Nemoj da se ko nadje uvrijedjenim za ovo hodze itd..malo se salim,dosadno mi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Forrest gump je prejak film,mogao bih ga gledat svaki dan..znas li kakvu stranicu da mogu skinuti sve epizode serije Mucke ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Ja sam pregledao najvishe 5 stranih filmova, cek da se sjetim jednog.....Zauvijek mlad, Mel Gibson glumi ja mislim
dajte neki dobar horor film,da pregledam veceras?
ali stvarno da je dobar
mlad si ti jos da gledas horore u ova dobaalfarouqaminu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Ja sam pregledao najvishe 5 stranih filmova, cek da se sjetim jednog.....Zauvijek mlad, Mel Gibson glumi ja mislim
ali stvarno da je dobar
nema potpisa
torrent, ja poskido sve sezone neki danharry_90 je napisao/la:Forrest gump je prejak film,mogao bih ga gledat svaki dan..znas li kakvu stranicu da mogu skinuti sve epizode serije Mucke ?
Nemoj da se ko nadje uvrijedjenim za ovo hodze itd..malo se salim,dosadno mi![]()

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
The Ring (2002)alfarouqaminu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Ja sam pregledao najvishe 5 stranih filmova, cek da se sjetim jednog.....Zauvijek mlad, Mel Gibson glumi ja mislim
ali stvarno da je dobar
The Descent (2005)
The Exorcist ( oko 1970 sniman )
Svaki da se useres
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:mlad si ti jos da gledas horore u ova dobaalfarouqaminu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Ja sam pregledao najvishe 5 stranih filmova, cek da se sjetim jednog.....Zauvijek mlad, Mel Gibson glumi ja mislim
ali stvarno da je dobar![]()
daj bolan neki,ozbiljno ti kazem dok cekam utakmicu da pogledam neki film...Ozbiljno daj neki dobar
Jes legenda ostario,meni jedan od najdrazih glumaca,i naravno najbolja serija ikad snimljena.Stavicu sutra pa nek se skida,imam zelju ih pogledat ponovo od pocetka.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Jimmy from the hood je napisao/la:The Ring (2002)alfarouqaminu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Ja sam pregledao najvishe 5 stranih filmova, cek da se sjetim jednog.....Zauvijek mlad, Mel Gibson glumi ja mislim
ali stvarno da je dobar
The Descent (2005)
The Exorcist ( oko 1970 sniman )
Svaki da se useres
e fala,bas cu da pogledam jedan,dok cekam tekmu... Nego koji je od ovih najbolji po tebi
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Exorcist, neces moci spavati dragi alfa 
Jimmy from the hood je lud.
Gdje ste moji stari drugovi
Šta ovaj papan Hary ima protiv našeg reisa ,hoš da ponovo bijem
Nemoj sad da vas sve bijem pokvariste mi temu Chata sa ovim pjesmama
Šta priča onaj Šaban ,da je onaj neki zajebo Ziska ,pa Zisko je spavo sa 2 hiljade žena ,kakav onaj papak

Šta ovaj papan Hary ima protiv našeg reisa ,hoš da ponovo bijem
Nemoj sad da vas sve bijem pokvariste mi temu Chata sa ovim pjesmama
Šta priča onaj Šaban ,da je onaj neki zajebo Ziska ,pa Zisko je spavo sa 2 hiljade žena ,kakav onaj papak
- alfarouqaminu
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Jes legenda ostario,meni jedan od najdrazih glumaca,i naravno najbolja serija ikad snimljena.Stavicu sutra pa nek se skida,imam zelju ih pogledat ponovo od pocetka.
tako je harry, stvarno je bio legenda
a jes ostario, i Rodney jeharry_90 je napisao/la:Jes legenda ostario,meni jedan od najdrazih glumaca,i naravno najbolja serija ikad snimljena.Stavicu sutra pa nek se skida,imam zelju ih pogledat ponovo od pocetka.

ma ja stavim 2-3 sezone da se skidaju, odem na kafu, dok se vratim, skinuto sve, samo skines prevod i to je to
Call the coroner!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Jimmy from the hood je napisao/la:Exorcist, neces moci spavati dragi alfa
znaci taj je najbolji?
- pintol_TM87
- Kontakt:
pogledaj lord of War znaci prejakoalfarouqaminu je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Exorcist, neces moci spavati dragi alfa
znaci taj je najbolji?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
gde si puma,nego sa kim ides na kafu...Jel sa nezniji pol ili???? Hebi ga imas cudan nickPuma je napisao/la:a jes ostario, i Rodney jeharry_90 je napisao/la:Jes legenda ostario,meni jedan od najdrazih glumaca,i naravno najbolja serija ikad snimljena.Stavicu sutra pa nek se skida,imam zelju ih pogledat ponovo od pocetka.
ma ja stavim 2-3 sezone da se skidaju, odem na kafu, dok se vratim, skinuto sve, samo skines prevod i to je to
jos jedan post i mozda se povucem sa foruma da ostane na broju 666 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:pogledaj lord of War znaci prejakoalfarouqaminu je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Exorcist, neces moci spavati dragi alfa
znaci taj je najbolji?
aj pogledacu,nadam se da je dobar
Steta sto nijedna nasa tv kuca ne pusta ih vise,dobili bi na gledanosti,al neka oni pustaju meksicka i turska njasra
Sljedece godine u ovo vrijeme bicemo milioneri
nezaboravna recenica Del Boya .
@J.Georges
Sta ces ti,povuci me za ...
Sljedece godine u ovo vrijeme bicemo milioneri
@J.Georges
Sta ces ti,povuci me za ...
povuci me za ,ko te jhebeInterista je napisao/la:jos jedan post i mozda se povucem sa foruma da ostane na broju 666
Hary popušhi,pa nek kmeči kolko hoćeš ,odi molim lijepo na temu kladionica i nagledaj se ,kake čovjek dojave prolazim
i dajte kaki košarkaša koji idu over da odigram