Pa šta ima,šta se radi ?
@elninho_resTO sretan rođendan,sve najbolje
Moderator/ica: insider

ejj ebem ti sjeme...pa dje je alkohol...e hocete se unistitSamo F.K.S !! je napisao/la:Sutra na igmanUzeli 2 kg cevapa jos cemo kupit 1 kg krilaca i 1 kg pljeskavica , jos smo kupili 20 cipseva , 10 drugih grickalica , 10 dorina , 2 kole od 2,5 l i 2 fante , 1 kg luka,krastavica,paradajza
Ima da se unistimo
ĆeMa je napisao/la:ejj ebem ti sjeme...pa dje je alkohol...e hocete se unistitSamo F.K.S !! je napisao/la:Sutra na igmanUzeli 2 kg cevapa jos cemo kupit 1 kg krilaca i 1 kg pljeskavica , jos smo kupili 20 cipseva , 10 drugih grickalica , 10 dorina , 2 kole od 2,5 l i 2 fante , 1 kg luka,krastavica,paradajza
Ima da se unistimo
![]()
necete moc na noge stat
![]()
Fali piće.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sutra na igmanUzeli 2 kg cevapa jos cemo kupit 1 kg krilaca i 1 kg pljeskavica , jos smo kupili 20 cipseva , 10 drugih grickalica , 10 dorina , 2 kole od 2,5 l i 2 fante , 1 kg luka,krastavica,paradajza
Ima da se unistimo
Jel to proslava mini mature (ono do 4.osnovne) ?reds je napisao/la:Fali piće.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sutra na igmanUzeli 2 kg cevapa jos cemo kupit 1 kg krilaca i 1 kg pljeskavica , jos smo kupili 20 cipseva , 10 drugih grickalica , 10 dorina , 2 kole od 2,5 l i 2 fante , 1 kg luka,krastavica,paradajza
Ima da se unistimo
![]()
I malo vam je to tečnosti.
LudLo 4 je napisao/la:Jel to proslava mini mature (ono do 4.osnovne) ?
A pogotov kila luka, ima da se uščuje od Triglava do Đevđelijereds je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Jel to proslava mini mature (ono do 4.osnovne) ?![]()
Fakat,šta će vam 20 čipseva i 10 drugih grickalica![]()
Sve ovo imas u chipsu. (nazalost)Samo F.K.S !! je napisao/la:Sutra na igmanUzeli 2 kg cevapa jos cemo kupit 1 kg krilaca i 1 kg pljeskavica , jos smo kupili 20 cipseva , 10 drugih grickalica , 10 dorina , 2 kole od 2,5 l i 2 fante , 1 kg luka,krastavica,paradajza
Ima da se unistimo
Ja mislim da će biti direktan prijenos na http://www.eurovision.tvmajestic24 je napisao/la:ima li neko link gdje mogu gledati ovo polufinale eurosonga
Dobra ova !Hawking je napisao/la:A pogotov kila luka, ima da se uščuje od Triglava do Đevđelijereds je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Jel to proslava mini mature (ono do 4.osnovne) ?![]()
Ja ba... Mogli ste uzet jos koju kilu mesareds je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Jel to proslava mini mature (ono do 4.osnovne) ?![]()
Jeste.Jimmy from the hood je napisao/la:Je l u 21:00 ES ?
jeste ,i Dino prvi nastupaJimmy from the hood je napisao/la:Je l u 21:00 ES ?
pu pu ,ti fino djete ,jašta si ti ne valjaš ni đavoluSamo F.K.S !! je napisao/la:Mi smo fina djeca mi ne pijemo![]()
![]()
Racunao sam na jimmy-a al me razocarao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.