Napokon lijepe vijesti u Munchenu, davno sam govorio da nam treba Manuel Neuer istina sada mu je cijena skocila dosta, ali nadam se da cemo ga mi zapikati prvi, mnogi su govorili necu da imenujem kako nam taj Schalkeovac ne treba, i kako je Kraft novi Kahn

Bas citam jedno 100 stranica unazad gledam i smijem se, volim sto sam bio upravu.I kao da sam predvidio dolazak Fabia Coentra, jedva cekam da te vidim u dresu Bayerna!!! A mozda bi bilo bolje da smo doveli onog Bainesa

Isto tako citam 100 stranica unazad, kada sam poceo pljuvati Van Gala i njegovu politiku vodzenja kluba, i onda je post bio ovako, "Gaalu majstore

, samo tako nastavi, ne osvrći se na riječi čaršije, klub čaršija ne može voditi" i onda odem 50 stranica unaprijed i taj isti lik pocinje da pljuce Gala i jedva ceka njegovu ostavku

I davno sam govorio da nam nema titule, a da u LP nemozemo prnuti i to se pokazalo istinito, ali eto uspijeli smo nekako doci do te trece pozicije, hvala bogu bilo bi stvarno tuzno da sljedece godine ne igramo u Munchenu LP i to u finalu

.Ispade kao da sam ja neki strucnjak i hvalim sam sebe, ali stvarno tako je i bilo, priznajem pljuvao sam Gomeza kao vecina ovdje, ali momak me demantuje iz utakmnice u utakmnicu, zna fuliti nemoguce ali opet sto je najvaznije zabija.Najvise mi je krivo sto Hamit odlazi 80 % iz Bayerna, jer to mi je jako drag igrac i nije se pokazao najbolje kako on to zna ali u sljedecem klubu ce da pokaze ono najbolje od sebe, neka ti je sa srecom Hamite.Samo sa Neuerom i Coentraom smo dosta jaci, a siguran sam da ce tu biti jos koje zvucnije pojacanje, i dosta nam je svima igraca tipa Lell,Otll,Sosa i da ne nabrajam, trebaju nam provjereni igraci a ne neki "talenti". Hvala bogu, pa su i ovi u upravi dosli napokon malo pameti i vidjeli da nemoze vise ovako, svaki ce im se milion isplatiti to mogu garantovati pogotovu u ova dva igraca sto sam naveo isto kao sto im se isplatilo sa Riberyom i Robbenom, a sada je najbolje vrijeme da odrijese kasu i krenu za pojacanjima!!! I nadam se da cemo sljedecu sezonu da haramo a ne da se borimo sa Hanoverom za kvalifikacije u LP

Ovu sezonu treba sto prije zaboraviti jer je stvarno bila uzaszna!!! Veliki pozdrav od Bavarca