Dokle je press , zna li iko kakve su informacijebistrikboy je napisao/la:Pa u oslobođenju a za Besliju on se javio navijacimadzoka je napisao/la:ej bistrik djesi to procito!?
U 13h je press

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dokle je press , zna li iko kakve su informacijebistrikboy je napisao/la:Pa u oslobođenju a za Besliju on se javio navijacimadzoka je napisao/la:ej bistrik djesi to procito!?
U 13h je press
ko je ovo snimo,da nije puzakinone je napisao/la:
ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOsasatm87 je napisao/la:U izvršnom odboru su:
1. Sabahudin Žujo (predsjednik)
2. Zeljeković Suad (podpredsjednik)
3. Brković Niaz (podpredsjednik i generalni sekretar)
4. Osim Amar (gl. menadžer)
5. Pita Izduin
6. Babić Selim
7. Smječanin Amir
Ostali članovi predsjedništva:
1. Grubešić Mladen
2. Zorinić Enver
3. Bašić Ferdo
4. Grcić Nedžad
5. Ferhatović Adnan
6. Šarić Abid
7. Bisić Džemo
8. Brajlović Hamo
9. Sipović Mirsad
10. Hadžikapetanović Adnan
11. Muharemović Alija
12. Gojer Gradimir
13. Šahinpašić Taib
14. Kamber Huso
15. Dervišević Ramiz
16. Osmanagić Adnan
prenosi http://www.fkzeljeznicar.com
bistrikboy je napisao/la:Beslija:"ni s kim iz Celika nisam razgovarao".
ima i ugovor do 1.1.2011
Odović blizu naše klupe (kao pomocnik Amaru) prema pisanju Oslobođenja. Mada je u Lukavici šef omladinskog pogona obavjestio je čelne ljude tog kluba da postoji mogučnost da se vrati na Grbavicu.Kako kaže sve će se znati u narednih dan-dva.
Ulijeva nadu sto jest jest, al opet ne smijemo se prerano radovat...bistrikboy je napisao/la:Bogami ja zadovoljan
Sve veliki Željovci i veliki ljudi,ovo izgleda ozbiljno
JOJ KAKO SAM SRETANdolina cupova je napisao/la:ljudi niste ni svjesni kakva su imena u opticaju ali vrlo blizu nama to je zaista da se slagiras vidjecete imena aBd...eno danas gledam alfu kad semjon milosevic izjavljuje kaze dolazim u zelju znaci on izjavio nije suplja....jaooooo kakvi igraci dolaze majkkooooooo ja cu se roknuti od srece ocam....
Ne supljiraj, jos ce sad na naslovnicama osvanut Dialiba se vraca u Zeljudzoka je napisao/la:LJUDI POJAVILA SE INFORMACIJA NA http://WWW.THEMANIACS.ORG DA CE VRATITI DIALIBU U ZELJU! SAMO REGISTROVANI MOGU TO VIDJETI!