De ti nama kakav dobar vic zalijepi.*ebo ovaj klip.Jimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro raja
dan treba poceti smijehom
[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ebem mu dan kad se logujem na face i na ss.ba prije 13h 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Evo me ,evo me ,moji stari drugoviiiiiiiiiiii

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bila ovdje neka tvoja bivša nick joj bio J.Goerges da znaš kako te ogovaralalegenda reala je napisao/la:Evo me ,evo me ,moji stari drugoviiiiiiiiiiii![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
ozbiljno ,i šta je još bilo na forumu dok me nije ,bilo imal šta novo i tako to ,jeste dobro zdravo ,jeste se oženili ,igrate li haxaLBJ MVP je napisao/la:Bila ovdje neka tvoja bivša nick joj bio J.Goerges da znaš kako te ogovaralalegenda reala je napisao/la:Evo me ,evo me ,moji stari drugoviiiiiiiiiiii![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Alfa se vratio,a ja se zaručio nisam se još oženiolegenda reala je napisao/la:ozbiljno ,i šta je još bilo na forumu dok me nije ,bilo imal šta novo i tako to ,jeste dobro zdravo ,jeste se oženili ,igrate li haxaLBJ MVP je napisao/la:Bila ovdje neka tvoja bivša nick joj bio J.Goerges da znaš kako te ogovaralalegenda reala je napisao/la:Evo me ,evo me ,moji stari drugoviiiiiiiiiiii![]()
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Tribalian je napisao/la:Ne treba piti pre podne
Ti i tvoj prijatelj DJ ste neverovatni
E ovo je stvarno neverovatno
E ovo je stvarno neverovatno
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Zelim samo da pozdravim svu raju sa foruma jer nece me biti nekih 7-8 dana ovde.Tako da mozete se odmoriti malo od mene a kada se vratim onda cemo da nastavimo druzenje. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sretno..Devil je napisao/la:Zelim samo da pozdravim svu raju sa foruma jer nece me biti nekih 7-8 dana ovde.Tako da mozete se odmoriti malo od mene a kada se vratim onda cemo da nastavimo druzenje.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- DAVID VILLA
- Kontakt:
- bavaraccccc
- Kontakt:
- DAVID VILLA
- Kontakt:
zlato,zlato,zlato,zlato,zlatobavaraccccc je napisao/la:srebro,srebro,srebro,srebro,srebro,srebro![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- bavaraccccc
- Kontakt:
sretan rodjendan @elninho_resTO 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- DAVID VILLA
- Kontakt:
cijena zlata zlata zlata zlata zlatabavaraccccc je napisao/la:cijena srebra srebra srebra srebra srebra![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
ĆeMa je napisao/la:sretan rodjendan @elninho_resTO
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- bavaraccccc
- Kontakt:
a jes ovo moronskiDAVID VILLA je napisao/la:cijena zlata zlata zlata zlata zlatabavaraccccc je napisao/la:cijena srebra srebra srebra srebra srebra![]()
![]()
![]()
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10 i 9 gostiju.