Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Nisam siguran ali mislim da je Notts County najstariji klub na svijetu.
"Welcome to prime time, bitch!"
- Megamon
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:A ja mislio ti pitar kad ono gore ti još albanac.Idi pravi bureke, a dotad imaš mahanje iz smogograda. I pozdrave od morža.
Osim naučio da svira saksofon.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Arsenalisation
- Kontakt:
JUGOISTOCNA EVROPA...Freddy Krueger je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da je Notts County najstariji klub na svijetu.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Hahahahahahah.flash je napisao/la:.....zamijenio si nas tako ti vodja izgledaJoinUnion je napisao/la:**** vas stadion kad nemata za hljeba izgledate kad dodjete u Sarajevo kao ekskurzija iz Tirane, zato vam treba napraviti jos dvije zeljezare da se fino pogusite i zaradite nama za lagodan zivot.![]()
![]()

Ovaj postaje monoton lagano...Chelsea_CBH je napisao/la:Svi mi znamo da je Manchester United kupio titulu preko Tony Blaira, mada se o tome ne priča javno, jer bi nas noć mogla "progutati". Ali aj imam hrabrosti to reći.
Ipak na ovo nisam mogao odoljeti!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sve ima neke granice,ali ovaj ga je pretjeraoRooney88 je napisao/la:Ovaj postaje monoton lagano...Chelsea_CBH je napisao/la:Svi mi znamo da je Manchester United kupio titulu preko Tony Blaira, mada se o tome ne priča javno, jer bi nas noć mogla "progutati". Ali aj imam hrabrosti to reći.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Bas tako!Keenan.- je napisao/la:Sve ima neke granice,ali ovaj ga je pretjeraoRooney88 je napisao/la:Ovaj postaje monoton lagano...Chelsea_CBH je napisao/la:Svi mi znamo da je Manchester United kupio titulu preko Tony Blaira, mada se o tome ne priča javno, jer bi nas noć mogla "progutati". Ali aj imam hrabrosti to reći.

Jos je vise fascinantno kako se iz posta izvlaci dojam da je on bas siguran u ovu svoju tvrdnju!

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Mesut Ozil 23 je napisao/la:Izvinjavam se.geronimo je napisao/la:Mi dosadniMesut Ozil 23 je napisao/la: Ma jeste dosadni. Nismo isti lik. Sta treba da ucinim da dokazem.![]()
![]()
![]()
Ja ti nisam rekao da ste isti lik (znaš da ja to mogu znati) ali kada počnete da prodirete po bokovima, yebeš Riba i Roba.![]()
Dakle, bezvezna citiranja (pogotovo slike i klipove) ili kilometaske postove, gdje ćete samo napisati par riječi bez ikakvog značaja....su baš ono bezveze.
Šećeru, šta mi to naljuti Diega?
- Homer Simpson
- Kontakt:
LudLo 4 je napisao/la:Samo Srbija pjeva na Srpskom

I Love Málaga CF
- Titova-Juga
- Kontakt:
Homer Simpson je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Samo Srbija pjeva na Srpskom![]()
Svašta . . .

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Zajeb.ancija sto se odmah tripujete?Titova-Juga je napisao/la:Homer Simpson je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Samo Srbija pjeva na Srpskom![]()
Svašta . . .

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- the scouser
- Kontakt:
A dobro,vidite da se neko zayebava....Rooney88 je napisao/la:Ovaj postaje monoton lagano...Chelsea_CBH je napisao/la:Svi mi znamo da je Manchester United kupio titulu preko Tony Blaira, mada se o tome ne priča javno, jer bi nas noć mogla "progutati". Ali aj imam hrabrosti to reći.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- spielführer_21
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:U pi.ki materinikakavdanakneiskustvu je napisao/la:hrvatskoj se ne sviđa naša pjesma,u čemu je problem?

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
spielführer_21 je napisao/la:Hrvati znaju engleski, ali Dino ne zna..skyisthelimit je napisao/la:skonto sam sto smo dobili od njih 7-cu...`rvati ne znaju engleski jezikFrutek je napisao/la:
Samo dokazuješ onu moju rečenicu gore

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Arsenalisation
- Kontakt:
Nakon pobjede nad Nadalom...Bilal je napisao/la:Nole nabavio nekih dobrih citova
p.s.Jedan od najjacih postova u posljednje vrijeme...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:Radi li vama chat na sa-x? I ima li ka'ki drugi dobar chat, da ima puno kurabi i da se vole jeaaah??
Ima, www-rajlovac_ispodmosta.com

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Megamon
- Kontakt:
Tipicno za Miretamiralem444 je napisao/la:**** mu tevez mamu u picku...19 utakmica 2 gola...**** mu on dijete u picku....izdrzi dzekane kralju moj,doci ce vrijeme kad ces im moci svima **** mamu...

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Rooney88 je napisao/la:Ovaj postaje monoton lagano...Chelsea_CBH je napisao/la:Svi mi znamo da je Manchester United kupio titulu preko Tony Blaira, mada se o tome ne priča javno, jer bi nas noć mogla "progutati". Ali aj imam hrabrosti to reći.
eee ne znaš ti te teorije zavjere

-
- Kontakt:
hordas_Bec je napisao/la:nisu vicevi, al je smijesno:
ni kod babe nije vise dzabe
pizza pizza pizzerija bit cu tvoja musterija
sto si mala mrsava ko grana, dal zbog seKsa il je slaba hrana
hebe lesii u najlon kesi![]()

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
-
- Kontakt:
Meni je smijesnije sto je ovo zavrsilo na ovoj temiChelsea_CBH je napisao/la:hordas_Bec je napisao/la:nisu vicevi, al je smijesno:
ni kod babe nije vise dzabe
pizza pizza pizzerija bit cu tvoja musterija
sto si mala mrsava ko grana, dal zbog seKsa il je slaba hrana
hebe lesii u najlon kesi![]()

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 39 gostiju.