Cekam te u Doboju na uscu Sprece u Bosnu!VolimLiverpool je napisao/la:Ako Bosh ostane under,baciću se u Spreču,majke mi.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Cekam te u Doboju na uscu Sprece u Bosnu!VolimLiverpool je napisao/la:Ako Bosh ostane under,baciću se u Spreču,majke mi.
Mogul i ja s vama u slucaju da Miami izgubi?po'marke je napisao/la:Cekam te u Doboju na uscu Sprece u Bosnu!VolimLiverpool je napisao/la:Ako Bosh ostane under,baciću se u Spreču,majke mi.Pa cemo nastaviti zajedno do Save...
@Neko iz Mase reče da nekad umjesto 4. znaka passworda može ona ukucatu broj 1, jer se desi da im nešto ne funkcioniše kako treba na njihovim serverima or sth. like that.RiNo je napisao/la:Je li neko već dizao dobitak sa wwin.ba u Williamsu?
Ja danas otišao i nisam mogao dići, unese ID, username i 4. znamenku passworda ali ništa... isplata odobrena još juče.
Ostaje kvota 1.5 proslo je vise od 2/3 utakmiceharis10 je napisao/la:Jel Partizan kvota 1??
brat spot je napisao/la:Ostaje kvota 1.5 proslo je vise od 2/3 utakmiceharis10 je napisao/la:Jel Partizan kvota 1??
To je onda po nekim pravilima kladioniceDARE_DEVIL_SA je napisao/la:brat spot je napisao/la:Ostaje kvota 1.5 proslo je vise od 2/3 utakmiceharis10 je napisao/la:Jel Partizan kvota 1??
Ja koliko znam svi su obracunali kvotu 1 samo je L.u.t.r.i.j.a BiH obracunala kvotu kao da je Partizan pobijedio!!!
probaj danas i meni se isto desilo ako ne bude moglo ni danas neka zove centar za podrsku...RiNo je napisao/la:Je li neko već dizao dobitak sa wwin.ba u Williamsu?
Ja danas otišao i nisam mogao dići, unese ID, username i 4. znamenku passworda ali ništa... isplata odobrena još juče.
I meni jucer nije moglo,a vec sam isplacivao 4-5 puta.Kaze ona iz kladionice da nije mogla nikom jucer isplatiti,valjda neki problem u sistemu.Uglavnom,nikom nece ostati duzni,to je jedino sigurno...Probaj danas poslije podne,tamo oko 3...Interista je napisao/la:probaj danas i meni se isto desilo ako ne bude moglo ni danas neka zove centar za podrsku...RiNo je napisao/la:Je li neko već dizao dobitak sa wwin.ba u Williamsu?
Alo ba,ne igraj se s tim,ako ti treba para,evo ja se javljam da ti posaljem.Ne vjerujem da si se mogao toliko zaduziti,pa da te sad ganjaju neki utjerivaci i da je to razlog.Nemoj na to ni da pomisljas,kod nas je ovdje jedan momak se tako objesio,studirao medicinu u Tuzli.VolimLiverpool je napisao/la:Dečki,moj porok će me nažalost,dovesti do samoubistva.Starci su na poslu,ostavio sam i oproštajno pismo,javio se na svim forumima gdje sam registrovan,još ovdje i to je to.Prije dvije sedmice počeo sam igrati malo lude listiće,od 7 tiketa fulio sam na 3 po jednu.Najprije Milionarios nekakav 1:1 80.minut sam igrač Milionariosa izlazi pred golmana i pogađa stativu.Onda je Atl.Nacional tako se zvala druga ekipa,zabili gol i završilo je 1:2 meni je samo to trebalo za 294 KM.To je ona noć kad je starac dobio 200KM pa mi je bilo lakše malo.Neki dan ste vidjeli Bosha mi treba over 17,on daje 17 za 154 KM,ali ovo je definitivno bila kap koja je prelila čašu :VolimLiverpool je napisao/la:Ako Bosh ostane under,baciću se u Spreču,majke mi.
Poseban pozdrav za @jarugu,ali i za sve vas.Sutra ili prekosutra ćete u Dnevnom Avazu pročitati da se ubio dečko incijala A.D. iz Donje Orahovice kod Gračanice.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vidjet cemo vecerasPonos Torina je napisao/la:ajde sta jedete **** tu,nemojte pisati ako ce te se tu zajebavati,mozda je stvar ozbiljna i trebali bi svaku ovakvu stvar ozbiljno shvatiti ako imalo imate ljudstva u sebi,a ne tu se zajebavati!
edit dare : ma nisam jednom pao na kladionici, vec sto i jednom i sta trebao sam se do sad svaki put pokusati ubiti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.