Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Dado
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la Dado » 22 jun 2009, 20:20

Nekontam zasto svi vicu na savez da mora aktivirati Begovica. Nebih da ih branim ali zar nije do selektora da uputi poziv (vidim sad da jeste sto je takodjer za pohvalu). Pljujte savez kad nebudu bili sposobni da mu promjene fudbalsko drzavljanstvo, epizodu sapunice koju sa kokicama ocekujem :D .

Inace da li iko primjecuje da je cijena Begovica na transfermarktu tek 200 000 eura. Supic kosta vise od 3 puta toliko a cijena ce ici tek gore jer je tek izasao na medjunarodnu scenu. Begovic je u engleskoj vec par godina i nevidim da je nesto znacajno pokazao.

Ali da rezimiramo, pozvati ga na prijateljsku, probati i onda pratiti. Nema srljanja.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 22 jun 2009, 22:07

Kad je Supić imao 22 godine branio je u Gačku ;) ..
a Asmir mjenja Prvog Golmana Engleske Repke ;) ..

Supić (27) 750.000 € .. Begović (22) 200.000 € ..
znači 5 godina .. 5 sezona .. ;)

Za sezonu ili dve biče Prvi Golman Portsmouthda ..

Znaći il ga uzeti .. ili čemo opet za par godina hebavat mater čiri i savezu zašto ga nismo uzeli ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 22 jun 2009, 22:11

ja sam upravo napisao mail seidu teftederaiji i muhamedu bikucu sa NTV Hayat-a..pa da vidimo hocel ista bit:D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jun 2009, 22:21

ahmiiic je napisao/la:http://****/tekst.aspx?id=18322

ako je istina super:D

još kad bi mogli vidjeti o čemu se radi bilo bi sjajno :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 22 jun 2009, 23:25

a daj admin sta brisete link..pise da je ciro danas nazvao asmira..mozes procitat na stranici oslobodenja..kazu da su oni prvo nazvali ciru pa onda asmira pa opet ciru, dali mu broj asmira i da je onda ciro prico s njim prvi put..

a asmir nece igrati sad za kanadu nemoze radi kluba znaci aBd nas:D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 jun 2009, 23:27

e haj sad opet pljujte malo po TRENERU ......eto pricao sa njim rekao mu da racuna na njega i VOZDRA...et da nekaze NIJE GA NIKO ZVAO.... e jeste i sad nek igra z aSVOJU ZEMLJU bih ili kanadu???
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 jun 2009, 23:47

MentalitaUltras je napisao/la:Kad je Supić imao 22 godine branio je u Gačku ;) ..
a Asmir mjenja Prvog Golmana Engleske Repke ;) ..

Supić (27) 750.000 € .. Begović (22) 200.000 € ..
znači 5 godina .. 5 sezona .. ;)

Za sezonu ili dve biče Prvi Golman Portsmouthda ..

Znaći il ga uzeti .. ili čemo opet za par godina hebavat mater čiri i savezu zašto ga nismo uzeli ;)
hehe, ma dobro vidjet cemo jos za to, pise netko da ga ko' fol hoce chelsea a neki likovi na ovom forumu se ufurali na ovog kanadjana ko' da je novi buffon :lol: :lol:

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 22 jun 2009, 23:50

Buffon nemože bit ..
Ali ima sve uslove za rad i napredak ..
I sigurno če napraviti bolju karieru od Hasagića ... Supića ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

muce_footballer
Kontakt:

Post Postao/la muce_footballer » 22 jun 2009, 23:59

MentalitaUltras je napisao/la:Buffon nemože bit ..
naravno da hoce ako mu se ukaze prilika jer on ipak brani u engleskoj :D

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 23 jun 2009, 00:03

Evo kako je (ja predpostavljam) protekao telefonski razgovor danas izmedju Cire i Asmira kada je Ciro ga nazvao.

telefon zvoni

Asmir: Halo.
Ciro: Halo, da li je Asmir Begovic na vezi?
Asmir: Jeste.
Ciro: Asmire sine, ovdje je Ciro Blazevic selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Zelim da te pozovem na sledece okupljenje reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Asmir: Zdravo selektore, puno vam hvala na pozivu i to mi je velika cast i zelja ali moram da porazgovaram sa svojom porodicom prije nego sto vam mogu dati konacni odgovor.

(posle ovoga stvarno neznam sta je Ciro rekao i kako je se zavrsio razgovor) :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 jun 2009, 00:07

ja nisam optimista....ali daj boze da grijesim...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 jun 2009, 00:08

Pauk je napisao/la:Evo kako je (ja predpostavljam) protekao telefonski razgovor danas izmedju Cire i Asmira kada je Ciro ga nazvao.

telefon zvoni

Ciro: Asmire sine, ovdje je Ciro Blazevic selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Zelim da te pozovem na sledece okupljenje reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Asmir: Zdravo selektore, puno vam hvala na pozivu i to mi je velika cast i zelja ali moram da porazgovaram sa svojom porodicom prije nego sto vam mogu dati konacni odgovor.

Poslije toga cenzura :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 jun 2009, 00:14

ja nikako nemogu da skontam sta on ima da poprica s porodicom? to je meni najgluplja stvar, neko te zove u repku svoje drzave a ti moras da porazgovaras sa porodicom?!? o cemu majke ti? il on se zajebaje s cirom il mu srce nije skroz zato da brani za BIH. Kako me to nervira :x :x
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 jun 2009, 00:17

bosanac723 je napisao/la:ja nikako nemogu da skontam sta on ima da poprica s porodicom? to je meni najgluplja stvar, neko te zove u repku svoje drzave a ti moras da porazgovaras sa porodicom?!? o cemu majke ti? il on se zajebaje s cirom il mu srce nije skroz zato da brani za BIH. Kako me to nervira :x :x
Jes' to ozbiljan..
Ako jesi.....Lik kaze ovako ja predpostavljam da je bilo,a ti ga ozbiljno shvatas....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 jun 2009, 00:19

the scouser je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:ja nikako nemogu da skontam sta on ima da poprica s porodicom? to je meni najgluplja stvar, neko te zove u repku svoje drzave a ti moras da porazgovaras sa porodicom?!? o cemu majke ti? il on se zajebaje s cirom il mu srce nije skroz zato da brani za BIH. Kako me to nervira :x :x
Jes' to ozbiljan..
Ako jesi.....Lik kaze ovako ja predpostavljam da je bilo,a ti ga ozbiljno shvatas....
tako pise na oslobodjenju, vjerujem da reporter govori istinu..barem bi trebao. al' ne samo sa begovicem nego sa vecinom, svi moraju da popricaju s familijom. nekontam o cemu? nije to ko da prelazi u drugi klub, to je repka svoje(?) drzave
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 23 jun 2009, 00:44

Pauk je napisao/la:Evo kako je (ja predpostavljam) protekao telefonski razgovor danas izmedju Cire i Asmira kada je Ciro ga nazvao.

telefon zvoni

Pa rekao je garant,znas sine,Ciru niko ne odbija..osim onmog Papka iz Glazgova.zato sine zacsa se odlucuj i ako zelis da te svijet vidi sledece godine u Africi prihvati ovaj poziv .
BosnaE

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 jun 2009, 09:16

to hoce li napraviti bolju karieru od hasagica/supica vidjet cemo, Istanbul BB i Anorthosis su ipak malo veci klubovi od yeovil-a :D

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 jun 2009, 09:24

steve-o je napisao/la:
to hoce li napraviti bolju karieru od hasagica/supica vidjet cemo, Istanbul BB i Anorthosis su ipak malo veci klubovi od yeovil-a :D
Slazem se s tobom, svi znamo odakle je i nadamo se da ce igrat za repku, al' treba covjek da se dokaze, svi ga vec drzimo ko kap vode na dlanu a nije covjek nista uradio(nista protiv portsmouth, svaka mu cast) Nek' on dodje igrat za nas, nemora, i nece biti prvi golman odmah, zato ce imat vremena da se dokaze, i onda da preuzme ulogu.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 jun 2009, 09:50

mozda mu mama neda da igra za nas pa je mora pitat za dozvolu :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.