FC BAYERN je napisao/la:miky_hz sta seres ti, mrs imate svoju temu koja nema upola ovoliko postova ko ZELJINA tema ipak ZEJLO je ZELJO.. i prestani nas zamarati !
Zejlo jel se to furas na Jenifer Lopez

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
FC BAYERN je napisao/la:miky_hz sta seres ti, mrs imate svoju temu koja nema upola ovoliko postova ko ZELJINA tema ipak ZEJLO je ZELJO.. i prestani nas zamarati !
Kako god ti kazes........miky_hz je napisao/la:Vala kad vi niste bankrotirali niko neceRK Gradacac je napisao/la:Nego sta, napokon se pocele stvari mijenjati... vraca se ZELJO tamo gdje je i bio. A to je broj 1. u BiH.miky_hz je napisao/la: Samo veselo![]()
Plakat cete pitari ponovo, samo nemojte svaki put kidat stolice, bankrotirat ce vam klub
Ma nije to nista na brzinu, igre su pocele pa ima sigurno vise od pola godine... vec je tad Amar bio u planu, zato je valjda i odbio Faruka...čamac je napisao/la:Hajd' pitari odj.ebi.te više kome ste ba vi više interesantni. Samo nešto se.rete i špijunirate, j.eb.ala vas udba više.
Imena koja su u Upravi su solidna. Prijatno sam iznenađen jedino po meni Gojer je viška, treb'o nam je neko mlađi i agilniji. Fakat mi nije jasno kako okupiše ove kvalitetne ljude ovako na brzinu. Drago mi je za Zeljkovića i Pitu jer su ljudine i pravi Željovci. Enver nije Zorinić već Zornić (vlasnik MOS-a). Dobar je i ovaj iz Fabrike. Ne znam, fakat sam prijatno iznenađen.
Lijepo ,mi cemo obratiti paznju na to,vi obratite paznju na tabelu lige i svi sretni i uzivajte,i onda pricate sto se javljamo ovdje kad je vas svaki drugi post povezan sa nama imam pravo odgovarati kad spomenes123456 je napisao/la:Evo ovim pitarima samo da pokazem nesto.Obratite paznju na broj stranica vaseg i naseg kluba.Stim da ste vi bar 1/3 ovi nasi napisali.
Evo sad cu hvala sto se brines za menečamac je napisao/la:Miki dijete drago, kasno je, idi lezi.
bistrikboy je napisao/la:Beslija ostaje danas potvrdio navijacima![]()
Ferdo,da to je onaj iz Posusja![]()
Prema zakonima o sukobu interesa FBIH Koldzo ne moze obavljati 2 javne funkcije,zbog toga je Kemo izostao sa spiska ali je Kemo Kozaric vodio pregovore sa mnogima koji su od danas u upravi![]()
Drago mi je da se moj komsija,Izo Pita vraca u upravu
Neka pitara,prate sta se desava u maticnom klubu ;)