Opiši mi tu riječ kompleksAd0 je napisao/la:Jel to opet provaljujes ? hahahahahhahahahaahha joj kompleksi su cudo..Portillo je napisao/la:Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogomZa Lessija kvantna fizika.
![]()
![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Čelik Zenica 1945
http://soccernet.espn.go.com/stats/scor ... on?cc=5739
evo ovdje sva statistika od ovih jacih liga(link od primere ali se mogu naci ostale)...za sada nisu unijeli podatke za sinošnju tekmu..
HALA MADRID,HALA PONIŠTENJE SUSPENZIJE BIH-U
evo ovdje sva statistika od ovih jacih liga(link od primere ali se mogu naci ostale)...za sada nisu unijeli podatke za sinošnju tekmu..
HALA MADRID,HALA PONIŠTENJE SUSPENZIJE BIH-U
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Steta sto su sinoc pobj. Getafe 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:ek0 je napisao/la:Mogu zamisliti Messija sto sad razbija po kuci. Ovo je Ozilu 24ta asistencija ja mislim. Doduse ovo je vjerovatno u svim takmicenjima.
![]()
Idemo sad po hat-trick.
Messi

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
jel treba da ti postavim klip ili ces se sam potruditi i prosurfat ako nista na netu... kad vam je na sred Bernabeu-a uvalio desnom nogom, a prije toga vas promjesao da niste znali gdje se nalazite.... imas pusicuPortillo je napisao/la:Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogomZa Lessija kvantna fizika.
ps. siguran sam da nemas pojma ni sta je ta kvantna fizika, kad tako lupetas? i pogledaj finale lige prevaka barca - man utd... drugi go je postigao neki igrac, mislim da je glavom, NISAM SIGURAN!
jos jedna :*
Bravo.. I Robben je dao prije dvije godine gol desnom,i on je majstor-univerzalac.. Kapa do poda..laki je napisao/la:jel treba da ti postavim klip ili ces se sam potruditi i prosurfat ako nista na netu... kad vam je na sred Bernabeu-a uvalio desnom nogom, a prije toga vas promjesao da niste znali gdje se nalazite.... imas pusicuPortillo je napisao/la:Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogomZa Lessija kvantna fizika.
ps. siguran sam da nemas pojma ni sta je ta kvantna fizika, kad tako lupetas? i pogledaj finale lige prevaka barca - man utd... drugi go je postigao neki igrac, mislim da je glavom, NISAM SIGURAN!
Hlave pise se za hat-trick odnosno sto Magica rece zlatni hat-trick,e to je kvantna fizika za Lessija; u jednoj utakmici dat glavom,desnom,lijevom.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Lessi moze samo zabiti gol kad Pepe dobije crveni

Koliko je tekmi odigrao Ronaldo a koliko Lessi u La Ligi?
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
pa postig`o je ukupno u karijeri ta 2 gola s desnom nogom odnosno sa glavom...laki je napisao/la:jel treba da ti postavim klip ili ces se sam potruditi i prosurfat ako nista na netu... kad vam je na sred Bernabeu-a uvalio desnom nogom, a prije toga vas promjesao da niste znali gdje se nalazite.... imas pusicuPortillo je napisao/la:Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogomZa Lessija kvantna fizika.
Sretno zmajevi!!
-
blaugrana1899
- Kontakt:
ja ne znam sta se lozite (mislim na navijace barce ) nije im ostalo nista drugo nego da kupe neke levatske nagrade i da ljece svoje komplekse kad smo ih zguzili da valja ove sezone 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
blaugrana1899 je napisao/la:ja ne znam sta se lozite (mislim na navijace barce ) nije im ostalo nista drugo nego da kupe neke levatske nagrade i da ljece svoje komplekse kad smo ih zguzili da valja ove sezone
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
dominacija
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
pa samo vam je to i ostalo pratit kako ronaldo zabija i veselit se sto ce bit najbolji strijalac,,messi nema vremena za te stvari ,cuva noge,,valja igrat finale lige prvakaPortillo je napisao/la:Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogomZa Lessija kvantna fizika.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
da covjek ne povjeruje cime se vi bavite...
Por que ? Por que somos los mejores...
Mislim mi smo kompleksasi i mi se ubacujemo u svaku vasu raspravu koja nema veze sa vama.. 
Dojmljivo..
Dojmljivo..
[youtube][/youtube]
obratiti pažnju na lika što snima ovo.. hahahahaha
obratiti pažnju na lika što snima ovo.. hahahahaha
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bravo Ronaldo ovo se cijeniek0 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jes ovaj ronaldo igracina a i ljudina..svaka cast
- Bernabéu
- Kontakt:
Idol moj, sve najbolje mu želim. Svaka čast majstore!!
Viva la Ronaldo!
Viva la Ronaldo!
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Gol i asistencija protiv Milana, 2 gola Tottenhamu, 2 gola Barci, 2 gola Ajaxu, 3 gola Villarealu, 2 gola Valenciji, 2 gola Atleticu, 4 gola Athleticu, 4 gola Sevilli, wtf. o cemu mi pricamo? Govorim samo o ovoj sezoni, o golu u finalu Lige prvaka Chelseau ili onom golu Portu i Arsenalu necu da pricam. A sto se tice "Lessija", svoj sav raskosni talenat pokazao je protiv Intera, upravo onda kada je bilo najpotrebnije ili protiv Chelsea, a one golove protiv Reala nikad ne bi zabio da nije bilo onog idiota Starka, i to sam znas.MaGiCa je napisao/la:"Lessi" daje kad je najvaznije, a ne kao Fagaldu - kad je sve vec odluceno.Portillo je napisao/la:Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogomZa Lessija kvantna fizika.
![]()
Njegovi golovi u najvaznijim utakmicama su naucna fantastika.![]()
A hattrick od 1 gola glavom, te po 1 gola sa obe noge se zove zlatni hattrick.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.