Svi se mi iznerviramo ja se iznerviram kontam mozdani ce me opaliti

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Obračunali su k'o kvotu 1. Btw, što nisi otiš'o do Bet Live-a? Ne zezam te, fakat te pitam? Tamo kad odeš znaćeš je li kvota 1 ili 1.70. A, neko je ovdje stavio već post u kome je napisano da su sve kladionice osim Lutrije obračunale sa kvotom 1. Formula i Williams su 100% stavili kvotu 1, dakle, sigurno je i Bet Live.skevo2 je napisao/la:Na Bet Live kod rezultata nema Partizana, ko da nije ni bio u ponudi...![]()
![]()
a uzeo bi puno vise sa partizanomskevo2 je napisao/la:sta cu sad,da orobim kladionicu ili da uzmem ovu mizeriju od 40 kaem
koje su lopine te kladionice,mamu im hebem...igralo se 85 od 90 min i to sudac odsvirao svih 90 i oni ne priznaju
pa bez partizana izgubit ces 20 km, neces izgubit milion ba, sta ti fali idi do kladionice i uzmi to sto ti je Bog dao, sta bi da nisi nista dobioskevo2 je napisao/la:ako ti je malo 63 km,dat cu ti adresu pa posalji.
ma 20 mi je jedna uplata..tj jedan promasaj.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa bez partizana izgubit ces 20 km, neces izgubit milion ba, sta ti fali idi do kladionice i uzmi to sto ti je Bog dao, sta bi da nisi nista dobioskevo2 je napisao/la:ako ti je malo 63 km,dat cu ti adresu pa posalji.
ma na svim kladionicama je kvota 1...bezze cekas,cak je i u bwinu suspendiran par..haris10 je napisao/la:Molim za vaše mišljenje,to jest jesam li ispo debil,sad odem do Derbiya da dignem pare dobitak oko 40 km sa partizanom,i kaže ona meni kao ne zna još šta će za to kaže dodji sutra,ja onako začudjen izadjem iz kladionice ( prvi put ovako mi se nešto dešava).Sad jel me treha il sam ja trebo se posvađat ne znam,jer nisu sad tolko velke pare al eto zanima me vaše mišljenje u vezi tog partizana.POzdrav drugari
ispo si debilharis10 je napisao/la:Molim za vaše mišljenje,to jest jesam li ispo debil,sad odem do Derbiya da dignem pare dobitak oko 40 km sa partizanom,i kaže ona meni kao ne zna još šta će za to kaže dodji sutra,ja onako začudjen izadjem iz kladionice ( prvi put ovako mi se nešto dešava).Sad jel me treha il sam ja trebo se posvađat ne znam,jer nisu sad tolko velke pare al eto zanima me vaše mišljenje u vezi tog partizana.POzdrav drugari
Begonja je napisao/la:Adnane samo ti mogu reci da bih se i ja ubio na tvom mjestu. Imas osmrtnicu od mene.
Bio si dobar drug, los kladionicar i to te kostalo zivota,
tvoj Begonja
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ispo si debilharis10 je napisao/la:Molim za vaše mišljenje,to jest jesam li ispo debil,sad odem do Derbiya da dignem pare dobitak oko 40 km sa partizanom,i kaže ona meni kao ne zna još šta će za to kaže dodji sutra,ja onako začudjen izadjem iz kladionice ( prvi put ovako mi se nešto dešava).Sad jel me treha il sam ja trebo se posvađat ne znam,jer nisu sad tolko velke pare al eto zanima me vaše mišljenje u vezi tog partizana.POzdrav drugari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.