BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Da je svaku tribinu ko onaj zapad. Samo pusti snovi...
Al' za repku, pa to bi bilo strašno, jedno 35 hiljada mjesta...
Čelik Zenica 1945
Hvala Bogu suspenzija nam se ukida i mozemo se fokusirati na naredne kvalifikacione utakmice,protiv Rumunije i Albanije! u Rumuniju treba uciniti sve da ostanemo neporazeni,po mogucnosti da pobjedimo...treba pozvati najbolje igrace koje BIH u ovom trenutku ima ,od Begovica do Papca!
Rumuni su u ovom trenutku preloši i to treba iskoristit, mada i naši ne ulijevaju neku nadu sadašnjim igrama... Ipak, dobro djelujemo kao tim, igrali ili ne igrali naši igrači u svom klubu...bosnas_ je napisao/la:Hvala Bogu suspenzija nam se ukida i mozemo se fokusirati na naredne kvalifikacione utakmice,protiv Rumunije i Albanije! u Rumuniju treba uciniti sve da ostanemo neporazeni,po mogucnosti da pobjedimo...treba pozvati najbolje igrace koje BIH u ovom trenutku ima ,od Begovica do Papca!
Čelik Zenica 1945
susic mora pozvati papca i begovica, da vidimo hoce li se odazvati...ja mislim da hoce obojica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Vidim tema je zivnula, mashallah, mashallah

Narode jeli mi igramo 3 ili 4 juna protiv Rumuna?
Zna li neko tacno kad?
Zna li neko tacno kad?
03.06.2011. u Bukureštu.sedra je napisao/la:Narode jeli mi igramo 3 ili 4 juna protiv Rumuna?
Zna li neko tacno kad?
07.06.2011. u BiH protiv Albanije, vjerovatno Zenica.
Čelik Zenica 1945
- zlaya_tm87
- Kontakt:
eh sad nek' fino rumuni vracaju one bodove sto su brisali 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
btw Imal "kartoniranih" Rumuna?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hvala. Negdje sam nacuo da ce se ipak u subotu igrati,tj.4 juna ali izgleda da je to lazna informacija...Nimla_RZ je napisao/la:03.06.2011. u Bukureštu.sedra je napisao/la:Narode jeli mi igramo 3 ili 4 juna protiv Rumuna?
Zna li neko tacno kad?
07.06.2011. u BiH protiv Albanije, vjerovatno Zenica.
- Goalgetter
- Kontakt:
Svi su oni meni zutiVanBasten je napisao/la:btw Imal "kartoniranih" Rumuna?
Mislim da nema kartoniranih Rumuna, ali bilo je govora da ce neki igraci napustiti repku. Vidjecemo ..
Biće **** atmosfera u Bukureštu, sjetite se samo onog našeg gostovanja tamo u kv za Portugal. Još, sad smo im se baš zahatorili s onim "cigani"
....
Ali nadam se da naši neće podleći pritisku, iskusnu ekipu imamo, može se to iskulirat 'ladno.
Ali nadam se da naši neće podleći pritisku, iskusnu ekipu imamo, može se to iskulirat 'ladno.
haha sta zivnula..nas trojica vec hocemo da rezervisemo let za rumuniju i hoteldrH je napisao/la:Vidim tema je zivnula, mashallah, mashallah![]()
Joj baš me podsjeti na onaj trenutak sa zapada na Bilinom. To moram ispričat. Jedan frajer poče cigani, cigani!, kad se okreću dva naša cigana i pričaju mu. Počeli se svađat, ušuti ovaj, oni yebeni... Al kad poče čitav stadion isto, oni šute jadni, ne smiju ništa... Joj drame...VanBasten je napisao/la:Biće **** atmosfera u Bukureštu, sjetite se samo onog našeg gostovanja tamo u kv za Portugal. Još, sad smo im se baš zahatorili s onim "cigani"....
Čelik Zenica 1945
ma pitanje je koliko rumuni uopste imaju i zelje i motiva do kraja ovog ciklusa. Fakat smo imali srece sto smo izvukli njih iz drugog "sesira"...
ser del barça es el millor que hi ha !
Nadam se da je među njima Chivu. Ustvari, sasvim bi bilo dovoljno da samo on ne igra. Ostale njihove stopere Džeko krkače nosi po 30 metaraGoalgetter je napisao/la:Svi su oni meni zutiVanBasten je napisao/la:btw Imal "kartoniranih" Rumuna?, a bgm su i pozelenili su nakon onoga poraza u Zenici
.
Mislim da nema kartoniranih Rumuna, ali bilo je govora da ce neki igraci napustiti repku. Vidjecemo ..
Takvi su najgori.Igrat ce skoro bez ikakvog pritiska.A grdno se vara ko kaze da Rumuni ne znaju pimplati loptu.Scof1eld je napisao/la:ma pitanje je koliko rumuni uopste imaju i zelje i motiva do kraja ovog ciklusa. Fakat smo imali srece sto smo izvukli njih iz drugog "sesira"...
Sa onakvim pritiskom u Zenici,jedva udje onaj drugi gol.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko to kažeharishp je napisao/la:Takvi su najgori.igrat ce skoro bez ikakvog pritiska.A grdno se vara ko kaze da Rumuni ne znaju pimplati loptu.Scof1eld je napisao/la:ma pitanje je koliko rumuni uopste imaju i zelje i motiva do kraja ovog ciklusa. Fakat smo imali srece sto smo izvukli njih iz drugog "sesira"...
Čelik Zenica 1945
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Samo da je teren tj. travnjak bolji razbili bi onu vecer Rumuniju..Takvi su najgori.Igrat ce skoro bez ikakvog pritiska.A grdno se vara ko kaze da Rumuni ne znaju pimplati loptu.
Sa onakvim pritiskom u Zenici,jedva udje onaj drugi gol.
Tako mislim da teren ide u korist Albancima, Bijel..bice opet tesko, travnjak je kao iz snova za ekipe koje se brane tj. igraju na kontru
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 12 maj 2011, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Realno,BiH ima bolju reprezentaciju od Rumunije,ali sport je takav da ne pobjedjuje uvijek bolji i tu treba biti oprezan! Rumunija ce igrati pod pritiskom i to je nasa sansa,jer imamo iskusne i prvoklasne igrace koji ce to znati iskoristiti i pokusati iz kontri doci do pobjede,koja bi nas odvela u baraz sasvim sigurno! Misimovic,Rahimic,Pjanic su u dobroj formi,igraju standarndo,kao i Dzeko koji je ce biti vjerovatno jedini istureni spic,u odbrani imamo iskusne igrace Spahica i Papca,na golu Begovica koji brani sjajno u najjacoj ligi na svijetu,ili Hasagica koji ima veliko iskustvo..po bokovima imamo standardno dobre Mujdzu i Lulica,..Salihovic se vraca a svi znamo koliko nam je on vazan igrac...treba igrati hrabro ,onda i dobar rezultat nece izostati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.