Nije pokusao normalno voditi Sarajevo,vjeruj mi...inace ne pisem na ovoj temi ili sam to uradio mozda dva puta iz nekog razloga,nije vazno...necu duziti,mada je na temi u kojoj ja pisem poznato da mogu dugo da raspletemmma_hz je napisao/la:joj brate al ti cesto kiksas u ovom pravopisu...TM87visnjik je napisao/la:klub ne mogu vodit ljudi sumljivog morala..tipa zijad blekic...mozda on jeste vatreni navijac,al voli lovu vise![]()
![]()
inace moje misljenje o blekicu je da je pokusao normalno voditi Sarajevo,al mu nisu dali, i onda je umjesto da ostane i uzima ono malo od kluba ,on je dao ostavku i na tome mu SVAKA CAST!!
Jedina njegova greska, na kojoj mu licno ja zamjeram je ono omalovazavanje navijaca Zeljeznicara na Kosevu...
Iskreno zao mi je sto se ovo kod vas desava i ja iskreno ne vidim da postoji mogucnost da se nesto napravi..svi koji dodju na vlast kratko ostaju jer ne mogu naci nacin da se napravi projekat koji bi vratio sve te minuse...postavlja se pitanje ko ce placati igrace dok nema nikoga ili veceg dijela uprave,i ko ce preuzeti vruci krompir u ovom trenutku...ja takvog ne vidim...iskreno i nazalost,zelim vam da se izvucete iz ovog i da oba sarajevska kluba ( ne racunajuci olimpic ) krenu ka stabilizaciji,ta da na nekom buducem derbiju osim navijaca vidimo i malo fudbala i neke dobre igrace na terenu...