FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

amell
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la amell » 10 maj 2011, 17:27

Prema procjenama Inter ima ulogu za glavniog favorita nad trofej Tim Cup .Za Inter daje oko 1, 90, dok je AC Milan osvojio je vrijednih 3, 50. Slijedite Palermo, udio stabilna na 5,50, a 8,00 za Romu.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 10 maj 2011, 17:35

Talijanski mediji smatraju da je nova meta ”nerazzurra” momak iz redova Milana. Inter ozbiljno pojačava vezni red i želi iskoristiti ”zatezanje” susjeda.
Sudeći prema informacijama iz pojedinih medija iz Italije, Kevin-Prince Boateng, nova je meta Intera.
Vezista koji igra za Milan, nalazi se u vlasništvu Genoe i ”rosonera”, a Inter želi iskoristiti potencijalni jaz oko vlasništva između dva kluba. Naime, Milan još uvijek nije ponudio novac kako bi otkupili polovicu Boatengovog ugovora.
Boateng želi ostati na ”San Siru”, ali je još uvijek nejasna situacija oko njega.
Predsjednik Genoe Enrico Preciosi rekao je da ne želi davati poklone Milanu, dok je sportski direktor ”grifona”, Ariedo Barida uvjeren da će Đenovljani kupiti reprezentativca ”crnih zvijezda” ovog ljeta.
Milan je u svoje redove već doveo dva defanzivca Felipea Mexesa i Tajea Taiwa
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 maj 2011, 17:44

DS Udinesea Larini : "Inter je ozbiljno zainteresovan za Sancheza.Bio bi to fenomenalan napad sa Pazziniem i Eto'oom.Da li cemo ga gledati od ljeta u Interu ? To je tesko sada reci,ali cinjenica je da je Inter uvijek pokazivao veliki interes za Alexisa,no sada je prerano da pricamo o tome".

Ma ja ba,Alexis dolazi u Inter ubijedjen sam u to... 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 10 maj 2011, 18:30

samo da ne uleti kakav seik i on je nas sigurno...nadam se samo da nece mladi morati otici u drugom smjeru(Coutinho, Obi, Mariga)...

nego da se ja vratim jednom i jedinom, najboljem svih vremena...
U sutrašnjem uzvratu polufinala talijanskog kupa protiv Rome, Interov će kapetan Javier Zanetti ubilježiti 1000. nastup u karijeri. Ući će tako u odabrano društvo koje trenutno čine Peter Shilton, Ray Clemence, Pat Jennings, Alan Ball, David Seaman, Paolo Maldini, Andoni Zubizarreta, Roberto Carlos i Tommy Hutchinson. Tim povodom Il Capitano je dao intervju za La Gazzettu dello Sport, u kojem se osvrnuo na najupečatljivije trenutke u svojoj dugoj karijeri.

slika

Javiere, nekoliko te sati dijeli od utakmice broj 1000 u karijeri. Što vidiš kada pogledaš u nazad?
"Lice mog oca, Ignacia Rodolfa. On i ja, večer uoči mog debija, bili smo zajedno doma. Mislim da sam spavao samo nekoliko sati. Tako je bilo i večer uoči finala u Madridu."

Hoćeš li misliti na oca i sutra navečer?
"Uvijek mislim na svog oca. Mene i brata naučio je cijeniti prave vrijednosti i uvijek se sjetim toga kada prolazim kroz teško razdoblje. Otac mi je pomogao u razumijevanju života. On je zidar, pomagao sam mu na poslu, kao što sam pomagao i bratu, koji je raznosio poštu i rođaku Carlu raznositi mlijeko."

Vratimo se u prošlost. Prva utakmica?
"Rujan 1992., Buenos Aires, Nacional B (argentinska druga liga, op. a.), pet sati popodne. Igrali smo na domaćem terenu, vrlo mali stadion Talleres de Cordoba, primao je oko 5000 gledatelja. Utakmica je završila rezultatom 2:1 za nas, a ja sam na terenu proveo svih 90 minuta, igrajući na desnoj strani u veznom redu."

Manje od tri godine nakon toga stigao si u Inter...
"Predsjednik Moratti i njegov sin gledali su me na video kazeti sa Panameričkog U-21 prvenstva. Giovanni Branchini i Paolo Taveggia su došli u Argentinu gledati [Sebastiana] Ramberta i [Ariela] Ortegu, a mene su zapazili na utakmici između Banfielda i Gimnasie De La Plata. Nedugo nakon toga prešao sam u Inter. Bio sam u Južnoafričkoj republici (13. svibanj 1995.) i argentinski izbornik Passarella mi je rekao: 'Došli su po tebe iz Intera'."

Kako si reagirao?
"Nazvao sam svog agenta, Filippa Cavadinija i on mi je potvrdio da se Inter zanima za mene i da radi na mom transferu. Pet dana nakon toga dogovor još uvijek nije bio postignut sa predstavnicima Banfielda. Tada je nazvao Grondinu, predsjednika Argentinskog Nogometnog Saveza i rekao mu: 'Imate 10 minuta da nađete rješenje, dečko mora otići u Italiju!"

I dečko je stigao u Italiju i 16 godina poslije još uvijek je ovdje...
"Živim u spokoju, uživam na svakom treningu, u svakoj utakmici. Osjećam se sretnim svaki dan. Znam da ću jednog dana morati reći 'što je previše, previše je', ali trenutno ne razmišljam o tome."

Hoće li do toga doći 2013., kada istekne tvoj ugovor?
"Ako se tada budem osjećao kao što se osjećam danas, onda bi do toga moglo doći još kasnije."

Bojiš li se da ćeš napraviti pogrešku?
"Svjestan sam da je važno znati se povući u pravom trenutku. Mislim da ću osjetiti kada taj trenutak dođe. Nadam se da ću i dalje ostati ovdje s ulogom s kojom ćemo biti zadovoljni i Inter i ja. Ali neću biti trener."

Od kojeg si trenera najviše naučio?
"Od svakog sam naučio po nešto, ali Bielsa me naučio najviše o životu i nogometu."

Možeš li reći u kojoj si utakmici odigrao najbolje?
"Vjerojatno finale Kupa UEFA 1998 u Parizu, te moja prva utakmica u Interu, potiv Vicenze."

A najgore?
"Inter - Lazio 3:5, Conceicao me izluđivao."

Koju bi volio ponovno odigrati?
"Lazio - Inter, 5. svibnja 2002. Još uvijek mi nije jasno što se dogodilo tog dana."

Koja ti pobjeda još nedostaje?
"Trofej s Argentinom, ali u srpnju se igra Copa America kod nas..."

Kojeg protivnika smatraš najboljim?
"Izdvojio bih dvojicu: Ryan Giggs i Kaka."

Prvi cimer?
"Benny Carbone u karanteni u Cavaleseu i Roberto Carlos u Pinetini."

Posljednji?
"Cordoba mi je cimer, ali kako je trenutno ozlijeđen, uoči utakmice protiv Rome dijelit ću sobu s Nagatomom."

Uzbuđenje koje ne možeš zaboraviti?
"Naši navijači na tribinama Santiago Bernabeua u Madridu. Bio sam naježen već sat vremena prije utakmice."

Kada si bio najviše ljut?
"Juve - Inter, 1998., Ceccarini je sudio."

Kada nisi mogao skriti suze?
"Nakon uzvrata u polufinalu Lige Prvaka 2003: nikada prije ni poslije San Siro nije izgledao kao te večeri."

Postoji li neka izjava koja ti je ostala u sjećanju?
"Giacinto Facchetti mi je jednom rekao:' Javiere, bez muke nema nauke.' Giacinto nije puno govorio, ali njegove riječi bile su kao stijene."

Riječi koje nisi rekao a htio si?
"Jako mi je žao što nisam raščistio moju svađu s Hodgsonom (nakon što ga je trener zamijenio u finalu Kupa UEFA protiv Schalkea 1997., op. a.). Trener je znao što se dogodilo, zagrlili smo se i raščistili to, ali žao mi je što nisam objasnio situaciju onima koji su mislili da znaju nešto više od nas. (Kasnije se nagađalo da je ta svađa bila povod za odlazak Hodgsona, op. a.)

Tisućitu utakmicu ćeš igrati protiv Rome, protivnika kojem si zabio najviše golova u karijeri. Sudbina?
"Najviše golova, ali i jedini jedanaesterac u karijeri (u talijanskom Superkupu 2008.). Mnogi su se uhvatili za glavu kad su vidjeli da ja uzimam loptu. Želio bih opet zabiti protiv njih, bio bi to lijep način za proslaviti obljetnicu."

Zanetti, u 999 odigranih utakmica, jesi li se ikad osjećao umorno?
"Možda nakon finala u Madridu, kada je adrenalin divljao dva tjedna zbog Scudetta, Talijanskog kupa i Lige Prvaka. Ali, vjerujte mi, više se umorim kad se igram sa svojom djecom, Ignaciom i Sol."

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 10 maj 2011, 18:45

Il capitano
unico e solo
uno di noi

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 maj 2011, 19:31

Pozvani za utakmicu sa Romom :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Fino bi bilo kad bi ovu sezonu zavrsili sa osvojenim kupom,al prvo valja sutra proci Romu koja itekako zna igrat u Milanu...

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 10 maj 2011, 21:42

U cilju obnavljanja ekipe za sljedeću sezonu, Inter iz Milana planira u svoje redove dovesti tri reprezentativca Italije.
Milan je osvojio titulu, Inter se okreće sljedećoj sezoni.
Nakon Pazzinia koji je u siječanjskom prijelaznom roku prešao u Inter, čelnici kluba su očigledno riješili da se uzdaju u domaće snage što se tiče renoviranja ekipe za sljedeću sezonu.
Prvi pik čelnika Intera je fenomenalni Ricardo Montolivo koji još uvijek nije produžio ugovor sa svojim sadašnjim klubom, Fiorentinom.
Naime, Montolivu ugovor sa ljubičastima istječe 2012. godine i Fiorentina će biti primorana da ga u slijedećem prijelaznom roku proda ukoliko se produžetak suradnje ne dogovori.
Druga meta je Emiliano Viviano, Buffonova zamjena iz reprezentacije.
Inter već posjeduje 50 procenata njegovog ugovora i očekuje se da će na kraju sezone on u potpunosti biti otkupljen od Bologne.
Treći Talijan koji bi mogao pojačati Inter je mladi reprezentativac ove zemlje, Andrea Poli, koji će u slučaju ispadanja iz lige definitivno napustiti svoj sadašnji klub, Doriu.
Inter će dovođenjem trojice pomenutih igrača pokušati promijeni svoju reputaciju kluba koji uglavnom u svoje redove dovodi strane igrače.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 10 maj 2011, 21:45

Glavni povod je naravno način na koji je Gattuso sa navijačima proslavio titulu kada su se pjevale uvredljive pjesme na račun bivšeg trenera Leonarda.
Navijači, a i poneki igrač Milana, očigledno ne mogu lako preći preko Leonardove “izdaje“.
Nakon utakmice na kojoj je Milan osvojio titulu, Gattuso je zajedno sa navijačima želio proslaviti uspjeh i pri tom sa njima pjevao uvredljive pjesme na račun svog nekadašnjeg trenera.
Iako ga ne zanima stav navijača, igrači su druga stvar i Leonardo traži objašnjenje.
“Na dan kada sam odlučio otići iz Milana, Gattuso mi je rekao da barem ostajem u istom gradu.“
“Baš bih volio čuti njegovo objašnjenje ove situacije pošto ni telefonom ni uživo ne mogu doći do njega!“
“Što više, volio bih čuti što čelnici Milana imaju reći na sve to!“
Potpredsjenik Milana, Adriano Galliani, sa druge strane, želi smiriti čitavu situaciju.
“Hajde da ne dajemo preveliki značaj ovome. Nisam video snimak ali vjerujem da je to bila jedna bezazlena situacija.“ rekao je Galliani.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 maj 2011, 21:47

@Amell

de barem ako ti nije problem kad ubacujes vise vijesti ubaci ih skupa u jednom postu,ovako stvarno glupo ispada...Pola stranice nekakvi nidje veze tekstovi. :oops:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 maj 2011, 21:52

Interista di cuore je napisao/la:@Amell

de barem ako ti nije problem kad ubacujes vise vijesti ubaci ih skupa u jednom postu,ovako stvarno glupo ispada...Pola stranice nekakvi nidje veze tekstovi. :oops:
bizon nezna za edit ili što kažeš napiši barem sve u jednom postu, al pošto znam da taj lik sigurno ne piše ništa pametno ima lijepi ignore 8-)
slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 maj 2011, 22:09

Ne znam koji je vama q"rac pa covjeka napadate ,covjek ima pravo da pise sta hoce ,sta ako su seminarski radovi ,pa on je najaktivniji na interovoj temi,ovo sto on objavljuje _mi koji pratimo znamo ,al ima onih koji ne prate u tolikoj mjeri ,pa procitaju nesto korisno ,a ti mortale i takvi koji ne volite citat ,stavi ignore, radi sta hoces ,al nemoras to javno iznosit,nas to ne zanima, i cesto iznose se uvrede na njegov racun ,mogo bi i admin dat kick koji dan :evil:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 10 maj 2011, 23:10

tony-mortale je napisao/la:

bizon nezna za edit ili što kažeš napiši barem sve u jednom postu, al pošto znam da taj lik sigurno ne piše ništa pametno ima lijepi ignore 8-)
slika
a kako se ti usudzujes da meni na mojoj odnosno nasoj temi govoris i prigovaras sta ja,kako i koliko pisem ili ne pisem,odkud ti to pravo i ta ideja,neki dan citam na temi ac milana kako dizu frku i apeluju da se na toj temi sto vise pise i kritikuje se onih koji su slabo aktivni jer kako kazu STIZE NAS INTER PO BROJU POSTOVA,kao bjezali su nam nekih 30/40 stranica a sada svega nekih 10tak,e ti si jedan ot tih umobolnika koji su to izjavili i skupio si toliko hrabrosti da dodzes ovdje i govoris sta ce koji interista raditi i kako ce i sta pisati na ovim nasim stranicama,prava si hijena podmukla :roll: :roll: :mrgreen:

PS. interista di cuore nije bas bistar da shvati takve stvari te je od milja navikao da on igra kojekakvu glavnu ulogu i glumi iskusnoga forumasa kritikujuci druge vecinom ne opravdano i tako podize svoj ionako poljuljan i veoma nizak ego :x :roll: :mrgreen:

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 11 maj 2011, 00:38

NAS OTAC...

Zanetti bi protiv Rome trebao upisati 1000. profesionalnu utakmicu...Leo: "Brojevi govore sami za sebe, samo je 9 igrača u povijesti to doživilo i tu se mora znati da se radi o zaista posebnim osobama." ...

Izvinjavam se svojim roditeljima i djevojci, ali izmedju njihovih slika drzim Zanettiovu! Il trattore IL CAPITANO ♥

Veceras u paklenoj atmosferi uzet romu i pripremat se za finale kupa,treba nam taj trofej...

I jos nesto...

milan u svojoj povijesti NIKAD nije osvojio dvostruku krunu...Jazavciiiii pravi :D :D :D

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 maj 2011, 11:11

amell je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:

slika
a kako se ti usudzujes da meni na mojoj odnosno nasoj temi govoris i prigovaras sta ja,kako i koliko pisem ili ne pisem,odkud ti to pravo i ta ideja,neki dan citam na temi ac milana kako dizu frku i apeluju da se na toj temi sto vise pise i kritikuje se onih koji su slabo aktivni jer kako kazu STIZE NAS INTER PO BROJU POSTOVA,kao bjezali su nam nekih 30/40 stranica a sada svega nekih 10tak,e ti si jedan ot tih umobolnika koji su to izjavili i skupio si toliko hrabrosti da dodzes ovdje i govoris sta ce koji interista raditi i kako ce i sta pisati na ovim nasim stranicama,prava si hijena podmukla :roll: :roll: :mrgreen:

PS. interista di cuore nije bas bistar da shvati takve stvari te je od milja navikao da on igra kojekakvu glavnu ulogu i glumi iskusnoga forumasa kritikujuci druge vecinom ne opravdano i tako podize svoj ionako poljuljan i veoma nizak ego :x :roll: :mrgreen:
glupko koga sam ja to kritikovo ? i tebe sam fino pito jel ti problem da kad pises uzastopno vijesti da ih stavis u jednu vijest ? sta tu ima ruzno ? eh to sto ti ne shvatas najobicniji prijedlog to je tvoj problem!

zanimljiviji si bio dok si bio obicni,sitni provokator ovako samo ispadas debil sa ovim svojim google translate postovima...al ajde naviko si da ispadas smijesan,pa nastavi tako ;)

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 11 maj 2011, 11:53

Ulični Muzičar je napisao/la:Malo šale i na naš (Milanov) račun... da ne budete tužni što ste slabiji od nas.

Matematika kaže ovako:

Real je pobedio Totenhem (u dve utakmice) sa 5:0, a Totenhem Milana (opet u dve utakmice) sa 1:0. Znači da bi Real pobedio Milan sa 6:0.
A, pošto je Barsa pobedila Real sa 3:1 (u dva meča), znači da bi nas pobedila sa 9:1...
:lol: :lol: :lol:
urnebesno :roll:
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 11 maj 2011, 12:14

de barem ako ti nije problem kad ubacujes vise vijesti ubaci ih skupa u jednom postu,ovako stvarno glupo ispada...Pola stranice nekakvi nidje veze tekstovi. :oops:[/quote]
slika[/quote]

PS. interista di cuore nije bas bistar da shvati takve stvari te je od milja navikao da on igra kojekakvu glavnu ulogu i glumi iskusnoga forumasa kritikujuci druge vecinom ne opravdano i tako podize svoj ionako poljuljan i veoma nizak ego :x :roll: :mrgreen:[/quote]

glupko koga sam ja to kritikovo ? i tebe sam fino pito jel ti problem da kad pises uzastopno vijesti da ih stavis u jednu vijest ? sta tu ima ruzno ? eh to sto ti ne shvatas najobicniji prijedlog to je tvoj problem!

zanimljiviji si bio dok si bio obicni,sitni provokator ovako samo ispadas debil sa ovim svojim google translate postovima...al ajde naviko si da ispadas smijesan,pa nastavi tako ;)[/quote]

dzenane balo,sa tobom necu nastaviti ovakvu konverzaciju samo iz jednog jedinog razloga,jako prosto,zato sto si interista

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 11 maj 2011, 12:17

Trener Intera Leonardo danas nije održao press konferenciju, umjesto toga iznio je službenu reakciju na provokacije Genara Gattusa, a koju smo prenjeli na našoj stranici. Zato je predsjednik Massimo Moratti prilikom otvorenja prvog Inter Campusa u Italiji, u Milanu odgovorio na neka pitanja…
Ono što s Inter Campusom radimo po svijetu sada ćemo i u Milanu. Ta ideja je rođena prije nekoliko godina, a zahvaljujući fra Colmegnu realizirana je danas.
Gattusove provokacije?
Sigurno nisu bile ugodne, ali najviše je to pogodilo Leonarda. Jako mu je zasmetalo i mislim da je to normalno. Ja neću ništa komentirati, jer bi to bilo suvišno, samo djelo je dovoljno. To ne predstavlja Milan, već pojedinca iako je klub napravio neke korake kako bi umanjio sramotu. Nikakve drame od toga ne treba raditi, te se stvari događaju kada te ponese slavlje. Milan odavno nije slavio i zato je bilo tako žestoko. Pretjerivanja su dio prevelikog zanosa, a postoje stvari koje treba cijeniti, kao Inter Campus danas i one koje ne treba cijeniti, odnosno zaboraviti ili pokušati zaboraviti. Ja sam svakako uz Leonarda. Ima potpuno pravo odgovoriti, jer je upućeno njemu, a ja osobno se ne bih htio miješati.
Kup?
Nemamo želju susresti se s Milanom, nama je najvažnije proći sutra. Postao je važan cilj, jer bi nam to bio jedini trofej ove sezone. Igrači ga jako žele, sve momčadi su igrale 100%, ostale su jake momčadi u završnici. S Kupom smo počeli ciklus? Donio nam je sreću, dao samopouzdanje, ali ponavljam, još nismo ni polufinale prošli.
1000. profesionalna utakmica Javiera Zanettija?
Svima prvo pada na pamet kako mu je frizura uvijek ista (smijeh), a čak i kada je umoran nosi svoj dignitet, želju i ponos profesionalca i igrač kao on nije nikada postojao. Što će mi ostati najviše u sjećanju? Vjerujem trenutak kada je bio najsretniji ikada, mislim da je to bilo u Madridu u finalu Lige prvaka. On je igrač koji svoju radost ne iskazuje pretjerano, uvijek se drži kapetanski pa zato kada ga vidiš onakvog ostaje za sva vremena. Vjerujem da je u tom trenutku ponovno bio dječak kojeg sam kupio prije 16 godina.

Menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini navijestio je u kojem bi smjeru trebao otići argentinski napadač Carlos Tevez u ljetnom prijelaznom roku kada će, posve je izvjesno, napustiti Eastlands...

U redove Cityja Tevez je stigao na ljeto 2009. godine iz Manchester Uniteda, ali već početkom ove sezone počeo je izražavati nezadovoljstvo i želju za odlaskom. U klubu su ga tada smirili povećanjem primanja, ali i Mancini je svjestan da će teško zadržati Argentinca usprkos činjenice da je ugovorno vezan još tri godine.

- Carlos nam je rekao još u prosincu da želi otići u Italiju. Ali ako promijeni mišljenje bio bih sretan - prenosi The Sun Mancinijeve riječi.

Za dovođenjem drugog najboljega premierligaškog strijelca (19 golova) dosad su najveći interes pokazali Inter i Juventus, a odnedavno se u cijeloj priči spominje i Real Madrid.

izgleda da ova kabadahija dolazi kod nas :D :D :mrgreen:
Zadnja izmjena: amell, dana/u 11 maj 2011, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 maj 2011, 12:20

na ignore si lutko moja,a pretpostavljam da si nastavio po svom :lol: :lol: :lol:

@toni

pametan si ti co'jk ba iako si milanista :mrgreen:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 11 maj 2011, 15:19

amelle kad bi malo kraći bili tvoji postovi možda bi koji i pročito.... previše copy/paste radiš... pokušaj izvuć nešto bitno iz svakog texta i složi svojim rječima bit će mnogo bolje....

danas 1000. utakmica Il Capitanea !!! uuuff jedva čekam....
bit će zar i kakva koreografija od Curve .... btw. utakmicu prenosi Sportklub+ ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 11 maj 2011, 17:02

eh ljudi, citam da bi mogli dovesti Montoliva jer mu istice ugovor sa Fiorentinom, onda bi mogli dovest Emiliana Viviana i spominje se Andrea Poli iz Sampdorie, jer ukoliko ispadnu iz lige vjerovatno ce preci.
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.