Hehe, vjeruj mi da sam i ja cuo da se kuva Vladi iza ledja al mislio sam da su to nebuloze, cuo sam pricu da se ceka prvi kiks da se najuri, ipak na ruku su mu isli Zeljini rezultati,a sto se tice Ljupka Petrovica izvor mi je poprilicno vjerodostojan, to sam cuo prije nego sto je Vlado izabran za selektora....Onaj pabizo izgleda i nije tolika budala kolikom se predstavlja...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
- slavko njegus
- Kontakt:
Navijacima Borca cestitam na izboru njihovog trenera za selektora mlade reprezentacije jedine nam domovine Bosne i Hercegovine.
Nadam se da ce mladu reprezentaciju voditi jednako uspjesno kao sto vodi svoj klub.
Nadam se da ce mladu reprezentaciju voditi jednako uspjesno kao sto vodi svoj klub.
- Бањалучанин
- Kontakt:
Eh tebe kralju treba citirat svaki normalan čovjek ove zemlje !? je napisao/la:? на " на " тренера & за ? $ " $ ' $ & " ".
RESPECT
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
jasko_juve
- Kontakt:
drzava nam se zove Bosna a ne Bona? je napisao/la:? на " на " тренера & за ? $ " $ ' $ & " ".
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nije to više naš trener odnosno uskoro odlazi a navijačima Borca možete čestitati na titulu
- Бањалучанин
- Kontakt:
Ја се $ $ - $ ", " $ " & ? " & тренер &...
% " ? $ га "....
% " ? $ га "....
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
" ¥ 23 $ ? & ЈЕ " & СФРЈ $ У $ ЦРВЕНУ $ 0-1
? ', црвено-? &
Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 11 maj 2011, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!
"!
"!
Lesinari nikad nisu dizali nikakve poruke za Vedrana,bar ih ja nisam vidio.
Kad je ubijen,stajalo je skoro mjesec dana na sajtu Lesinara R.I.P Vedran Puljic,bilo je saopstenje da nece ici na sahranu zato ste se sve po obicaju ispolitizovalo ,sjetite se samo kako je Kebo u SB izigravao oslobodioca i spasitelja i skupljao politicke poene.....
A sta su HZ napisale na toj poruci?
Kad je ubijen,stajalo je skoro mjesec dana na sajtu Lesinara R.I.P Vedran Puljic,bilo je saopstenje da nece ici na sahranu zato ste se sve po obicaju ispolitizovalo ,sjetite se samo kako je Kebo u SB izigravao oslobodioca i spasitelja i skupljao politicke poene.....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Uskoro pocinje feljton o malom malenom umisljenom murinju VJ.Za par dana LESINARI slave i prave veliku zurku jer je otisao tj.udomili ga u savezu ljudi koje je jako kostao sa njegovim stelama.Opste slavlje ce biti jer su otkacili covjeka koji im je bio PROBLEM ZA KASU-TOLIKO SU PARA POTROSILI NA NJEGOVE STELE I RAZNE PROHTEVE U OVOM TAKMICENJU DA IH JE BOLELA GLAVA CELE SEDMICE.Željo 1921 je napisao/la:Pabizo upravu![]()
Bice jako zanimljivo kada pocnete da citate u nastavcima KAKO SAM POTROSIO VELIKI NOVAC DA POSTANE BORAC SAMPION a naravno glavni lik je mali maleni covjek koji se umislio da je murinjoRBA 1987 je napisao/la:Pabiza za predsjednika, kako on vlada ovom insajderskom materijom, pa to je nemoguće... Ima u njemu nečega što nije ovozemaljsko...
E moj jarane pa Borac tek sada postaje klub za postovanje-Svi su srecni kada je otisao mali maleni narcis i svi ce slaviti i biti veseli i radosni kada dodju na tekmu i navijaju na tekmu koja nije nastelovana.Taj isti maleni narcis je UBIO IGRU BORCA svojim neznanjemSrdjanBL je napisao/la:Gleda u kasike![]()
![]()
![]()
![]()
Bravooooo pabizo, jes da nisi dobar sa glavom al ima u tebi nešto vanzemaljsko, kao da si Era s onog svijeta, ti im pričao ovakav razvoj događaja prošle god. a oni ti nisu vjerovali 
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 11 maj 2011, 01:55, ukupno mijenjano 3 puta.
Vjeruj mi da gore resenje nije moglo biti u izboru selektora ali hajde neka su srecni navijaci Borcaspielführer_21 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... cije/56662
Ko kaže da pabizo ima netačne informacije?!![]()
U svakom slučaju čestitke Jagodiću na izboru, siguran sam da je puno bolji trener od Tulića..
A kakva dalabu
Ma neki me interesovalo pa sam na temi Sarajeva se vratio do 4.10.2009 i dodjem do te stranice kad nema nije se nista pisalo i onda dan poslije vidim koreo od HZ gdje su se zahvalili grupama valjda koje su dale svoje saucesce/saosjecanje sa HZ , i bila je i LESINARI BANJALUKA kao parola.Ima negdje na forumu ta slikaDule 078 je napisao/la:Lesinari nikad nisu dizali nikakve poruke za Vedrana,bar ih ja nisam vidio.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
U što je dobra ta ribetna 

Nemoj tako sada sa uvredama--------Sjeti se da sam pisao da su kandidati za sefa MARINOVIC i CURGUZ.A samo sam pogresio jer sam se nadao da CURGUZ ide za selektora a u stvari pobedila je volja i zelja celnika Borca da se otkace losega trenera a i dosta su para dali na stelovanje tekmi po njegovoj volji.Pojedinci tj.funkcineri Borca su vec njegov odlazak iz kluba proslavili u motelu CUBIC u separeu.Vise nece imati trenera MULJATORA i NEZNALICU.Mogao si i ti biti trener Borca kada je sve zatvorenoDejan, BL je napisao/la:Bravooooo pabizo, ti si vjerovatno sa onoga svijeta, ili si neki prorak al nebitno sva proročanstva ti se ostvaruju. Jes da nisi dobar sa glavom al imaš talenta sa crnu magiju, proricanje sudbine i sl.
Jarane vidis joj samo facu,mozda je ravna ko daska,a da nema bradavice mislio bi da su joj ledja naprijed?Dejan, BL je napisao/la:U što je dobra ta ribetna
Naravno da je dobra,ali NE DIRAJ MI ginu ,oci vadim za nju !
||| FKZeljeznicar |||
MARINOVIC ili CURGUZ ------kandidati za trnera Borca-Nece pogresiti uprava jer su FACE i POSTENI LIKOVI ma koga budu uzeliLudLo 4 je napisao/la:Jarane vidis joj samo facu,mozda je ravna ko daska,a da nema bradavice mislio bi da su joj ledja naprijed?Dejan, BL je napisao/la:U što je dobra ta ribetna
Naravno da je dobra,ali NE DIRAJ MI ginu ,oci vadim za nju !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.