FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 maj 2011, 19:04

molotovljev je napisao/la:Navijac FKS:Gospodine Redzepagic,mozemo li ocekivati na ljeto igrace iz juzne amerike?

G.Redzepagic:Ne,nema potrebe,nasa liga je prepuna talenata!

Navijac FKS:OK.dolazi nam Lendric iz Zrinjskog ili neko drugi?

G.Redzepagic:Ma kakav Lendric,nema sanse,to je igrac Hajduka,mozda Fajic iz Travnika!

Navijac FKS: :roll: ( hm..nista od ovoga ) :?

Hoces me uputiti malo !?

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 19:07

Hoćemo ljude koji vole nas klub , i koji ce raditi za klub i koji ce imati nasu podrsku kad budu 1 i kad budu na sredini tabele nebitno u tome i jest stvar !
A ne ovi lopovi misle da je nama drago sto izbore Europu a nasa Svetinja tone ka sivilu i propasti , e pa nece tako moci ici ce 1000 Uprava dok ne dodze ona prava - Svi oni odlaze , dolaze prolaze al ostaje ime i klub : FK Sarajevo !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 11 maj 2011, 19:19

Ova uprava je toliko glupa da je to za nepovjerovat. Spominju neke stvari koje su uradili ?? Potrošili pare od Džakmića, osigurali licencu(samo reprogramirali dugove), u kasi 60-tak hiljada (od derbija) i šta su sad oni tu uradili što iole ozbljna osoba ne bi uradila?? Da dodam da nisu doveli niti jednog spozora !
Osvojili smo tek 17 od moguća 33 boda uz 2 domaća kiksa i opet daju podršku MV ? Da mi je vidjeti bilo gdje u svijetu da cijeli stadion skandira treneru da odlazi, a da se uprava pravu luda i daje podršku dotičnom . :roll:
A tebi se Rizvanoviću na..... zenskog dijela ..... Razočaran odnosom navijača ??? Znači, mi smo krivi što nas je došlo 10 000 na derbiju i sto smo navijali 90 min ??
Posebni pozdravi idu za kvazi-legende (Muzurović), takvi sto dalje od kluba !

Na sljedećoj skupštini hoćemo pravo glasa svi članovi FK Sarajevo !
JEDAN ČLAN - JEDAN GLAS ! :!:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 maj 2011, 19:22

Cekali derbi, uzeli pare od karti i lijepo se ispalili ... i budali je jasno da ce tesko ostvariti Evropu pa bjeze na vrijeme 8-)
Mene samo zanima hoce li nam banka doticnog platiti reklamiranje na dresovima ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2011, 19:25

@ Samo F.K.S !!
A sta da ti kazem brate,shvatas poentu dijaloga!?
Irfan nije tu(bio)da bi doveo extra igraca,vec ove nase prosjecne iz PL...
Vjerovatno bi prodao iz FKS sto valja,tj.kvalitet...

PS.Bez uvrede za Fajica,mislim da nije za FKS.
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 11 maj 2011, 19:30

citirano sa drugog foruma,mrsko mi pisati i odoh spavati....

"Muda za bubrege sa tom supljom pricom mozes prodavati nekome ko u vrh glave ode na derbi (ako i njemu mozes) a ne nekome ko godinama prati FK Sarajevo. UG Bordo Prijatelji i UNFKS oko sebe okupljaju barem 85% svih navijaca Sarajeva i naravno da onda rijec ta dva udruzenja itekako mora imati na tezini. Sto gospodin nije otjerao Zalizanog kada svi navijaci FK Sarajevo to traze? Zasto mu cuva ledja? Cemu ovo pateticno saopstenje? Doticni je ocito ili sam glup kao neka stvar ili nas smatra glupima kao neka stvar - bilo kako bilo, neka idu svi zajedno - ne samo iz kluba nego i u pm. Odjednom skontali da su veliki navijaci FK Sarajevo a do juce izvodili svoje ljubimce sa terena nezadovoljni sudjenjem kada bi igrali protiv FK Sarajevo. Prebacivati bilo kakav vid odgovornosti za novonastalu situaciju na UG Bordo Prijatelji ili UNFKS je nizak, retardiran i bezobrazan potez vrijedan svakog gadjenja."
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 maj 2011, 19:42

padobranac1978 je napisao/la:citirano sa drugog foruma,mrsko mi pisati i odoh spavati....

"Muda za bubrege sa tom supljom pricom mozes prodavati nekome ko u vrh glave ode na derbi (ako i njemu mozes) a ne nekome ko godinama prati FK Sarajevo. UG Bordo Prijatelji i UNFKS oko sebe okupljaju barem 85% svih navijaca Sarajeva i naravno da onda rijec ta dva udruzenja itekako mora imati na tezini. Sto gospodin nije otjerao Zalizanog kada svi navijaci FK Sarajevo to traze? Zasto mu cuva ledja? Cemu ovo pateticno saopstenje? Doticni je ocito ili sam glup kao neka stvar ili nas smatra glupima kao neka stvar - bilo kako bilo, neka idu svi zajedno - ne samo iz kluba nego i u pm. Odjednom skontali da su veliki navijaci FK Sarajevo a do juce izvodili svoje ljubimce sa terena nezadovoljni sudjenjem kada bi igrali protiv FK Sarajevo. Prebacivati bilo kakav vid odgovornosti za novonastalu situaciju na UG Bordo Prijatelji ili UNFKS je nizak, retardiran i bezobrazan potez vrijedan svakog gadjenja."
najbolje je da svaki put kad se polupijani navijaci pobune mjenjat trenera, niko ne citira onaj dio kad su bordo prijatelji postavili svoje ljude sta se desilo... ne ulazim u te stvari ali ako mislis da uprava treba svki put kad se navijacima nesto ne svidja mjenjat trenera itd itd onda ste malo izgubili kompas...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 maj 2011, 19:52

nick je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:citirano sa drugog foruma,mrsko mi pisati i odoh spavati....

najbolje je da svaki put kad se polupijani navijaci pobune mjenjat trenera, niko ne citira onaj dio kad su bordo prijatelji postavili svoje ljude sta se desilo... ne ulazim u te stvari ali ako mislis da uprava treba svki put kad se navijacima nesto ne svidja mjenjat trenera itd itd onda ste malo izgubili kompas...
Ulazis i to dublje nego sto mislis, tvoja ovisnost FKS vjerujem da nije u granicama normalnog ;)

Navijaci iskazu svoje nezadovoljstvo i na upravi je hoce li ili nece da ga usvoji, kao kod vas prije derbija na Grbavici kada je usvojen zakon zvani tuljumba i nama skresan prostor ... 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 maj 2011, 19:55

Ne mozete vi komentarisati ako niste upuceni...

Jbg, da je sve u redu, niko ne bi trazio ostavke i slicno.Mi samo volimo nas klub i zelimo mu najbolje. Tako da sve price, kako navijacko udruzenje i BP manipulisu i pokusavaju ostvariti svoje interese, padaju u vodu...

Pa jbem mu majku, sto neko rece najmanje 85% navijaca podrzava rad UNFKS-a i BP-a...sta je ba, pa nismo valjda svi toliko glupi...

I manite se price da mi zelimo mijenjati trenere kada nam se prohtije i slicno..mi zelimo najbolje nasem klubu i jbg...jednostavno to pokazujemo...nek dodje bilo ko ko je spreman uloziti svoj trud, rad i znanje...da ostvari konkretne rezultate i pomake...pa cemo vidjeti..imace punu podrsku svih istinskih zaljubljenika bordo boje.

Stvarno je sramotno spominjati u negativnom kontekstu navijace FKS, koji su jedina svjetla tacka u ovome ambisu koji dozivljavamo i prozivljavamo...

A normalno da cemo se boriti sa lopovima i protiv njih ...

[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 maj 2011, 19:56

Dirk je napisao/la:
nick je napisao/la:

Ulazis i to dublje nego sto mislis, tvoja ovisnost FKS vjerujem da nije u granicama normalnog ;)

Navijaci iskazu svoje nezadovoljstvo i na upravi je hoce li ili nece da ga usvoji, kao kod vas prije derbija na Grbavici kada je usvojen zakon zvani tuljumba i nama skresan prostor ... 8-)
sutra djacku knjizicu i kod pedagoga....
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 maj 2011, 20:00

Valjda bi se ja kao clan kluba sa uredno placenom clanskom kartom trebao nesta da pitam :?
Ma jok nece Rizvanovicu navijaci voditi politiku kluba :lol:

Koji su to govannari umjesto da kazu odlazimo jer nismo sigurno da mozemo izboriti evropu,nema se love...
Al' mora taj lihvar popljuvati po navijacima.Pa jesmo mi krivi sto vi ne djelite plate,sto ne mozete da dobijete Slobodu,Selju,Borca ?

Majku li vam lopovsku :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 11 maj 2011, 20:52

Samo su navijaci svetinja , to se slazem ali brate sjetite se da ko god dodje kod vas vi ga hvalite a kad god neko odlazi , nevalja ni pet para ? Drzite se vi BP oni su prava raja , uvijek su tu negdje a onda kada zagusti nigdje ih , pa se jave saopstenjem u javnost naglasavajuci svoju odanost klubu ! Od kada se oni tako pocese oglasavati vi zapadoste u probleme ! Koliko broji ljudi to Cuveno udruzenje i moze li neko stajati iza svega ovoga ?
Željezničar za život cijeli !

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 11 maj 2011, 21:09

Gledaj, gleda se učinak. Kažem ti, četiri godine bez kupa ili titule, prošla bez izlaska u Evropu, ova upitna (još uvijek se nadam). Je li ovo mršav učinak ili nije? Ja razumijem, nije lako upravljati klubom, valja stvoriti novac i naći sponzore itd, ali opet se na kraju gleda učinak. Svi protutnje kroz klub, sve je prekriveno nekim velom tajne..... Zašto je otišao Blekić, zašto ovi miševi 4 kola pred kraj,kada se borimo za treće mjesto, odlaze??? Može li neko postirati prihode i rashode FK Sarajeva (ili je to državna tajna)?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2011, 21:11

insegnante je napisao/la:Gledaj, gleda se učinak. Kažem ti, četiri godine bez kupa ili titule, prošla bez izlaska u Evropu, ova upitna (još uvijek se nadam). Je li ovo mršav učinak ili nije? Ja razumijem, nije lako upravljati klubom, valja stvoriti novac i naći sponzore itd, ali opet se na kraju gleda učinak. Svi protutnje kroz klub, sve je prekriveno nekim velom tajne..... Zašto je otišao Blekić, zašto ovi miševi 4 kola pred kraj,kada se borimo za treće mjesto, odlaze??? Može li neko postirati prihode i rashode FK Sarajeva (ili je to državna tajna)?
sam si odg na postavljeno!!!
svi svoju pricu pricaju..a dugovi se gomilaju od uprave do uprave...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 11 maj 2011, 21:21

zašto ljudi iz udruženja bordo prijatelji nisu dali ostavke kada je otišao blekić kada svi znaju da su ga oni postavili

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 11 maj 2011, 21:24

Govorili ste da griješimo kod Blekića, a BP su ga postavili. BP su obećavali dolazak ASA grupe, pa dolazak Sanele Jenkins i ne znam više koga. Sada je red da oni preuzmu upravljanje klubom, pa da vidite gdje ste i šta ste sa BP.

Ne mogu da se sjetim ko je iz BP to rekao, mislim da je Isović: Navijači Sarajeva su kao Shinn Fein. Udruženje navijača je vojska, a BP je političko krilo. U Irskoj je to izgledalo ovako: "vojska" je ginula uzalud za ideale, a "političko krilo" je preživilo i danas u miru razgovara sa Englezima. Mrtvi se svakako ne broje.

Na Koševu to izgleda isto. BP zakuhaju, a navijači se zakače sa upravom i tako do sljedeće uprave. Kod mene nema nikakve zlobe, iskreno iznosim mišljenje. Jako Sarajevo - Jak Željo. Ako ste vi u problemima, onda nikome od nas to ne treba da bude drago. Dovoljni su dušmani koji mrze naš grad i svakako se naslađuju vašim ili našim problemima.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 maj 2011, 21:27

nidi je napisao/la:zašto ljudi iz udruženja bordo prijatelji nisu dali ostavke kada je otišao blekić kada svi znaju da su ga oni postavili
Zato sto je Blekic bio ljudina,taj isi Zijo je htio da smjeni zalizanog i da na klupu stavi Husrefa.Al' se protiv toga pobunio zalizani,pomogao mu je i nacalnik opstine centar(SDP-ovci) tako da je Zijo mor'o da odstupi.

Takodjer Zijo je im'o u planu da sad na ljeto potpise sponzorski ugovor sa hrvatskom pivarom koja je htjela da udje na bosansko trziste.Ugovor je treb'o da bude polu milionski ili milionski sad ne znam tacno.

@navijaci zelje, postedite nas patetike
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 maj 2011, 21:27

Sve je ovo zbog zalizanog , a o njemu najmanje rijeci ...
Da je kao sto su tvrdili iz uprave prihvacena ostavka M . V. :lol: , ovoga vjerujem ne bi bilo , sad ko fol nemaju podrsku i odlaze , a kad bi je dobili , sto je ocito njihova zelja , onda bi kasnije rekli vi ( navijaci ) ste nam dali podrsku ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 maj 2011, 21:27

nidi je napisao/la:zašto ljudi iz udruženja bordo prijatelji nisu dali ostavke kada je otišao blekić kada svi znaju da su ga oni postavili
Blekić je bio kompromisno rješenje, i dali su ostavke, oni koji su bili ušli u IO.
Prva opcija BP-a je bio Hastor, međutim SDP-ovci u klubu su to blokirali. Također pitar, i bio je voljan da istrese kesu, ali **** politika.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 maj 2011, 21:30

Sada je jasno zasto su bile onakve izjave za derby, htjeli su samo da zarade sto vise na navijacima i da ostane manji dug iza njih.. Sve najbolje sa biranjem nove uprave, i sa izlaskom u Evropu, ali ipak da ne bude toliko dobra uprava tek toliko da uvijek budete jedno mjesto iza Zelje.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []