Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Hawking
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la Hawking » 12 maj 2011, 22:30

ŠB.TRN je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:cemu vjecito vracanje na nacionalisticke , politicke i ostale qrceve price.....kad se nesto ignorise ono samo od sebe izgubi svoju snagu.......ja ne vidim ni jednog provokatora .......a pojedinci ih ovdje prizivaju i isto kao da im fale.....volio bih da samo o sportu citam na ovom forumu...ali ..
Ja ne znam u čemu je tvoj problem, lik je rekao kako očekuje da u određenim gradovima mlada reprezentacija ubuduće igra svoje mečeve, ja sam mu naveo primjer zbog kojeg ne bi trebao gajiti neutemeljeni optimizam i to je to. Tebi ako se ne sviđa preskoči, ni meni se ne sviđa tvoj post, ali ga ne bih komentarisao da me nisi indirektno prozvao...
Dobro ti je Pirke rekao.Sta sad tu glumis nekog sveca.Ubio si se za politike.Da bi Hrvati u BIH navijali za BIH treba se dosta toga promjeniti.Samo cu navesti da je nas predsjednik federacije dobio oko 2000 glasova u federaciji.To sve govori,gdje smo i sta smo.Nego daj Boze da ne bude rata i to ti je to.Stanje je lose ali gura se.Opet kad vidim da ljudi Bošnjaci,Srbi rade,prodaju po Hercegovini,nasi ljudi putuju po Bosni i nema nikakvih problema dobijem nadu u neki suzivot.I onda upalim FTV i cujem da me zovu nacistima,fasistima i ostalo.Nacionalizam mi ne smeta jer postoji i umjereni nacionalizam koji je pozeljen i svi smo mi u BIH umjereni nacionalisti.
Ovaj posao sto je uradio Osim i ovi clanovi ovog odbora bi trebao biti putokaz svima kako se treba ponasati.Evo sad nek usvoje to,nek se malo repka pogura jer kad ce uci ako nece sada,odmah bi se i klubovi digli na visu razinu,dobili bi i oni jedan dio kolaca.Sad se ti nasao vracati na utakmice u Širokom i Ljubuskom.Isto tako bih mogao i ja na onu na Kosevu kad nam je citav stadion skandirao gazi Ust ase,bio sam na Zapadu pa sam sve cuo.Nemoj uvijek unositi mrznju,kad bi se sad poceli samarati ovim primjerima mogli bi dva dan i jos bi materijala ostalo.I kao sto Pirke rece,ne prizivaj provokatore.Nadam se da nisam taj,i ovo je zadnji post sto pisem o ovome.Trebamo biti ponosni na ove ljude jer ovo je najvazniji dogovor u NS od ujedinjenja!!! Nek smo se i mi necemu dogovorili!!!
Ja ne znam jesil ti mutav il se praviš mutav, i ti i taj pirke, ja vam fino kažem da nema smisla da reprezentacija BiH igra u Širokom Brijegu ili Banjaluci, a vi napravili dramu oko toga, ti počeo pričat o Budimiru, šta te je spopalo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 22:35

Cartman je napisao/la:A koga boli qurac za koga vi navijate? Slobodno podrzavajte Hrvatsku, manje seljaka na nasim stadionima. A u Zagrebu ja mislim jedva cekaju skutore iz Sirokog i okolnih sela. :lol:
Ovo je post za rasprave,ali koje???? Niza vrijednost,sigurno!!! ;) Glupo je ovakvima i odgovarati,obicna balavcad!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2011, 22:38

ŠB.TRN je napisao/la:
Cartman je napisao/la:A koga boli qurac za koga vi navijate? Slobodno podrzavajte Hrvatsku, manje seljaka na nasim stadionima. A u Zagrebu ja mislim jedva cekaju skutore iz Sirokog i okolnih sela. :lol:
Ovo je post za rasprave,ali koje???? Niza vrijednost,sigurno!!! ;) Glupo je ovakvima i odgovarati,obicna balavcad!!!
Eno zovu vas iz Zagreba. Kazu nije im dosta Mamica, hoce jos ercegovaca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 22:40

Cartman je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
Eno zovu vas iz Zagreba. Kazu nije im dosta Mamica, hoce jos ercegovaca.
Kkave Mamić ima veze sa Hercegovinom dijete drago??? :D :D :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2011, 22:43

Pa je li Tomislavgrad ercegovina ili nije?

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 maj 2011, 22:44

slabo ovi listicani barataju geografijom :lol:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 22:47

Naravno da nije, iako oni ne daju reci da su Bosna.Oni su ono "i".Al zanimljivo je odakle te na toj temi.Samo lagano,nisamo jos dosli do skripina,zastava,2 svj.rata,svj.rata.... :D :D :D

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 12 maj 2011, 22:48

kako pojedince nije stid drugova sa tribine? onih koji se drugacije zovu i mole drugom bogu. toga o cemu naglabate ima na svim stranama i ta prica ne vodi nigdje, a pogotovo nicemu dobrom!!! jel' to sad treba da se stidim zelje sto mu igracki kadar, skoro pa u vecini, cine igraci koji nisu moje vjeroispovjesti (musliman sam i ponosim se time) i da hebem upravi sve sto je tako? kad citam pojedine postove, pomislim da su nas mozda srbi, koji igraju za zelju, prodali da bi borac bio prvak. s.erete ovdje sakriveni iza nikova. a u stvarnosti?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 22:50

STEVIE je napisao/la:slabo ovi listicani barataju geografijom :lol:
Tomislav Grad i Livno nikada nisu bili Hercegovina,to ce ti svi iz tih gradova potvrditi.Iako ih danas ubrajaju u Zapadnu Hercegovinu,pogresno!!! ;) ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 maj 2011, 22:51

Dušmani!A sad adio,a sad adio...i ko zna gdje i ko zna kad! :)
[youtube][/youtube]
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2011, 22:53

ŠB.TRN je napisao/la:
Tomislav Grad i Livno nikada nisu bili Hercegovina,to ce ti svi iz tih gradova potvrditi.Iako ih danas ubrajaju u Zapadnu Hercegovinu,pogresno!!! ;) ;)
Evo sta Mamic kaze: http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... govac.html

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 22:57

Cartman je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
Evo sta Mamic kaze: http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... govac.html
Pusti nadrogiranog Mamica.Ako si gledoa Gorana Milica kad je bio u BIH nitko od Tomislavgrađana nije rekao da je Hercegovac,ali ne zele reci ni da je Bosanac. Pola Crne Gore **** Hercegovina,a danas nije.Opet mi nije jasno odakle te na ovoj temi????Ovo mi je zadnji post vezan uz zemljopis,ako te zanimaju gradovi i mjesta u BIH imas pp!!!Jos da napomenem da je Bevanda jako sposoban covjek kad Osim u UEFI govori za amandman koji je samo nasa zupanija zahtjevala.Golemo!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2011, 22:59

Haha, Bevanda sposoban covjek? Boze sacuvaj. Jadna vam je majka ako je on sposoban.

A ti si poceo temu o "zemljopisu".

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 23:13

Cartman je napisao/la:Haha, Bevanda sposoban covjek? Boze sacuvaj. Jadna vam je majka ako je on sposoban.

Pa pogledaj malo kako Široki izgleda organizacijski a za je i on velikim djelom zasluzan.Čovjek se ne petlja u rad struke,ali za sve ostalo u klubu i nasem savezu je glavni.Ovo kad netko napise jak lobij misli se na njega!!!I sad mi nabroji dvojicu sposobnijih.Da Sarajevo ili Željo imaju jednog onakvog covjeka koji ide protiv svih za dobrobit kluba uvijek bi bili među tri momcadi u bih!!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 maj 2011, 23:22

ŠB.TRN je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Haha, Bevanda sposoban covjek? Boze sacuvaj. Jadna vam je majka ako je on sposoban.

Pa pogledaj malo kako Široki izgleda organizacijski a za je i on velikim djelom zasluzan.Čovjek se ne petlja u rad struke,ali za sve ostalo u klubu i nasem savezu je glavni.Ovo kad netko napise jak lobij misli se na njega!!!I sad mi nabroji dvojicu sposobnijih.Da Sarajevo ili Željo imaju jednog onakvog covjeka koji ide protiv svih za dobrobit kluba uvijek bi bili među tri momcadi u bih!!!
Bevanda ti je mala maca za presilnog Nijaza B.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 23:30

dzenan01 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:

A tko je taj Nijaz B.???

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 12 maj 2011, 23:36

serete ko foke :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 maj 2011, 23:41

ŠB.TRN je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la: Pa pogledaj malo kako Široki izgleda organizacijski a za je i on velikim djelom zasluzan.Čovjek se ne petlja u rad struke,ali za sve ostalo u klubu i nasem savezu je glavni.Ovo kad netko napise jak lobij misli se na njega!!!I sad mi nabroji dvojicu sposobnijih.Da Sarajevo ili Željo imaju jednog onakvog covjeka koji ide protiv svih za dobrobit kluba uvijek bi bili među tri momcadi u bih!!!
A tko je taj Nijaz B.???[/quote]

Gdje prestaje mašta, počinje Nijaz :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 maj 2011, 00:39

Na našim stadionima ima dovoljno seljaka i ovako...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

TRON
Kontakt:

Post Postao/la TRON » 13 maj 2011, 04:56

Jeli igrala A reprezentacija Bosne i Hercegovine ikada u bilo kojem gradu Republike Srpske? Ja zaista nemam pojma.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.