Ma to ja tebi od miljapabizo je napisao/la:Nemoj tako sada sa uvredama--------Sjeti se da sam pisao da su kandidati za sefa MARINOVIC i CURGUZ.A samo sam pogresio jer sam se nadao da CURGUZ ide za selektora a u stvari pobedila je volja i zelja celnika Borca da se otkace losega trenera a i dosta su para dali na stelovanje tekmi po njegovoj volji.Pojedinci tj.funkcineri Borca su vec njegov odlazak iz kluba proslavili u motelu CUBIC u separeu.Vise nece imati trenera MULJATORA i NEZNALICU.Mogao si i ti biti trener Borca kada je sve zatvorenoDejan, BL je napisao/la:Bravooooo pabizo, ti si vjerovatno sa onoga svijeta, ili si neki prorak al nebitno sva proročanstva ti se ostvaruju. Jes da nisi dobar sa glavom al imaš talenta sa crnu magiju, proricanje sudbine i sl.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ej Ćurguza ne spominji a pogotovo to gospodin, odma ćemo se posvađati
Marinović OK
Marinović OK
SADA sam dobio info da GOSPODIN CURGUZ ima vece sanse od GOSPODINA MARINOVICA no,valja pricekati ali je najlepse to DA ON NIJE VISE TRENER BORCA=mali maleni ubica lijepog nogometa koji je Borac prikazivao ranije.Imam krticu u prvim redovima uprave a kada pocnem pisat u nastavcima o tom malenom prolaznom treneru koji mnogo novca potrosio na stele.Dejan, BL je napisao/la:Ej Ćurguza ne spominji a pogotovo to gospodin, odma ćemo se posvađati![]()
Marinović OK
Ljudi!
Otisao forum u k....c

Otisao forum u k....c
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
I ja mislim tako.Zadnji info iz BL -------Veselje i zurke pocinju zbog odlaska sadasnjeg trenera a on sam je u velikim problemima jer je mnogo para duzan zbog svojh HIROVA van fudbalskog terena a sa platom selektora tesko moze vratiti svoje dugove KOCKA JE OPASANA I ZATO PREPORUKA SVIM MLADIM OSOBAMA DA NE KOCKAJU.Dule 078 je napisao/la:Ljudi!
Otisao forum u k....c![]()
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Doskora sam mislio da je ovaj pabizo glup kao qurac,ali prevario sam se.
Vrijeđao sam qurac.
Vrijeđao sam qurac.
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
A staje problem jarane,,,,,,Denis Ispušlić je napisao/la:Doskora sam mislio da je ovaj pabizo glup kao qurac,ali prevario sam se.
Vrijeđao sam qurac.
- Бањалучанин
- Kontakt:
- Бањалучанин
- Kontakt:
$ ? $,& се " у " ? $...
Пехар је ту...

$ $ 30 000 $ на Тргу...

$ ?
[youtube][/youtube]
Пехар је ту...

$ $ 30 000 $ на Тргу...

$ ?
[youtube][/youtube]
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
neroazzurni
- Kontakt:
ne bih da ti pametujem puno jer vidim da te krenulo, al cu ti samo reci da kad postanes selektor mlade reprezentacije u drzavi kakva je bosna ti si dostigao vrh-vrhova, nema boljeg posla na dunjaluku, kocka jest opasna al sam misljenja da ne mozes prokockat pare koje ces dobiti od raznoraznih menadjera i roditelja nekih polufudbalera...pabizo je napisao/la:I ja mislim tako.Zadnji info iz BL -------Veselje i zurke pocinju zbog odlaska sadasnjeg trenera a on sam je u velikim problemima jer je mnogo para duzan zbog svojh HIROVA van fudbalskog terena a sa platom selektora tesko moze vratiti svoje dugove KOCKA JE OPASANA I ZATO PREPORUKA SVIM MLADIM OSOBAMA DA NE KOCKAJU.Dule 078 je napisao/la:Ljudi!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
ok? je napisao/la:' & за "...
Tacno tako je pasaneroazzurni je napisao/la:ne bih da ti pametujem puno jer vidim da te krenulo, al cu ti samo reci da kad postanes selektor mlade reprezentacije u drzavi kakva je bosna ti si dostigao vrh-vrhova, nema boljeg posla na dunjaluku, kocka jest opasna al sam misljenja da ne mozes prokockat pare koje ces dobiti od raznoraznih menadjera i roditelja nekih polufudbalera...pabizo je napisao/la:I ja mislim tako.Zadnji info iz BL -------Veselje i zurke pocinju zbog odlaska sadasnjeg trenera a on sam je u velikim problemima jer je mnogo para duzan zbog svojh HIROVA van fudbalskog terena a sa platom selektora tesko moze vratiti svoje dugove KOCKA JE OPASANA I ZATO PREPORUKA SVIM MLADIM OSOBAMA DA NE KOCKAJU.Dule 078 je napisao/la:Ljudi!
- Бањалучанин
- Kontakt:
&` је - " ¥ " " у $...
$ ? је ?, ја ? не ' & &...
$ $ - " & " на & РС " &..
$, ?!!!
$ ? је ?, ја ? не ' & &...
$ $ - " & " на & РС " &..
$, ?!!!
Let's go, Fighter!
"!
"!
Moze li negdje da se prati rezultat kupa RS ?
- Бањалучанин
- Kontakt:
Kod nas se sad igra Kup mjesne zajednice, takmičenje na istom nivou kao i to vaše.Srdjan_BL je napisao/la:Moze li negdje da se prati rezultat kupa RS ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Бањалучанин
- Kontakt:
Ma većina nas i ne zna kako smo igrali, ali kad vidim da vi ne znate ni protiv koga ste igrali, nekako se tjesim.? je napisao/la:" & сте ? у & ' $?
Mo's mislit Kup RS, sve velikani srpskog fudbala.
- Бањалучанин
- Kontakt:
Kažem ja, sve velikani! Nego jel bilo penala i crvenih kartona ?? je napisao/la:" $ & у & ' $...
$ $ на Црвену /
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.