Da.Devil je napisao/la:Jeli to konacno?
http://www.wimbledon.org/en_GB/news/art ... oparticles
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma mi Bosanci smo toliki baksuzi da je to za nepovjerovat.SINE je napisao/la:Čitam Mervana sa Ukrainkom Fedak ima pravo težak raspored, i kud baš one da u drugom kolu nalete (ako prođu prvo) na prve sa rang liste. Ipak želim joj puno sreče.....
ne znam bas ima tu murray koji je najjaci na travi a i ima veliki pritisak da britanac osvoji wimbledon, nikako ne bih podcijenio đokovića... ima tu jos dosta dobrih igraca koji bi nesto mogli poremetiti ali u svakom slucaju federer je veeeeeliki favoritrob do bagro je napisao/la:ma ovo federer osvaja nemoze mu niko meda
da imas pravo murray jest jak na travi volio bih vidjet njih u finaluflorin cernat je napisao/la:ne znam bas ima tu murray koji je najjaci na travi a i ima veliki pritisak da britanac osvoji wimbledon, nikako ne bih podcijenio đokovića... ima tu jos dosta dobrih igraca koji bi nesto mogli poremetiti ali u svakom slucaju federer je veeeeeliki favoritrob do bagro je napisao/la:ma ovo federer osvaja nemoze mu niko meda
mozda i je malo ali nije mu ni trava slabija karikaVirtu4l je napisao/la:Murray je najjači na betonu.
je ali onaj bentanau nije za bacat pratim ja njega ponajvise radi kladionice i mogu ti reci da me je iznadio sa nekim pobjedama zato je zicer dana danas bilo vise gemova taj mečultrasstyle_tz je napisao/la:Djokovic se kvalitetno napatio u prvom kolu,ali ipak ide dalje
ma zicer dana je trebao biti Blake,iako je Seppi solidan igrac,ocekivao sam prolaz Blakea,ali.. sigurno bi ga igrao da sam se kladio danas,ali sreca pa nisamflorin cernat je napisao/la:je ali onaj bentanau nije za bacat pratim ja njega ponajvise radi kladionice i mogu ti reci da me je iznadio sa nekim pobjedama zato je zicer dana danas bilo vise gemova taj mečultrasstyle_tz je napisao/la:Djokovic se kvalitetno napatio u prvom kolu,ali ipak ide dalje![]()
gicquel, cirstea, u.radwanska, s.peer, bartoli, kulikova i spadea to su danas bili ziceri i da si prepisao dobio biultrasstyle_tz je napisao/la:ma zicer dana je trebao biti Blake,iako je Seppi solidan igrac,ocekivao sam prolaz Blakea,ali.. sigurno bi ga igrao da sam se kladio danas,ali sreca pa nisamflorin cernat je napisao/la:je ali onaj bentanau nije za bacat pratim ja njega ponajvise radi kladionice i mogu ti reci da me je iznadio sa nekim pobjedama zato je zicer dana danas bilo vise gemova taj mečultrasstyle_tz je napisao/la:Djokovic se kvalitetno napatio u prvom kolu,ali ipak ide dalje![]()
.
e jbg bila je favorit...SINE je napisao/la:Ispade Mervana, neočekivano
načekat će mo se mi još da nam neko od naših prođe i taj prvi krug(mada ima potencijala).bosanac723 je napisao/la:e jbg bila je favorit...SINE je napisao/la:Ispade Mervana, neočekivano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.