Prva liga TK - SjeverSamo F.K.S !! je napisao/la:Simpatican stadion vidim ima 2 tribine , koja je to liga ?
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Zna li iko dokle se stiglo sa rekonstrukcijom vrapčića i da li su u planu dalji radovi na ljeto?
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
imal ista novog sa stadionima u gradaccu, tuzli, kaknju, na otoci?? .. znal itako jel gradi gosk iz gabele, jer su im radovi stali prije godinu-svije, a sad ce vjerovatno uc, a nemaju adekvatan stadion
igrat ce na pecari,gospodin Seljakovic je napisao/la:imal ista novog sa stadionima u gradaccu, tuzli, kaknju, na otoci?? .. znal itako jel gradi gosk iz gabele, jer su im radovi stali prije godinu-svije, a sad ce vjerovatno uc, a nemaju adekvatan stadion
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- L' Imperator
- Kontakt:
Trebala bi biti gotova do pocetka nove sezone
#samoRudar #zauvijek
Svugdje se nesto radi samo kod nas u Vakufu totalno stao fudbal klub koji je stariji od polivine u BiH mozda i u Premijer ligi od polovine da nema 1 tribine kako treba i da ne igra bar 1 Ligu :
1927 !
1927 !
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
lijepo izgleda, zadnji put kad sam gore bio prije 2-3 sezone tu je bio neki prazan prostor i puno smeca, jos kad bi stavili stolice bilo bi predobro i bez krova, jos da sredite onnu nasuprot ove i imate pravi stadion .. i tamo iza onog gola poduzmite mjere, dignite neki zid u nebesa, jednom su nas cigani kostali lopteL' Imperator je napisao/la:
Trebala bi biti gotova do pocetka nove sezone
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
znam to, al ne mogu vjecno tu igrat, trebali bi zavrsit barem jednu tribinu .. uostalom zasto ne igraju u citluku, koliko poznam taj kraj to im je blize, ako se ne varamRosas7 je napisao/la:igrat ce na pecari,gospodin Seljakovic je napisao/la:imal ista novog sa stadionima u gradaccu, tuzli, kaknju, na otoci?? .. znal itako jel gradi gosk iz gabele, jer su im radovi stali prije godinu-svije, a sad ce vjerovatno uc, a nemaju adekvatan stadion
S nama imaju dobre odnose,ne vjerujem da bi u Čitluku igrali džaba,a mislim da kod nas bi!!!Sto se tice stadiona u Čitluku bolji je od pola ovih u premijer ligi!!!gospodin Seljakovic je napisao/la:znam to, al ne mogu vjecno tu igrat, trebali bi zavrsit barem jednu tribinu .. uostalom zasto ne igraju u citluku, koliko poznam taj kraj to im je blize, ako se ne varamRosas7 je napisao/la:igrat ce na pecari,gospodin Seljakovic je napisao/la:imal ista novog sa stadionima u gradaccu, tuzli, kaknju, na otoci?? .. znal itako jel gradi gosk iz gabele, jer su im radovi stali prije godinu-svije, a sad ce vjerovatno uc, a nemaju adekvatan stadion
- L' Imperator
- Kontakt:
betonski radovi zavrseni, sad se treba uraditi podtribinski prostor pa postaviti stolice i natkriti.A tamo iza gola ce biti pomocni stadion.gospodin Seljakovic je napisao/la:lijepo izgleda, zadnji put kad sam gore bio prije 2-3 sezone tu je bio neki prazan prostor i puno smeca, jos kad bi stavili stolice bilo bi predobro i bez krova, jos da sredite onnu nasuprot ove i imate pravi stadion .. i tamo iza onog gola poduzmite mjere, dignite neki zid u nebesa, jednom su nas cigani kostali lopte

Ubrzo bi trebala ovako izgledati.
#samoRudar #zauvijek
Jel ovo Rudarov stadion ili???!!Mislim onakav kakav bi trebao izgledati!!!L' Imperator je napisao/la:betonski radovi zavrseni, sad se treba uraditi podtribinski prostor pa postaviti stolice i natkriti.A tamo iza gola ce biti pomocni stadion.gospodin Seljakovic je napisao/la:lijepo izgleda, zadnji put kad sam gore bio prije 2-3 sezone tu je bio neki prazan prostor i puno smeca, jos kad bi stavili stolice bilo bi predobro i bez krova, jos da sredite onnu nasuprot ove i imate pravi stadion .. i tamo iza onog gola poduzmite mjere, dignite neki zid u nebesa, jednom su nas cigani kostali lopte
- L' Imperator
- Kontakt:
Da : )ŠB.TRN je napisao/la:Jel ovo Rudarov stadion ili???!!Mislim onakav kakav bi trebao izgledati!!!L' Imperator je napisao/la:betonski radovi zavrseni, sad se treba uraditi podtribinski prostor pa postaviti stolice i natkriti.A tamo iza gola ce biti pomocni stadion.gospodin Seljakovic je napisao/la:lijepo izgleda, zadnji put kad sam gore bio prije 2-3 sezone tu je bio neki prazan prostor i puno smeca, jos kad bi stavili stolice bilo bi predobro i bez krova, jos da sredite onnu nasuprot ove i imate pravi stadion .. i tamo iza onog gola poduzmite mjere, dignite neki zid u nebesa, jednom su nas cigani kostali lopte
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
ovo je extraL' Imperator je napisao/la:
Nadam se da cu dozivit' ovo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
jel nakon zavrsetka tribine odmah planirate i pokrit il se to ostavlja za neka druga vremena???
Ou strašnoL' Imperator je napisao/la:
Čelik Zenica 1945
kada je planiran dovrsetak radovaNimla_RZ je napisao/la:Ou strašnoL' Imperator je napisao/la:
- L' Imperator
- Kontakt:
ako se bude gradilo ovim tempom(zapadna tribina), nece se jos za najmanje 10 godinaRosas7 je napisao/la:kada je planiran dovrsetak radova
#samoRudar #zauvijek