FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znaci Liverpool 
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To se fino raspitaš na pp isto kao i jaLudLo 4 je napisao/la:Pa daj nam link,sta cekas
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Joj ovih pitara sto se bezze blamiraju...Pa kakve god da se dese podjele na tribinama i sranja doce navijaci ZELJE IZ CITAVE BOSNE I HERCEGOVINE KADA ZAGUSTI JER NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS BOLAN BOLAN...Doce navijaci iz Zivinica,Gracanice,Gradacca,Doboja,Lukavca,Banovica,Tuzle,Visokog,Kaknja,Orasja i svih ostalih gradova...
De SHVATITE BAR JEDNOM PITARI DA NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS,moze se desiti neki problem trenutno na tribini ali NAS IMA DUPLO VISE OD VAS U CITAVOJ BIH...
Vi se tjesite postavljanjem argentine po netu i svrsavjte po tome i dobro slusajte kako se cuje sala la la la la la la la
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI ! ! !
De SHVATITE BAR JEDNOM PITARI DA NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS,moze se desiti neki problem trenutno na tribini ali NAS IMA DUPLO VISE OD VAS U CITAVOJ BIH...
Vi se tjesite postavljanjem argentine po netu i svrsavjte po tome i dobro slusajte kako se cuje sala la la la la la la la
INTER SIAMO NOI ! ! !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prije ćeš ti slijepom čovjeku objasniti da je mlijeko bijelo iako on vidi samo crno, nego ovo što si ti naveo jednom pitaruGrande je napisao/la:Joj ovih pitara sto se bezze blamiraju...Pa kakve god da se dese podjele na tribinama i sranja doce navijaci ZELJE IZ CITAVE BOSNE I HERCEGOVINE KADA ZAGUSTI JER NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS BOLAN BOLAN...Doce navijaci iz Zivinica,Gracanice,Gradacca,Doboja,Lukavca,Banovica,Tuzle,Visokog,Kaknja,Orasja i svih ostalih gradova...
Vi se tjesite postavljanjem argentine po netu i svrsavjte po tome i dobro slusajte kako se cuje sala la la la la la la la![]()
Ž '21!
LOL sta ti je nas humor pa u 1 sat navece ja se komiram od smijehakadetzelje je napisao/la:ima 21 godinu al je dobra.. sjecam se prosle godine kad je dosla na zavrsnicu od pjetlica do juniora su je svi nasli na fcb i dodaliBianconeri1988 je napisao/la:@kadetželje Bari ti njemu sestru pusti ti šta ti ovi ostali govore![]()
Joke!
![]()
![]()
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Ne moze se ljudima dokazat pa eto.Oni se samo drze argentine i sala la la la la la la ZeljeznicaaarrBianconeri1988 je napisao/la:Prije ćeš ti slijepom čovjeku objasniti da je mlijeko bijelo iako on vidi samo crno, nego ovo što si ti naveo jednom pitaruGrande je napisao/la:Joj ovih pitara sto se bezze blamiraju...Pa kakve god da se dese podjele na tribinama i sranja doce navijaci ZELJE IZ CITAVE BOSNE I HERCEGOVINE KADA ZAGUSTI JER NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS BOLAN BOLAN...Doce navijaci iz Zivinica,Gracanice,Gradacca,Doboja,Lukavca,Banovica,Tuzle,Visokog,Kaknja,Orasja i svih ostalih gradova...
Vi se tjesite postavljanjem argentine po netu i svrsavjte po tome i dobro slusajte kako se cuje sala la la la la la la la![]()
U svakom gradu BiH ima vise MANIJAKA nego pitara,100%.Eh sto njih u nekom trenutku bude vise na tribini to je nesto drugo,ali ljudi nece da shvate da su DRUGI KLUB U BIH A MI PRVI...Ali onu su divovi,hahaahaha
INTER SIAMO NOI ! ! !
To pogotovGrande je napisao/la:Joj ovih pitara sto se bezze blamiraju...Pa kakve god da se dese podjele na tribinama i sranja doce navijaci ZELJE IZ CITAVE BOSNE I HERCEGOVINE KADA ZAGUSTI JER NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS BOLAN BOLAN...Doce navijaci iz Zivinica,Gracanice,Gradacca,Doboja,Lukavca,Banovica,Tuzle,Visokog,Kaknja,Orasja i svih ostalih gradova...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Bas nemas srca...adoni je napisao/la:A sad adioo,a sad adiooooo![]()
S jedne strane mi je žao momka što ode, opet, s druge strane otišao je s obrazom što dokazuje da se može kada se hoće a ne ko seljak trčati za par milja maraka i zajebati sve oko sebe. Zbog toga ima moj veliki naklon iako nije debitovao u Želji. Ne kažu bezveze:
DRŽAVA ŽELJO
Dječaku sve nabolje. Mnogo golova i uspješnu karijeru.
DRŽAVA ŽELJO
Dječaku sve nabolje. Mnogo golova i uspješnu karijeru.
Samo da nam i ove standarde ne nametnu

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
AKo psovači sa sjevera Grbavice otjeraju Amara neće nam trebati nikakvo nametanje
Ne prizivaj. Bolje je organizovati da se par debila pošalje u bolnicu kao kaznemo vaspitna-lekcija 
Ma nemozemo mi ni u cemu kao oni,pa ni u dubiozi...'ebi ga,divovi su to,zna se ko standarde postavlja

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
TM87visnjik
- Kontakt:
3 uprave u sezoni postavljen standardadoni je napisao/la:Ma nemozemo mi ni u cemu kao oni,pa ni u dubiozi...'ebi ga,divovi su to,zna se ko standarde postavlja![]()
A.Hodzic je bio na probi u dva kluba LIverpool i Ajax u ajaxsu je odigro dobro bio 7 dana finose pokazo i svidio im se,al je problem njegov otac,koje je pohlepan i jeednostavno misli da je njegov sin vec Dzeko,i trazi brda i dolove,na sto su ovi iz ajaxsa rekli nemore to tako,to je od cojeka iz prve ruke sto je mali spavo kod njega dok je bio gore...
ps.i jos 2 sad idu iz PL gore na probu...
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/hod ... u-za-zelju
(ja se malo potrudio) Danas slagat nešto jako normalno
.Neka još da vidimo šta i kako nećemo pred rudo letit.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ma gledaj jos je on mali i nista se ne pita... evo raja prica ovdje da bi on izaso zelji u susret u svakom pogledu tako da momka treba shvatit i podrzat ga ipak je nase dijete...Hamo je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/hod ... u-za-zelju(ja se malo potrudio) Danas slagat nešto jako normalno
.Neka još da vidimo šta i kako nećemo pred rudo letit.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Mislis na Ajax ili Lpool?? Jesu nasimagic je napisao/la:A.Hodzic je bio na probi u dva kluba LIverpool i Ajax u ajaxsu je odigro dobro bio 7 dana finose pokazo i svidio im se,al je problem njegov otac,koje je pohlepan i jeednostavno misli da je njegov sin vec Dzeko,i trazi brda i dolove,na sto su ovi iz ajaxsa rekli nemore to tako,to je od cojeka iz prve ruke sto je mali spavo kod njega dok je bio gore...
Jel ovo sigurno da je decko otisao? Jedini kojem cu halalit ako zabije gol Evertonu.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Eh sad samarajte me do sutra ali ako uprava ovom liku nije ponudila ugovor eee onda stvarno kec sa postoljem!!!
Cuo sam da smo nudili ali ne iz povjerljivih izvora..
Who is your čampion??
Who is your čampion??
zeljocity je napisao/la:Eh sad samarajte me do sutra ali ako uprava ovom liku nije ponudila ugovor eee onda stvarno kec sa postoljem!!!
sta da mu ponudi? koliko da mu ponudi a da mu recimo dinamo zagreb ne moze ponudit 5x vise, necu spominjat liverpool, ajax, genk/gent koji se spominju... mislis da smo im konkurenti na trzistu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, DnevnaDozaPklata, Lecler i 62 gosta.