DRINA-ČELIK 2
Bez komentara.
VELEŽ SLOBODA X
Velez mi je nekako previse osciluje.Bez sumnje imaju dobar tim,i super trenera,ali Sloboda ima veci motiv i sigurno da ce vise gristi od njih.Moze Sloboda do boda,pa cak i bodova.
LEOTAR SARAJEVO 2
Leotar smecarska ekipa,sa nula kvaliteta,jedino ih namjestanje spasava,ali ovaj put im to nece pomoci,jer im dolazi odlicna ekipa Sarajeva,i nadam se da ce ih demolirati i tako osigurati sebi Evropu,ucvrstiti se na poziciji.
TRAVNIK BUDUĆNOST 1
Travnik ce demolirati Buducnost,uopste ne sumnjam u to.Imali su dobrih rezultata tokom sezone,pravih golijada,a Buducnost je bas protivnik po mjeri,jos otpisan.Fajic ce imati svoj dan.
ZVIJEZDA BORAC X
Evo po prvi put mogu reci ove sezone da se pribojavam gostovanja u Gradaccu.Zvijezda je izvanredna ekipa,sa vrhunskim strucnjakom na klupi,igraju lijep fudbal,sa puno golova,efikasni su,igraci im nemaju straha,jos mogu samo veci motiv dobiti jer im dolazi buduci sampion.Medjutim Vlado je pokazao da zna igrati protiv takvih ekipa,i mislim da ce sloziti taktiku,ali isto tako mislim da ce biti uzasno malo golova,i da ce biti podjela bodova.Nerjeseno,najrealnije.
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI X
Zeljeznicar ove polusezone igra jako lose kuci,igracima je pao moral,jer su vjerovatno izgubili trku za titulom,pa su se sada skoncentrisali na Kup,i sve misli su tu usmjerene.S druge strane Zrinjski ekipa,koju ja stvarno postujem i koja ima tim za sam vrh u to sam siguran.Igraju dobar fudbal,nista na silu.Imaju Lendrica koji je strasan napadac.Ne znam,nekako mislim da ce Zrinjski doci do boda,a nije nemoguce ni do bodova.Sve je moguce ovdje.
OLIMPIC RUDAR P. 1
Nemam neki poseban komentar.
ŠIROKI B. SLAVIJA 1
Siroki se preporodio,i igra super,Slavija nije losa ekipa,ali sigurno da nece moci nista uraditi protiv raspucanog domacina,koji ide u Evropu.