Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Ruku na srce iz ove grupe ce biti tesko ,jako tesko otici u Afriku ali ako Ciro napravi ili uspije napraviti da tim ima prepoznatjljivu igru pa mozemo saceakti jos do 2012 i otici onda u Poljsku i Ukrajiu jer isvakako reprezentacije iz Evrope koje odu u afriku bice ko pilada samo ce biti epizodisti.
BosnaE
Samo on neka stavi malog Pjanica pokraj Misketa, umjesto Muratovica ili Rahimica i sve je ok..A nebitno sada sta je bilo prije i kako je bilo, covjek je stvorio dobro atmosferu u timu..to odavno nismo imali ako smo ikad imali..a i nema se sta reci sto se tice igraca..igra sve jedan sto nesto vrijedinewton_health_lyr je napisao/la:Ruku na srce iz ove grupe ce biti tesko ,jako tesko otici u Afriku ali ako Ciro napravi ili uspije napraviti da tim ima prepoznatjljivu igru pa mozemo saceakti jos do 2012 i otici onda u Poljsku i Ukrajiu jer isvakako reprezentacije iz Evrope koje odu u afriku bice ko pilada samo ce biti epizodisti.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
I ja sam prvi puta kako je nastala reprezentacija misljenja da je to to sto se tice reprezentativaca.Nije da nema jos dobrih ali je to Ciro rascistio time sto je zvao i Hasana i Ppapca i Subotica i rascistio sa time da ne govorimo da ih imamo.
BosnaE
Zeher-Mali je napisao/la:zivio boske kralju....netrebaju nam manekeni po terenu...subotici,nedjeljici..papci....papac-papak....samo napadajte izdajice...malo nas je al imamo muda...nek igraju za pakisatan...gdje ce papac sad igrat...hehehe...FIFA ga banovala kao sto ovaj treba vas banovat ove huskatore...vi i takvi kao vi nam netrebate...Emirac je napisao/la:Ne seri momak..A sto ne nabrojis sta je uradio?? Ako Subotic je toliki cetnik i ne zeli da igra za BIH onda ga Bog sami ne moze odvratiti od togas..Ciro je pokusao i momak je izjavio da ga je proganjao..Isto vazi i za Papca..Boske je napisao/la:evo nekih od cirinih obecanja naivnim Bosancima i Hercegovcima :
1.vratit' cu salihamidzica
2.lahko cemo mi sa Spancima
3.poderat' cemo Bugare ko' bugarsku skupstinu
4.privolit' cu Subotica da igra za domovinu
5.Papac mi je obecao da ce se odazvati . . . e pa sta je uradio od ovog navedenog ---NIŠTA !!!
Ako ne zele, dobro i jest..Znamo sa kim imamo posla..Bar nece glumiti i dolaziti radi reda i setati po terenu kao manekeni...
A Cirinom smo taktikom "razvalili" i Bugarsku i Spaniju..Gledaj malo utakmice...Sem toga i sam je Del Boske izjavio kako ga je Ciro iznenadio..Stoga ne seri ko foka bezveze...
to si dobro rekao jarane,ovaj gore sto je nabrojao sve ovo izgleda ne prati nogomet ili je glup,ne treba trositi argumete na ove gluposti sa spiska cuj Ciro nije nista uradio,e fakat si glup nema sta!!![/quote]
ciro nije nista obecao, a pogotov za spance ta provala... ciro je jedan od jacih u bosni.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ne seri momak..A sto ne nabrojis sta je uradio?? Ako Subotic je toliki cetnik i ne zeli da igra za BIH onda ga Bog sami ne moze odvratiti od togas..Ciro je pokusao i momak je izjavio da ga je proganjao..Isto vazi i za Papca..
Ako ne zele, dobro i jest..Znamo sa kim imamo posla..Bar nece glumiti i dolaziti radi reda i setati po terenu kao manekeni...
A Cirinom smo taktikom "razvalili" i Bugarsku i Spaniju..Gledaj malo utakmice...Sem toga i sam je Del Boske izjavio kako ga je Ciro iznenadio..Stoga ne seri ko foka bezveze...[/quote]
zivio boske kralju....netrebaju nam manekeni po terenu...subotici,nedjeljici..papci....papac-papak....samo napadajte izdajice...malo nas je al imamo muda...nek igraju za pakisatan...gdje ce papac sad igrat...hehehe...FIFA ga banovala kao sto ovaj treba vas banovat ove huskatore...vi i takvi kao vi nam netrebate...[/quote]
to si dobro rekao jarane,ovaj gore sto je nabrojao sve ovo izgleda ne prati nogomet ili je glup,ne treba trositi argumete na ove gluposti sa spiska cuj Ciro nije nista uradio,e fakat si glup nema sta!!![/quote]
ciro nije nista obecao, a pogotov za spance ta provala... ciro je jedan od jacih u bosni.[/quote]Najbolji zassad.
A Cirinom smo taktikom "razvalili" i Bugarsku i Spaniju..Gledaj malo utakmice...Sem toga i sam je Del Boske izjavio kako ga je Ciro iznenadio..Stoga ne seri ko foka bezveze...[/quote]
zivio boske kralju....netrebaju nam manekeni po terenu...subotici,nedjeljici..papci....papac-papak....samo napadajte izdajice...malo nas je al imamo muda...nek igraju za pakisatan...gdje ce papac sad igrat...hehehe...FIFA ga banovala kao sto ovaj treba vas banovat ove huskatore...vi i takvi kao vi nam netrebate...[/quote]
ciro nije nista obecao, a pogotov za spance ta provala... ciro je jedan od jacih u bosni.[/quote]Najbolji zassad.
BosnaE
kenzo mislim da si upravu za to... idemo u afriku prije srbije i hrvatske.kenzo- je napisao/la:Ako nas Ciro ne odvede na SP onda nas nece niko
Ma ljudi Ciro je iskusan trener , i zna sta radi
mozemo biti sretni sto nam je on selektor...

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ma ne ba bosnier to ti je tako kod nas... prvo je ustasa dok ne napravi pozitivan rezultat, a onda je majstor... to smo mi. ciro ce nas odvesti na sp i on je pozitivan za nas.Bosnier je napisao/la:Ma ljudi Ciro je iskusan trener , i zna sta radi![]()
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da,i treba iskorisiti i uzivati u ovim trenucima dok su rezultati pozitivni .ili treba samo da trazimo dlake u jajetu.jaguar je napisao/la:ma ne ba bosnier to ti je tako kod nas... prvo je ustasa dok ne napravi pozitivan rezultat, a onda je majstor... to smo mi. ciro ce nas odvesti na sp i on je pozitivan za nas.Bosnier je napisao/la:Ma ljudi Ciro je iskusan trener , i zna sta radi![]()
BosnaE
"Pozvat ću samo 18 igrača, jer ostali nisu shvatili da je čast uopće biti pozvan, kazao je Blažević."...
To kralju, hahahahahahah.. Ovo je nama trebalo..Nas covjek, iz raje a ne neka krema, trebao nam je covjek sto poznaje nas mentalitet..Covjek sto je odrastao na ulici nama treba a ne neki "strucnjaci sto su dosli iz sjene i diplome donijeli iz pizde materine."...
Bravo Ciro , kralju....Ubjedljivo je najbolji i najkorektniji selektor kojeg smo imali....I ovako su mogla da rade samo dva strucnjaka, jedan je Ciro a drugi Ivica Osim, no on ima neke debele razloge zasto nece taj posao a nece da izidje i kaze jasno i glasno o cemu se radi...
Ciro za Papka kaze, ..........oni sto se nisu odazvali, kao npr onaj Skot....hahahahahahah....Legenda...
To kralju, hahahahahahah.. Ovo je nama trebalo..Nas covjek, iz raje a ne neka krema, trebao nam je covjek sto poznaje nas mentalitet..Covjek sto je odrastao na ulici nama treba a ne neki "strucnjaci sto su dosli iz sjene i diplome donijeli iz pizde materine."...
Bravo Ciro , kralju....Ubjedljivo je najbolji i najkorektniji selektor kojeg smo imali....I ovako su mogla da rade samo dva strucnjaka, jedan je Ciro a drugi Ivica Osim, no on ima neke debele razloge zasto nece taj posao a nece da izidje i kaze jasno i glasno o cemu se radi...
Ciro za Papka kaze, ..........oni sto se nisu odazvali, kao npr onaj Skot....hahahahahahah....Legenda...
- Zeher-Mali
- Kontakt:
Jos davno sam rekao,da smo sa Cirom dobili sve sto smo mogli samo sanjati,Ciro je unijeo nesto pozitivno medju igrace,pojedine navijace,mislim da ne moze bolje od ovoga,covjek nema dlake na jeziku i uvijek odgovara za svoje rezultate,prvi je strucnjak koji se ne boji zvati one koji nisu zasluzili da igraju pod nacionalnom zastavom,zato mu skidam kapu do poda i ako mozemo nesto ocekivati od ove repke to je u ovom trenutku sa Cirom kraljem,koji ne samo sto je dobar trener nego je i extra covjek!!
Zeher-Mali voli,sebe i svoje jarane!!!!!!!
Volim te BiH takvu kakva si!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
ne bih da zapocinjem neku raspravu al vidim da dosta raje omalovazava Papca sto se nije odazvao,ja ga iskreno razumijem sto puta su ga ovi oko repke zajebali pa nek se lik ne odaziva vec je jednom pregazio svoju rijec i igrao pa su ga **** nije glup da greske ponavlja 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Papac se drzi svoje rijeci, i postujem to.bistrikboy je napisao/la:ne bih da zapocinjem neku raspravu al vidim da dosta raje omalovazava Papca sto se nije odazvao,ja ga iskreno razumijem sto puta su ga ovi oko repke zajebali pa nek se lik ne odaziva vec je jednom pregazio svoju rijec i igrao pa su ga **** nije glup da greske ponavlja
-HZ-
Ma ok je to sve...PeppermintParkRanger je napisao/la:Papac se drzi svoje rijeci, i postujem to.bistrikboy je napisao/la:ne bih da zapocinjem neku raspravu al vidim da dosta raje omalovazava Papca sto se nije odazvao,ja ga iskreno razumijem sto puta su ga ovi oko repke zajebali pa nek se lik ne odaziva vec je jednom pregazio svoju rijec i igrao pa su ga **** nije glup da greske ponavlja
Koga nema bez njega se moze..I Salihamidzic je odustao (koji je velicina za Papca pa smo igrali i dobijali bez njega...)...Zbog toga volim sto se sve zavrsilo iskreno i na korist obe strane..Ciro je samo ispao pravi majstor..Nema nikoga moliti..To se cijeni..Naci ce se momak iz BIH premier lige kad tad na toj poziciji koji ce gristi zemlju za taj dres koji nosi....Evo momaka, Dzeko, Misimovic, Ibisevic, Pjanic, svi oni imaju karijeru ispred sebe o kojoj Papac moze samo da sanja, pa momci igraju 150%, srcem i to nam treba..A ne neki glumci..Ovdje bih proed Salihamidzica ubrojao i igrace tipa Bolic i Baljic i jos neke, kojidodju odigraju jednu tekmu kako treba a u sljedecih 5 ih zaboli ona stvar ..Nama to ne treba...
Jos da Savez ode (a evo proces je u toku na sudu pa se nadat da ce ih barem pola zavrsiti u prdekani), bit ce super...Imamo sve preduslove za veliko takmicenje
PeppermintParkRanger je napisao/la:Papac se drzi svoje rijeci, i postujem to.bistrikboy je napisao/la:ne bih da zapocinjem neku raspravu al vidim da dosta raje omalovazava Papca sto se nije odazvao,ja ga iskreno razumijem sto puta su ga ovi oko repke zajebali pa nek se lik ne odaziva vec je jednom pregazio svoju rijec i igrao pa su ga **** nije glup da greske ponavlja

AMAR OSIM!!!
Ciro izjavio da nece zvati jahica,jurica,stilica,husejinovica....
....Haj ovi i nekako ali zasto stilica koji igra u dobroj formi nije mi jasno.

AMAR OSIM!!!
-
- Kontakt:
csh je napisao/la:Ciro izjavio da nece zvati jahica,jurica,stilica,husejinovica........Haj ovi i nekako ali zasto stilica koji igra u dobroj formi nije mi jasno.
ma i da ga pozove nema mjesta u timu momak - nek igra, napreduje, i doce njegovo vrijeme
-HZ-
- Zeher-Mali
- Kontakt:
pa ljudi ciro zna sta radi ne brini te se vi nista!!!PeppermintParkRanger je napisao/la:csh je napisao/la:Ciro izjavio da nece zvati jahica,jurica,stilica,husejinovica........Haj ovi i nekako ali zasto stilica koji igra u dobroj formi nije mi jasno.
ma i da ga pozove nema mjesta u timu momak - nek igra, napreduje, i doce njegovo vrijeme
Zeher-Mali voli,sebe i svoje jarane!!!!!!!
nije ih pozvao zato sto su se ljutili sto nisu igrali nikako...i treba tako nema ljutne samo kolektiv ...ma ciro stvarno strucnjak tako je svugdje gdje ces se ljutiti dokazi igrom i bice u uredu a za huseinovica se dvomi...
potpisujemfast033 je napisao/la:nije ih pozvao zato sto su se ljutili sto nisu igrali nikako...i treba tako nema ljutne samo kolektiv ...ma ciro stvarno strucnjak tako je svugdje gdje ces se ljutiti dokazi igrom i bice u uredu a za huseinovica se dvomi...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.