najveća razlika je u tome što se u RK Bosna navijači ne petljaju u politiku kluba, ne pokušavaju da odrede ko će biti trener i ne smjenjuju i dovode uprave. U RK Bosna, član upravnog odbora nikad neće staviti svoj mandat na raspolaganje navijačima ili nekom udruženju građana, jer u RK Bosna članovi UO predstavljaju samo jedno udruženje - RK Bosnu, a ne neke druge, zainteresovane strane. Mene interesuje da li su naši navijači spremni da to prekopiraju od RK Bosna?bordo_Sarajevo je napisao/la:privatizacija je jedini spas,kako tako ( znam da nema zakona) ali ovako vise ne moze, svaka druga promnjena ce biti u pet deka, jbte, Sarajevo se gura za trece mjesto sa nekim Sirokim, rudarom i olimpikom u ovoj jadnoj ligi, mi treba da budemo svake godine dalekooo prvi ispred svih ovih ostalih tzv. klubova, plate igraca su kokuzne a i one se ne mogu isplacivati, jedina svjetla tacka su horde i ostali navijaci svetog kluba, ovo ne zasluzujemo, ali koga boli qrac, treba uzet RK Bosna za primjer i prevesti to na FKS ako ikako moze
Problem je što FK Sarajevo vodi mahala. Što se digne nekakvom Selimoviću (ko je sad on, ja nikad čuo? jel on uopšte dolazi na utakmice? zna li nešto o fudbalu? jel se njime bavio izvan volumena kauča? ko mu je Hilmo? jel njegov VF? tj. jel on neke pare u klub donosi?), on objavi mišljenje o upravi i oni svi kolektivno podnesu ostavku
Sutra kad na čelo klub dođe neko ko Selimoviću odgovara, možda ću ja skontati mandžu da zaradim 1000km, ali mora se smijeniti ta njegova uprava... i onda ponovo.