Paraglajder je napisao/la:Sa ovakvom klupom i indijancem Rondom, mi nemamo šta tražiti... Nažalost.
slažem se 100%!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Paraglajder je napisao/la:Sa ovakvom klupom i indijancem Rondom, mi nemamo šta tražiti... Nažalost.
BernardBarnjak je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Sa ovakvom klupom i indijancem Rondom, mi nemamo šta tražiti... Nažalost.
slažem se 100%!
Pa baš zato što nije njegovo da poentira, uzima 15 šuteva po utakmici a ne može okean pogoditi. Usrao je masu napada sa svojim neishitrenim potezima. Na stranu to što nekad stvarno oduševi čovjeka što se tiče asistiranja ali za mene je bio i ostaće indijanac.SaltCityAttack je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Sa ovakvom klupom i indijancem Rondom, mi nemamo šta tražiti... Nažalost.
slažem se 100%!
sto vam je sad Rondo indijanac ne kontam?pa valjda njegovo nije da poentira , tu su drugi koji to rade u ekipi zar ne?
iskreno boston ima mlade igrace....Rondo,Glen Davis, mladi Bradley koji nije dobijao sansu ove sezone ali sledece ce sigurno dobiti vise minuta, tu je jeff green koji takodje dobro igra kada je u startnoj petorci.... Mislim da bi bilo bolje da se trejduje neko od starijih..pre svega mislim na allena,dok pierce moze jos koju sezonu na solidnom nivou da odigra...KG takodje moze da odigra jos jednu, dve sezone mada on se previse cuva povreda i rivers mu ne daje preveliku minutazu.... Mislim da se mora Bradley pruziti veca sansa u sledecoj sezoni.Gledao sam ga dok je igrao za texas, dobar je suter,brz, prodoran, i igra strasno dobru odbranuboston18 je napisao/la:sta mislite da li treba mjenjat ekipu za 2011/2012 sezonu?
ja mislim da trebaju trejadat allena i kg,a dovest kao zamjenu kevin lova i d.howardaalfarouqaminu je napisao/la:iskreno boston ima mlade igrace....Rondo,Glen Davis, mladi Bradley koji nije dobijao sansu ove sezone ali sledece ce sigurno dobiti vise minuta, tu je jeff green koji takodje dobro igra kada je u startnoj petorci.... Mislim da bi bilo bolje da se trejduje neko od starijih..pre svega mislim na allena,dok pierce moze jos koju sezonu na solidnom nivou da odigra...KG takodje moze da odigra jos jednu, dve sezone mada on se previse cuva povreda i rivers mu ne daje preveliku minutazu.... Mislim da se mora Bradley pruziti veca sansa u sledecoj sezoni.Gledao sam ga dok je igrao za texas, dobar je suter,brz, prodoran, i igra strasno dobru odbranuboston18 je napisao/la:sta mislite da li treba mjenjat ekipu za 2011/2012 sezonu?
ma tesko da ce dovesti howarda,za lovea mozda i mogu... Mada sve je moguce... ma bice boston solidan i sledecih godina imaju oni i mlade nade.... evo prosle godine ugrabili bradleya sa drafta jednog od najboljih srednjoskolaca kako su pricali mediji... ako uzmu jos kojeg sa ovog drafta mogu se nadati da ce necemu...Pre svega treba birati centra ili krilnog centra...ali videcemoboston18 je napisao/la:ja mislim da trebaju trejadat allena i kg,a dovest kao zamjenu kevin lova i d.howardaalfarouqaminu je napisao/la:iskreno boston ima mlade igrace....Rondo,Glen Davis, mladi Bradley koji nije dobijao sansu ove sezone ali sledece ce sigurno dobiti vise minuta, tu je jeff green koji takodje dobro igra kada je u startnoj petorci.... Mislim da bi bilo bolje da se trejduje neko od starijih..pre svega mislim na allena,dok pierce moze jos koju sezonu na solidnom nivou da odigra...KG takodje moze da odigra jos jednu, dve sezone mada on se previse cuva povreda i rivers mu ne daje preveliku minutazu.... Mislim da se mora Bradley pruziti veca sansa u sledecoj sezoni.Gledao sam ga dok je igrao za texas, dobar je suter,brz, prodoran, i igra strasno dobru odbranuboston18 je napisao/la:sta mislite da li treba mjenjat ekipu za 2011/2012 sezonu?
Ima nas koji navijamo za Boston Celticse!rio_Ferdy88 je napisao/la:sta je ovo zamrla tema..ajde evo sad krece sezona..sta mislite kakav bi roster trebao biti..prva tekma je sa knicksima u msg..odma derbi..imamo uigran tim s docom na celu tako da bi trebali i profitirat od kratke predsezone i trening kampa..koga bi mogli uzet jos u roster od free agenata po vasem misljenju..
Imate li sanse za play off ove godineBernardBarnjak je napisao/la:Boston 107 - Miami 115
Odlična utakmica. Novi poraz, na žalost. Miami je prvak ove sezone. Igraju kvalitetno i u odbrani i u napadu. Ne vidim ekipu koja bi im mogla parirati ove sezone narocito na 4 pobjede u PO.
neno#4 je napisao/la:Ali si naravno rekao za Lejkerse da nece do playoffa, a igraju trenutno bez drugog najboljeg centra lige![]()
![]()
![]()
A prva recenica ti je kada se PP vrati![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.