HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zrinjski igra protiv Slovana iz Bratislave. Prvu igraju kući !!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- bistrikboy
- Kontakt:
http://www.slovanfutbal.com/index.php?I ... faaa4538eeZagor je napisao/la:Zrinjski igra protiv Slovana iz Bratislave. Prvu igraju kući !!!!
igracki kadar slovana...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- rob do bagro
- Kontakt:
plemici ce da prime 5 komada 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jeli ovo sigurno???
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
oderace njih zrinjski ba

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
s postovanjem mislim da su sanse zrinjskog protiv slovana negdje oko 40/60. prosle godine su dogurali do drugog kola intertoto cup gdje su porazeni od rapid iz beca. sto se tice igrackog kadra njihovog, tu je vrlo iskusni valachovič(igrao je LP za rapid iz beca i cak dao odlucujuci gol protiv lokomotive iz moskve), slovak(dosta iskustva ima iz spanske lige i bundeslige gdje je nastupao za nurnberg), nas mario bozic, jan kozak(igrao nekada za WBA), mali bagayoko koji je bio medju najboljim igracima obale slonovace u pekingu na olimpijadi, petras koji je nastupao za saturn sve donedavno i gaucho koji je odigrao LP za slaviu iz praga...
Jasno je kao dan da je Slovan favorit ali... Meni nadu u makar dostojan otpor daju prošlogodišnje utakmice protiv Vaduza i Brage koju smo namučili najviše od svih sve dok nije ispala u četvrfinalu kupa UEFA.
Otišlo nam je nekoliko glavnih igrača ili su ozljeđeni ali tko zna, možda i Slovan proda najbolje igrače.
Nismo favoriti ali možemo im zakomplicirati situaciju ako odigramo muški uz dozu sreće.
Dobro je što je prva utakmica u Mostaru pa će valjda i stadion biti poprilično popunjen.
Otišlo nam je nekoliko glavnih igrača ili su ozljeđeni ali tko zna, možda i Slovan proda najbolje igrače.
Nismo favoriti ali možemo im zakomplicirati situaciju ako odigramo muški uz dozu sreće.
Dobro je što je prva utakmica u Mostaru pa će valjda i stadion biti poprilično popunjen.
Nego mogli smo zajedno na gostovanja
Slovan i Spartak su dva najveca rivala ,a udaljenost gradova svega 45 kilometara
Sretno

Slovan i Spartak su dva najveca rivala ,a udaljenost gradova svega 45 kilometara

Sretno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
gorii..
bih nav.scena vs slovačka nav.scena
bih nav.scena vs slovačka nav.scena
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Sto se vijori lijepa zastava pored imena Zrinjski
U svakom slucaju, zelim vam srecu i da izbacite slovake!

U svakom slucaju, zelim vam srecu i da izbacite slovake!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Hoce li vas biti sta u Bratislavi(Ultrasi)???
Vidim Slovaci se loze na postene fightove...Svi do pasa goli.

- rob do bagro
- Kontakt:
pa valjda ce ih biti pa to su ultrasi bolanGoRaN je napisao/la:Hoce li vas biti sta u Bratislavi(Ultrasi)???

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ne skeriajte se vi..nego se potrudite u malo većem borju u mostar sljedeće sezone
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- rob do bagro
- Kontakt:
mi smo se vas prepali pa zato smo dosli u malom brojuum vuk je napisao/la:ne skeriajte se vi..nego se potrudite u malo većem borju u mostar sljedeće sezone

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma goni se i pješke ako trebaGoRaN je napisao/la:Hoce li vas biti sta u Bratislavi(Ultrasi)???

eto taman prilika da i mi pokažemo naša osunčana nabildana tijela

ovdje je još bilo proljeće:

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
Najjače mi je kad se jave ovi kvazi navijači i počnu pisat gluposti. Evo kad se vec javio ovaj indijanac, mogu odmah da mu obecam da ce Ultrasa biti vise u Bratislavi nego sto je ovih indijanaca doslo u Mostar ... eto toliko od mene posteno ...
Nadam se prolazu ako se pojačamo na pozicijama na kojima su realno govoreci limitrani ( desni bek, 2 vezna i jedan dobar napadač )
Nadam se prolazu ako se pojačamo na pozicijama na kojima su realno govoreci limitrani ( desni bek, 2 vezna i jedan dobar napadač )
nadam se duplom porcijom ove godine.
Hadzic iz celika prelazi u zrinjski,sve je dogovoreno a ovih dana bi trebao potpisati.

pa moj crnac nemoze doc svugdje nije ronaldinjo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.