RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2011, 00:14

cunami je napisao/la:Ja sam dobar sa nekim igracima i samo znam da im kasne plate kao i vecini klubova i ligi ali takva nam je drzava ali mi nismo svijesni da je Velezu tako malo potrebno da bude normalan,stabilan klub.Nemamo puno dugovanja i uz neki plan i reprogram duga mogu se stvari dovest u red ali treba vise volje,zelje i prije svega,hrabrosti jer ovdje svi sute da bi spasili jedni druge a klub tone sve dublje u dublje a puna su usta Veleza svima,od privatnika do politicara tako da mislim da je vrijeme da se RA trzne,probudi i da napokon rijesimo situaciju u klubu,Vidili smo na skupstini da se uvazavaju nasi prijedlozi pa mislim da po ko zna koji put,moramo i mozemo pomoc klubu
STABILIZACIJA No1, bolje svakih 10 godina u evropu bez brukanja, nego svake sezone, sa brukanjem..

Pa da li planirate neke akcije u toku ovog mjeseca, jer nije dobro čim nema nekih naznaka?

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 maj 2011, 00:18

Po meni je stabilizacija broj 1 i to je najvaznije i bolje je igrat u evropi jednom u 10 godina nego svake godine ali mi nije jasno zasto nema nikakvih informacija iz kluba,nekih najava za naredni period i sl.?
Mislim da se svi u i oko Veleza trebamo uozbiljit jer igramo se sa klubom koji ima istoriju kao malo klubova u okruzenju dugu skoro 90 godina

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2011, 00:31

cunami je napisao/la:Po meni je stabilizacija broj 1 i to je najvaznije i bolje je igrat u evropi jednom u 10 godina nego svake godine ali mi nije jasno zasto nema nikakvih informacija iz kluba,nekih najava za naredni period i sl.?
Mislim da se svi u i oko Veleza trebamo uozbiljit jer igramo se sa klubom koji ima istoriju kao malo klubova u okruzenju dugu skoro 90 godina
Na istom smo fonu, Stabilizacija je najvažija jer smo zahvaljujući njoj u bivšoj yugi skoro 40 godina konstantno igrali u prvoj ligi, i ne treba se igrati sa imenom kluba, evo za godinu dana 90 godina postojanja kluba, i to bi trebalo svečarski proslaviti i obilježiti, ali Vi u mostaru pritisnite upravu, i vidite šta se dešava...

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 12 maj 2011, 10:54

U dvadeset postova samo se jedna te ista prica vrti u krug, samo ponavljate :roll:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 11:01

SaltCityAttack je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Raja šta ovo čitam na slobodinom forumu, navodno čista 2 protiv nas, nije valjda da će uprava pustiti slobodi, a jesenas na tušnju su prebili naše igrače, treba i sportski dočekat, pobijediti i tako kući ispratiti, a ne krkanski....

ma de ba to su gluposti koja djecurlija pise po forumima... cuj cista dvica :)....mislim hajde vama nece nista odmoci i da bude dvica , samo cete Sirokog izgurat iz evrope :)
Zar ti vjerujes da nas Sloboda moze izgurati iz Europe.
Koliko spominjete tog Nikšića to je sramota.Pa nitko ne zeli biti politicki klub a vi to prizivate.Kod nas su se dvije vlasti promjenile i stanje u klubu je bilo isto.Sta cete onda kad ne bude Niksica,opet u drugu.
Necete biti klub "raje" vec klub Federacije!!! ;) ;) ;)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 maj 2011, 11:40

Mi nikad nismo niti cemo biti politicki klub a to sto nas neki politicari koji su na vlasti vole i simpatisu,to je njihovo pravo jer iza vecine klubova stoji neki politicar koji je na visokoj funkciji.
I mi smo docekali da premijer bude Velezovac,da zeli pomoc Velezu u svakom obliku pomoci i ne moramo zbog toga biti politicki klub.
Zao mi je sto ima neko misljenje o nama kao politickom klubu ali se vara kad je to u pitanju jer mi imamo samo covijeka koji je na dobroj funkciji i koji zeli pomoc Velezu a ne da stoji politicka stranka iza kluba ili vise njih

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 maj 2011, 16:49

Da je Velez politicki klub, Velez bi druge izbacivao sa njihovih terena a ne bi bio izbacen sa svog.
Da je Velez politicki klub, imali bi 15 tribina a ne 3 koje smo svojim sredstvima morali praviti u posljednjih 7-8 godina.
Da je Velez politicki klub, Velez nebi bio izbacen iz lige bas one godine kada se liga suzavala i kad su 4 kluba (umjesto standardna 2) trebali ispasti.

Stvarno ... moze li malo realnosti i logike prije nego se pocne pucat suplja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 17:27

Samo sam napisao da prizivate ovog Nikšića kao Boga.Pa on je neciji kadar,neke stranke,nece davati pare iz svog džepa vec ljudi koji koji su bliski toj stranci i koji imaju lovu.Evo samo se vratite zadnjih 50 postova koliko puta je napisana riječ Nikšić. Pola klubova iz bivse juge su gurali politicari,oni koji su na vlasti i to su po meni politicki klubovi,da ih sad ne nabrajam znate i vi koji su!!! Ono je odlicno u upravi imati kojeg iz ovih stranaka,predstavnika grada i slicno!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 maj 2011, 17:47

Jao tebe SB.TRN, pa ti si na ovom forumu vec suvise dugo da bi za ozbiljno uzimao komentare clanova...

Raja prica sta prica...kakve to veze ima s tim sta zaista Niksic radi i da li se Niksic uopste i zanima za Velez. Raja ko raja - prica o necemu. Nemozes ti okarakterizirati Velez kao politicki klub po logici da ako raja na nekom forumu na temi tog kluba prica o nekom politicaru.

Pitas li se prica li raja i na jednom drugom forumu Veleza o toj istoj stvari?

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 12 maj 2011, 18:01

MostaracVelezovac je napisao/la:Da je Velez politicki klub, Velez bi druge izbacivao sa njihovih terena a ne bi bio izbacen sa svog.
Da je Velez politicki klub, imali bi 15 tribina a ne 3 koje smo svojim sredstvima morali praviti u posljednjih 7-8 godina.
Da je Velez politicki klub, Velez nebi bio izbacen iz lige bas one godine kada se liga suzavala i kad su 4 kluba (umjesto standardna 2) trebali ispasti.

Stvarno ... moze li malo realnosti i logike prije nego se pocne pucat suplja.
Da je Velež bio vlasnik stadiona ne bi ga nitko mogao izbaciti, da je Velež bio bolje plasiran na tablici ne bi ispao ....

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 18:12

MostaracVelezovac je napisao/la:Jao tebe SB.TRN, pa ti si na ovom forumu vec suvise dugo da bi za ozbiljno uzimao komentare clanova...

Raja prica sta prica...kakve to veze ima s tim sta zaista Niksic radi i da li se Niksic uopste i zanima za Velez. Raja ko raja - prica o necemu. Nemozes ti okarakterizirati Velez kao politicki klub po logici da ako raja na nekom forumu na temi tog kluba prica o nekom politicaru.

Pitas li se prica li raja i na jednom drugom forumu Veleza o toj istoj stvari?
Majstore,ja nigdje nisam rekao da ste vi politicki klub,nego da prizivate da budete.Pa koji to klub ne pomazu gradovi,zupanije, a samim time i stranke.Vec mi je glupo da se vise priziva taj Nikšić,kao neki spasitelj.Trebaju se prizivati gospodarstvenici,tajkuni,ne vjerujem da nema nitko tko bi ulozio u Velez,ili u Mostaru ili negdje vani,a ako Nikšić pomkogne,ili zeli pomoci svaka cast!!! ;)

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 12 maj 2011, 18:25

sta je susjedi nemoze vas se skupit ni da navijate na domacim utakmicama,jadno bas jadno na sta ste spali
:lol: :lol:
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 maj 2011, 18:34

plemic je napisao/la:sta je susjedi nemoze vas se skupit ni da navijate na domacim utakmicama,jadno bas jadno na sta ste spali
:lol: :lol:
Pitanje nije gdje se mi skupljamo - pitanje je odakle tebe ovdje.

Ili "prva ljubav zaborava nema" pa si pozelio da znas sta se desava u tvom maternjem klubu,
ili te tata poslao "de sine idi na internet, vidi sta mi Velez radi" jer vecina njegove generacije su i sad Rodjeni, pa i on,
ili te grize savjest jer si iz Mostarskog kluba otisao u neku politicko/nacionalisticku seljacku tvorevinu sa nekom ruznom idejom pa ti zao sto si ispo papak.

Jer kako god okrenes - ja nevidim neznam zasto bi ti kliknuo na ovaj podforum da vidis sta ima.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2011, 18:54

Da je Velež politički klub, a što nije, i nikad nije ni bio, bio bi kako u bivšoj jugi tako i u bih najbolji, najtrofejniji, najbolji stadion bi imao, i ne bi nikad imao ove probleme što ima, e to je prava istina, RŠD VELEŽ ili RSD VELEŽ radnički klub bio i ostao...Ima jedna radnička parola koja kaže ko radi ne boji se gladi, ako to primjenimo na velež koji se bori svakodnevno sa problemima, svijetla mu je budućnost....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 maj 2011, 21:21

Niksic je bio u klubu prije par godina dok je bio sekretar SDP i pomagao je koliko je mogao i on je dokazan,ludi velezovac i ne znam zasto to sad nekom smeta nakon njegovog izbora na funkciju premijera i zasto odmah neko govori da smo politicki klub???
Mi smo tog Niksica hvalili i dok je bio anonimus u politici i hvalimo ga i sad a to sto je u medjuvremenu izabran na funkciju na kojoj jeste trenutno,to nije nas problem.Nama ne treba politika ni za sta nego samo postenje ali u svakom klubu ima politicara.A od covijeka toliko ocekujemo jer je bio uvjerljiv na skupstini i zeli da pomogne Velezu a ne trazi nista zauzvrat a privatnici zele da pomognu Velezu ali traze jos vise od Veleza a to u ovom momentu nije moguce nikako i zato mi spominjemo Niksica skoro u svakom postu jer je osoba koja moze izvuci Velez iz sivila i povicu skoro sve privatnike da pomognu Velezu a ne da odmognu.
A isto tako imam osjecaj da je pojedince strah da Velez ne postane jak klub ali kad tad ce doci i to vrijeme.
Danas sam nacuo da bi se Vlada mogao vratit u Velez i da je to itekako otvorena tema i moguca varijanta,trebalo bi biti par pojacanja a sto se tice utakmice sa Slobodom,falit ce nam Zaim,Ivetic,Kazazic jer su svi povrijedjeni

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2011, 21:44

Bez obzira ko vodio klub, zna šta mu je činiti, nije bitno ko vodi, bitno je da se on stabilizuje, i mislim da je na dobrom putu....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2011, 22:17

Je li ono opet naš čovjek u mladoj reprezentaciji (Avdo Kalajdžić)? Ako jest znači da vrijedimo...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2011, 22:49

29. maja dolazim na koševo bodriti rođene, ne dolazi velež svaki dan u šeher....

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 13 maj 2011, 09:17

E majstori moji Neka se pravo zamislio da li da ostane i dalje u Velezu! Razlog? Razloga je vise a jedan je Grbavica! Saznao je da je utakmica u poluvremenu dobila drugi tok. Ljudi kojima je vjerovao zadrzali su troicu igraca u svlacionici i "objasnili" im neke stvari! Nije mu trebalo puno da pohvata konce i da shvati da se iza pojedinih "ljubavi za Velez" kriju iskljucivo licni interesi. Sandzacka linijaj e uplela prste u pojedinim transferima preko SDA linije! Kritikujte i negirajte do neba ali je ovako i nikako drugacije!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 13 maj 2011, 11:10

Sreto majstore, stvarno ti je vrhunska informacija. Zasto nije sprijecena prodaja bodova na Gravici. Opet izgleda pricamo o nekim mocnim duhovima koji prodaju utakmice, a ime im se ne zna. Ma komedija, farsa, kako bi vec nazvao. E zato kada dodje skupstina, svi sute kao mulci, svi klimaju glavicom. Zato kada se ode na kafu poslije skupstine, svi znaju sve intrige, teorije zavjere, mocne duhove kojima niko nista ne moze. Ma stvarno ste presmijesni. Hajmo lafovi, malo da se uclanite u klub, recimo 15KM donator mjesecno, pola marke dnevno, e pa to se ne moze. Ma ja, gdje cete vi da lopovima dajete, zaboravih ti reci, u pravu ste, vi sve znate,hahahahahaha, tragikomedija od "mostarskih navijaca"!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.