUTA HAHAColorado je napisao/la:vodi ga kuci pa se tamo volitesandokan_TM87 je napisao/la:MIRZA OSTANI VOLE TE TVOJI MANIJACI![]()
KO O ČEMU HORDAŠ O GEJ OPCIJI
YNWA
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
Kod vas nikad kraja agonijama.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
padobranac1978
- Kontakt:
navikli smo mi na to,ako bude u redu bice nam neobicnoBLU SKY je napisao/la:Kod vas nikad kraja agonijama.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Sto bi rekao onaj svijedok: RASPAD SISTEMABLU SKY je napisao/la:Kod vas nikad kraja agonijama.
Volim te Zeljo!!!
- Megamon
- Kontakt:
Ode Redjepagic a nije bio ni sedam dana tu 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
ETO PA SAD RAZBISTRITE SEBIsandokan_TM87 je napisao/la:Mojne toga ba, sto razligu, pa valja se nasladjivati vasom mukom![]()
![]()
26.05.2010-TITULA
Sada opet sve ponovo, nova uprava , svi ih hvale, to su pravi ljudi , posteni, ne trebaju im parezlatandr je napisao/la:Sto bi rekao onaj svijedok: RASPAD SISTEMABLU SKY je napisao/la:Kod vas nikad kraja agonijama.
Željezničar za život cijeli !
-
padobranac1978
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Ode Redjepagic a nije bio ni sedam dana tu
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
A nemoj tako covjek se prepozn'o u novom planu Sarajevapadobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Ode Redjepagic a nije bio ni sedam dana tu![]()
a taman smo bacili suplju
- Crveni Barun
- Kontakt:
sarajevo zbilja u teškoj krizi kojoj se ne nazire skori kraj
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
UPRAVA NAPOLJE...................
Fol je u tome sto kad je kod nas : RAPSAD SISTEMA mi smo tu na tribini i navijamo i ima nas solidno dok vi kad osvajte titule i kad vam je sve ok na tribini vas je ko i nas kad smo u g.vonima !
A kad nema titula kad ste 5 , 6 ima vas 300 maximum zato stisajte se jadnici !
A kad nema titula kad ste 5 , 6 ima vas 300 maximum zato stisajte se jadnici !
HVALA BOGU DRAGOM....NEK IDU SVI OVI SANDZOKANI..POVEDITE I OVOG KALOSEVICA NEK SE DRIBLA S VAMA....NADAJMO SE PRAVIM LJUDIMA SARAJLIJAMA I NASEM HUSREFU KRALJU!!!DANDY je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE...................
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.