Jer komitet za normalizaciju je sa tim zavrsio posao.
Gdje si bio nigdje,sta si radio nista.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Da je rijec o normalnim ljudima, ne bi bilo sumnje. Ali svi znamo s kim imamo posla.Nimla_RZ je napisao/la:Ne, već mislim da su prihvatili nešto što su zahtjevali ovi iz RS-a i ovi iz HNK-a?! Tako da s tim odmah znaš da će oni glasat za ako imaju ono što žele... Jel tako?!
Na jesen , opet problemi posto Borac odigra svoje dvije ut. u pretkoluCartman je napisao/la:Da je rijec o normalnim ljudima, ne bi bilo sumnje. Ali svi znamo s kim imamo posla.Nimla_RZ je napisao/la:Ne, već mislim da su prihvatili nešto što su zahtjevali ovi iz RS-a i ovi iz HNK-a?! Tako da s tim odmah znaš da će oni glasat za ako imaju ono što žele... Jel tako?!
Iz RS i ZHŽ su prihvatili amandman.HNŽ nema ni delegate.Ovo je dobra vijest,jos je bolja ova da treba 12 glasova za odluku-Kao i 45 !!!Nimla_RZ je napisao/la:Ne, već mislim da su prihvatili nešto što su zahtjevali ovi iz RS-a i ovi iz HNK-a?! Tako da s tim odmah znaš da će oni glasat za ako imaju ono što žele... Jel tako?!
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jel opet isti savez ili šta ?????
Nimla_RZ je napisao/la:Čekaj, koliko sad članova Skupštine treba glasati ZA da se ovo potvrdi tog 26. maja?!
Gdje to bolje nikad se neće moć dogovoritŠB.TRN je napisao/la:Iz RS i ZHŽ su prihvatili amandman.HNŽ nema ni delegate.Ovo je dobra vijest,jos je bolja ova da treba 12 glasova za odluku-Kao i 45 !!!Nimla_RZ je napisao/la:Ne, već mislim da su prihvatili nešto što su zahtjevali ovi iz RS-a i ovi iz HNK-a?! Tako da s tim odmah znaš da će oni glasat za ako imaju ono što žele... Jel tako?!![]()
![]()
![]()
Kako su se uspjeli do sada dogovoriti.Samo treba one sto su duple ugovore potpisivali i istrazti cijelo poslovanje zadnjih desetak godina,i tko je i marke ukrao fino u Zenicu,i oderat mu kaznu da svima bude opomena.Eno i Bevanda je deset puta ponovio da se u savezu pocelo bolje raditi.Jos da BIH izbori nastup na nekom prvenstvu i klubovi bi se popeli na visu razinu!!!Nimla_RZ je napisao/la:Gdje to bolje nikad se neće moć dogovoritŠB.TRN je napisao/la:Iz RS i ZHŽ su prihvatili amandman.HNŽ nema ni delegate.Ovo je dobra vijest,jos je bolja ova da treba 12 glasova za odluku-Kao i 45 !!!Nimla_RZ je napisao/la:Ne, već mislim da su prihvatili nešto što su zahtjevali ovi iz RS-a i ovi iz HNK-a?! Tako da s tim odmah znaš da će oni glasat za ako imaju ono što žele... Jel tako?!![]()
![]()
![]()
Ovi iz HNZ ni sami sa sobom se ne mogu dogovoriti.Dobro ih je Ivica okvalificirao.Nimla_RZ je napisao/la:Gdje to bolje nikad se neće moć dogovoritŠB.TRN je napisao/la:Iz RS i ZHŽ su prihvatili amandman.HNŽ nema ni delegate.Ovo je dobra vijest,jos je bolja ova da treba 12 glasova za odluku-Kao i 45 !!!Nimla_RZ je napisao/la:Ne, već mislim da su prihvatili nešto što su zahtjevali ovi iz RS-a i ovi iz HNK-a?! Tako da s tim odmah znaš da će oni glasat za ako imaju ono što žele... Jel tako?!![]()
![]()
![]()
Možda za nas, o ovom ishodu za njih samo neka sanjaju.Los_Blanos2 je napisao/la:A rumuni sebi upisali 3-0![]()
bolje receno zrinjski i velez se nemogu dogovoritiharishp je napisao/la:Ovi iz HNZ ni sami sa sobom se ne mogu dogovoriti.Dobro ih je Ivica okvalificirao.Nimla_RZ je napisao/la:Gdje to bolje nikad se neće moć dogovoritŠB.TRN je napisao/la: Iz RS i ZHŽ su prihvatili amandman.HNŽ nema ni delegate.Ovo je dobra vijest,jos je bolja ova da treba 12 glasova za odluku-Kao i 45 !!!![]()
![]()
![]()
Ku*ac im sad.Los_Blanos2 je napisao/la:A rumuni sebi upisali 3-0![]()
Dobar dan Seljakgospodin Seljakovic je napisao/la:UKIDANJE SUSPENZIJE
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_euro2012
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Brazzzoo123, Edbh21, General505, Google Adsense [Bot], Jarodwest, Muumii, napapijri1987, NKZ199207, seha898, soko, Zglavkar i 70 gostiju.