NK Široki Brijeg

slani grad
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la slani grad » 22 jun 2009, 14:35

Kevin je napisao/la:
slani grad je napisao/la:IMA BOGA :mrgreen: ....Banantas-Armenija :mrgreen: :mrgreen: ...znaci egzotika opet...jos samo da vas smire ove banane iz Armenije i to je to....pa opet dogodine preko muniba i jelica sredzujte evropu :D :D ...sretno,prijatno :lol:
mi barem igramo... :lol: :lol: :lol:
sta bolan vi igrate :D :D ...nego,jel se zna kad se karte pustaju u prodaju..garant ce bit ludnica ziva :lol: :lol: ...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jun 2009, 14:37

slani grad je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
slani grad je napisao/la:IMA BOGA :mrgreen: ....Banantas-Armenija :mrgreen: :mrgreen: ...znaci egzotika opet...jos samo da vas smire ove banane iz Armenije i to je to....pa opet dogodine preko muniba i jelica sredzujte evropu :D :D ...sretno,prijatno :lol:
sta bolan vi igrate :D :D ...nego,jel se zna kad se karte pustaju u prodaju..garant ce bit ludnica ziva :lol: :lol: ...
neka pati koga smeta...uzivajte i ovo ljeto...hahhahahahahaha...čekajte BiH premier ligu.. :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 22 jun 2009, 16:13

gdje se igra prva tekma?? nadam se da će proći pa da odemo u austriju napravit dernek, ko prije par godina u baselu

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 22 jun 2009, 16:32

ukoliko prođemo prva se igra u grazu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jun 2009, 16:55

slani grad je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Nogomet, za razliku od vas.
A ne boj se, nama i hoce. ;)

A ti lijeci frustracije i trazi probleme u vlastitoj neadekvatnosti i nesposobnosti uprave i ljudi oko FK Sloboda, i pokusajte po mogucnosti skupiti dovoljno igraca za iducu sezonu i uplatite na vrijeme tom istom savezu novac kako bi vam dopustili da uopce igrate tu premijer ligu bez da ispunjavate uvjete za nju.

Armenija osobno bezveze, neatraktivni su, a tko zna u kakvoj su formi, kakva im je momcad, kakvim ce se pokazati, to su najgore momcadi. Dodatni minus je to sto prvu igramo doma, al dobro, svejedno ocekujem da bi ih se moralo proci, pogotovo s obzirom da igramo iducu u Grazu aaa. To ce biti prejako gostovanje i dosta nasih ljudi gore. Ali, jedno po jedno, bit ce nezgodno.
...Život za Široki...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 jun 2009, 17:27

strasno patimo :roll: ..pogotovo sto nemamo jedan takav fudbalski gigant kao siroki :roll: ...u ljetu se vec uziva...mi cemo cekat premier ligu BIH,za razliku od vas koji cete se zivi naigrat u evropi :mrgreen: :mrgreen: ..nezasluzeno naravno..al proci ce i vase kosto je i modricino proslo...razmisljajete malo o tome :mrgreen:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 22 jun 2009, 17:28

ovaj jelic me iz dana u dan sve vise iznenadjuje ...cojk je najjaci kod nas... ma i abramovic bi mu pozavidio...prvo je svojima kupio izlazak u evropu...ajde to se more i bez puno para al brate cojk je svojima nabavio i najlakseg protivnika u zrijebu allal mu vera.....a sarajevo,slavija i zrinjski ako i gol uspiju dati bice za popit sta...hahahahahahahaaaaaaaaa
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jun 2009, 17:49

slani grad je napisao/la:strasno patimo :roll: ..pogotovo sto nemamo jedan takav fudbalski gigant kao siroki :roll: ...u ljetu se vec uziva...mi cemo cekat premier ligu BIH,za razliku od vas koji cete se zivi naigrat u evropi :mrgreen: :mrgreen: ..nezasluzeno naravno..al proci ce i vase kosto je i modricino proslo...razmisljajete malo o tome :mrgreen:
Nemamo mi sta razmisljati o bilo cemu, Široki Brijeg je, u okvirima mogucnosti bh premijer ligasa, ponajbolje od svih klubova predstavljao sebe i BiH u Europi, i dan danas nema negativan europski omjer (10-2-10), za razliku od brojnih, ukljucujuci i vas uostalom (3-2-5).
Cinjenica stvari je da smo puno bolje igrali nego brojni drugi koji su igrali tu Europu, uz realne mogucnosti klubova uz ove lige, naravno, a razlozi su jasni.
To sto ti tako jedan stabilan i organiziran klub iz vlastitih kompleksa i netrpeljivosti svrstavas ili usporedjujes sa Modricom, ili bilo kojim drugom u BiH uostalom s obzirom da smo nerijetko korak ispred, je tvoj vlastiti problem i neukost.

Razmisljaj ti malo o svemu tome i uzivaj u ljetu.

Vi ste dovoljno o nekoj zasluzenosti pokazali u prvoj utakmici polufinala kupa gdje ste u ŠB uz krajnje pristrano sudjenje, da ne kazem sramotno sudjenje, sa igracem vise igrali bunker vise od sat vremena, i svejedno uspjeli izgubiti, a ostalo se pokazali u finalu, kao i time da se svake godine krpate za kadar (dokaz da se upravo i glavom kroz zid islo samo na rezultat neovisno o ostalim uvjetima i obvezama - stadion, dugovanja, isplate igracima - je to sto vam se sada momcad kompletno raspada), kupujete od tog istog saveza licencu za nastup u premijer ligi (kojeg kasnije onda licemjerno prozivate za kradje, kao da ste vi neki sveci i iznad nas ili bilo kojeg drugog kluba u BiH) jer je realno gledajuci ne zadovoljavate zbog financija i gostujucih navijaca koje stavljate u kokosinjac, a glumite neku velicinu, godinu za godinom obmanjivajuci vlastite ljude, navijace, o nekim ambicijama koje realno ispuniti znate da ne mozete jer nemate uvjeta za to dok vam KONACNO nije do te tvrde glave doslo da cete se za to morati ustvari i malo potruditi sami, promijeniti neke stvari pa samim time i ulozili u stadion i napravili neke promjene, a ne samo poceli sa ''ali, kome smeta europska Sloboda'' zalopojke, 13 000 javnih priopcenja i proglasa o ''velicini i svetosti kluba'', na cemu cestitam.

I dosta bi te/vas bilo vise, okani se Širokog Brijega, vasi problemi leze u vasim vlastitim nesposobnostima i hipokriziji, ako imas sta KONKRETNO na temu reci, izvoli, ako nemas, blago receno otpepaj i jadikovke prosipaj na vlastitoj temi ili drugdje, ova rasprava je vec odavno bila gotova, a ukoliko se nastavi moderatori ce morati reagirati.
...Život za Široki...

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 22 jun 2009, 17:57

pa zehro pratiš li uopce nogomet,široki je imao lakšeg protivnika od sarajeva i slavije jer je on u 1, pretkolu nositelj a oni u 2. nisu,a ovo nije najlakši protivnik mogli su ih zapast san marino,lux,andora

situacija
Kontakt:

Post Postao/la situacija » 22 jun 2009, 19:24

Sretno vam, nadam se da cete proci ... Uostalom Kevine, stipu ih ... ljudskoj ljubomori nikad kraja ...

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 22 jun 2009, 19:36

oni su ljubomorni na nas a ustvari bi trebali biti ljuti na svoje ljude iz uprave koji su im ovo sve priustili al eto ih tamo pa nek rade sta god zele... sto se tice zdrijeba mislim da smo mogli i bolje proci npr na wels da smo isli ali eto... dosad se stvarno nekoliko dobrih stvari uradilo doveli su bazinu 99%, ovaj krizanovic je bio standardan u slavoncu (koji je trebao u 1HNL ali zbog nekih stavri nisu), ostanak wagnera ali najbitnije sto su potjerali one nazovimo ih igracima... a sto se tice tog napadaca argentinca cuo sam dosta dobrih stvari o njemu sad koliko je to istina vidjeti cemo... sve u svemo odlican dosadasnji posao samo bi zamjerio sto su se olako odrekli bubala koji je legenda kluba i ja mislim da je mogao jos jednu sezonu igrati ako ne to mogao je biti na klupi i povremenu ulaziti!!
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jun 2009, 21:00

florin cernat je napisao/la:oni su ljubomorni na nas a ustvari bi trebali biti ljuti na svoje ljude iz uprave koji su im ovo sve priustili al eto ih tamo pa nek rade sta god zele... sto se tice zdrijeba mislim da smo mogli i bolje proci npr na wels da smo isli ali eto... dosad se stvarno nekoliko dobrih stvari uradilo doveli su bazinu 99%, ovaj krizanovic je bio standardan u slavoncu (koji je trebao u 1HNL ali zbog nekih stavri nisu), ostanak wagnera ali najbitnije sto su potjerali one nazovimo ih igracima... a sto se tice tog napadaca argentinca cuo sam dosta dobrih stvari o njemu sad koliko je to istina vidjeti cemo... sve u svemo odlican dosadasnji posao samo bi zamjerio sto su se olako odrekli bubala koji je legenda kluba i ja mislim da je mogao jos jednu sezonu igrati ako ne to mogao je biti na klupi i povremenu ulaziti!!
tko ti je rekao za argentinca? netko nas ili? iz ŠB?

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 22 jun 2009, 21:24

Kevin je napisao/la:
florin cernat je napisao/la:oni su ljubomorni na nas a ustvari bi trebali biti ljuti na svoje ljude iz uprave koji su im ovo sve priustili al eto ih tamo pa nek rade sta god zele... sto se tice zdrijeba mislim da smo mogli i bolje proci npr na wels da smo isli ali eto... dosad se stvarno nekoliko dobrih stvari uradilo doveli su bazinu 99%, ovaj krizanovic je bio standardan u slavoncu (koji je trebao u 1HNL ali zbog nekih stavri nisu), ostanak wagnera ali najbitnije sto su potjerali one nazovimo ih igracima... a sto se tice tog napadaca argentinca cuo sam dosta dobrih stvari o njemu sad koliko je to istina vidjeti cemo... sve u svemo odlican dosadasnji posao samo bi zamjerio sto su se olako odrekli bubala koji je legenda kluba i ja mislim da je mogao jos jednu sezonu igrati ako ne to mogao je biti na klupi i povremenu ulaziti!!
ma poznam se ja sa maradonom pa mi on rekao :D :D :D ma ovi iz kluba tako govore ali eto njima je dobar tko god dodje ja necu nista reci dok ga osobno ne vidim kako igra...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jun 2009, 21:33

florin cernat je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
ma poznam se ja sa maradonom pa mi on rekao :D :D :D ma ovi iz kluba tako govore ali eto njima je dobar tko god dodje ja necu nista reci dok ga osobno ne vidim kako igra...
a to si ti pecara kraljuu..ok..pitam onako bezze

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 22 jun 2009, 21:36

jesam ja sam malo sam se preimenovao odkad me je GOSPODIN administrator izbacio pa sam se malo promijenio iako no to nije po PRAVILU OVOGA FORUMA ali kad sam vidio da jos neki sto trebaju dobiti ban ostaju ovdje reko necu ni ja ici ;) ne znam ti brate govore da je taj dobar ali sjecam se ja puno napadaca koji su po prici takodjer bili dobri pa nista od njih tako da pricekajmo poneku utakmicu pa da vidimo...

Fare_Hz
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Hz » 22 jun 2009, 21:53

ŠB_Fidelis je napisao/la:
slani grad je napisao/la:strasno patimo :roll: ..pogotovo sto nemamo jedan takav fudbalski gigant kao siroki :roll: ...u ljetu se vec uziva...mi cemo cekat premier ligu BIH,za razliku od vas koji cete se zivi naigrat u evropi :mrgreen: :mrgreen: ..nezasluzeno naravno..al proci ce i vase kosto je i modricino proslo...razmisljajete malo o tome :mrgreen:
Nemamo mi sta razmisljati o bilo cemu, Široki Brijeg je, u okvirima mogucnosti bh premijer ligasa, ponajbolje od svih klubova predstavljao sebe i BiH u Europi, i dan danas nema negativan europski omjer (10-2-10), za razliku od brojnih, ukljucujuci i vas uostalom (3-2-5).
Cinjenica stvari je da smo puno bolje igrali nego brojni drugi koji su igrali tu Europu, uz realne mogucnosti klubova uz ove lige, naravno, a razlozi su jasni.
To sto ti tako jedan stabilan i organiziran klub iz vlastitih kompleksa i netrpeljivosti svrstavas ili usporedjujes sa Modricom, ili bilo kojim drugom u BiH uostalom s obzirom da smo nerijetko korak ispred, je tvoj vlastiti problem i neukost.

Razmisljaj ti malo o svemu tome i uzivaj u ljetu.

Vi ste dovoljno o nekoj zasluzenosti pokazali u prvoj utakmici polufinala kupa gdje ste u ŠB uz krajnje pristrano sudjenje, da ne kazem sramotno sudjenje, sa igracem vise igrali bunker vise od sat vremena, i svejedno uspjeli izgubiti, a ostalo se pokazali u finalu, kao i time da se svake godine krpate za kadar (dokaz da se upravo i glavom kroz zid islo samo na rezultat neovisno o ostalim uvjetima i obvezama - stadion, dugovanja, isplate igracima - je to sto vam se sada momcad kompletno raspada), kupujete od tog istog saveza licencu za nastup u premijer ligi (kojeg kasnije onda licemjerno prozivate za kradje, kao da ste vi neki sveci i iznad nas ili bilo kojeg drugog kluba u BiH) jer je realno gledajuci ne zadovoljavate zbog financija i gostujucih navijaca koje stavljate u kokosinjac, a glumite neku velicinu, godinu za godinom obmanjivajuci vlastite ljude, navijace, o nekim ambicijama koje realno ispuniti znate da ne mozete jer nemate uvjeta za to dok vam KONACNO nije do te tvrde glave doslo da cete se za to morati ustvari i malo potruditi sami, promijeniti neke stvari pa samim time i ulozili u stadion i napravili neke promjene, a ne samo poceli sa ''ali, kome smeta europska Sloboda'' zalopojke, 13 000 javnih priopcenja i proglasa o ''velicini i svetosti kluba'', na cemu cestitam.

I dosta bi te/vas bilo vise, okani se Širokog Brijega, vasi problemi leze u vasim vlastitim nesposobnostima i hipokriziji, ako imas sta KONKRETNO na temu reci, izvoli, ako nemas, blago receno otpepaj i jadikovke prosipaj na vlastitoj temi ili drugdje, ova rasprava je vec odavno bila gotova, a ukoliko se nastavi moderatori ce morati reagirati.
ma stipu ga bratko oni mogu slusati ljubu alicica dok mi budemo igrali u evropi... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jun 2009, 22:11

Tako ti nekako to i ispada, samo sto takvi probleme traze svugdje osim u vlastitim redovima, sve dok nisu malo sebi dosli i konacno to i skontali. ;)

Banants Stadium :

slika

Teren je umjetna trava, izgradjen 2006., kapacitet od oko 6000 mjesta.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jun 2009, 22:49

I ovo je isto jedna jako lijepa stvar, trenutacno, necu ostale jos namjerno navoditi, dio igrackog kadra prve momcadi :

Danijel Kožul
01.08.1988 Široki Brijeg

Mario Pinjuh
03.04.1990. Široki Brijeg

Jure Glavina
04.01.1989. Široki Brijeg

Jure Ivanković
15.11.1985. Široki Brijeg

Ante Pinjuh
09.10.1990. Široki Brijeg

Slavko Brekalo
25.02.1990. Široki Brijeg

Mario Ljubić
05.03.1985. Široki Brijeg

Ivan Zovko
23.06.1986 Široki Brijeg

plus Mario Bazina, a u neku ruku nazalost minus Stanko Bubalo.

Mislim da ovo nema nijedan klub u BiH trenutacno.
...Život za Široki...

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 22 jun 2009, 22:52

ŠB_Fidelis je napisao/la:I ovo je isto jedna jako lijepa stvar, trenutacno, necu ostale jos namjerno navoditi, dio igrackog kadra prve momcadi :

Danijel Kožul
01.08.1988 Široki Brijeg

Mario Pinjuh
03.04.1990. Široki Brijeg

Jure Glavina
04.01.1989. Široki Brijeg

Jure Ivanković
15.11.1985. Široki Brijeg

Ante Pinjuh
09.10.1990. Široki Brijeg

Slavko Brekalo
25.02.1990. Široki Brijeg

Mario Ljubić
05.03.1985. Široki Brijeg

Ivan Zovko
23.06.1986 Široki Brijeg

plus Mario Bazina, a u neku ruku nazalost minus Stanko Bubalo.

Mislim da ovo nema nijedan klub u BiH trenutacno.
lijepo je to ali sad koliko oni mogu dati širokom u to bas i nisam siguran... aj ako ti nije tesko ako znas da napises sve igrace koji su dosli i otisli iz sirokog??? znam i ja dosta ali ne sve pa ko ti nije tesko...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jun 2009, 23:20

Uff, puno je to imena za ovako napamet... iz glave cisto gledajuci, hmm, Hannich (s cim se sekunde ne slazem), Juric, Bozic, Alexandre (po meni zadovoljio), Flavio, Marcio, Prlic, Sakic, Zelenika, Bubalo su medju svjezijim primjerima odlazaka ove godine...
Dosli su Varea, Martinez, Ivankovic, Bacak, Hrkac, Krizanovic, Ljubic, vracen Glavina, doci ce Bazina, i tako. Najveca pojacanja ce biti ostanak Wagnera i Silica, nadamo se. Ne mogu napamet, morao bih razmisliti o svim imenima, i kad su tocno otisli (npr. Vagner, ili Raguz, i slicno...)
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, Posejdon, supervizor i 20 gostiju.