FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TeaM87 » 12 maj 2011, 22:34

Megamon je napisao/la:Ma otici ce Mirza nakon ove sezone,a jos se prica da bi se moglo desiti da skupstina ne prihvati ostavku UO nego samo Mirze :mrgreen:

Takodjer spominje se i povratak Sumija,sada nam preostaje samo da cekamo skupstinu i da se nadamo plasmanu u evropi.Jer bez evrope nema para,a bez para nema ni "muzike".
stvarno teška situacija
FKŽ !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 maj 2011, 22:43

Uprave se mijenjaju ali stvarni zaljubljenik u bordo boju uvijek ostaje kada je najteže .
Hvala ti za sve Mirza 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ZLi

Post Postao/la ZLi » 12 maj 2011, 23:23

Izgleda da smo dobili pojacanje protiv LEOTARA a to je da izgleda AVDIC nece ici mrsko mu putovati,lafo ga boli ovo,ono....Vrijeme mu je s Mirzom kofere i caoooo.....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 12 maj 2011, 23:33

ZLi je napisao/la:Izgleda da smo dobili pojacanje protiv LEOTARA a to je da izgleda AVDIC nece ici mrsko mu putovati,lafo ga boli ovo,ono....Vrijeme mu je s Mirzom kofere i caoooo.....
nekoliko puta, sticajem okolnosti, sam se zatekao na treninzima fks (iako navijam za želju, al to nije ni bitno za ovu priču) pod vodstvom mirze varešanovića. primjetio sam da je avdić najqrčevitiji, najnadrkaniji, najviše galami, i stalno se na nekog ljuti, ali ne trudi se ama baš nikako. pa ono je stvarno sramota od igrača, ja mu ne bih dao ni lopte da skuplja na treningu. varešanoviću to nije uopšte smetalo, fakat ne znam kako i zašto toleriše takvo nezalaganje na treningu.
također, varešanovića sam vidio kako posmatra trening il utakmicu nekih mlađih kategorija, što je potpuno normalno. ono što nije normalno je da "gospodin" sjedi u tuaregu parkiranom na travi i iz auta posmatra trening, jer sipi neka kišica. izgleda da vi njega s razlogom prozivate za frizuru :D
Zadnja izmjena: futko, dana/u 12 maj 2011, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 maj 2011, 23:37

futko je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Izgleda da smo dobili pojacanje protiv LEOTARA a to je da izgleda AVDIC nece ici mrsko mu putovati,lafo ga boli ovo,ono....Vrijeme mu je s Mirzom kofere i caoooo.....
nekoliko puta, sticajem okolnosti, sam se zatekao na treninzima fks (iako navijam za želju, al to nije ni bitno za ovu priču) pod vodstvom mirze varešanovića. primjetio sam da je avdić najqrčevitiji, najnadrkaniji, najviše galami, i stalno se na nekog ljuti, ali ne trudi se ama baš nikako. pa ono je stvarno sramota od igrača, ja mu ne bih dao ni lopte da skuplja na treningu. varešanoviću to nije uopšte smetalo, fakat ne znam kako i zašto toleriše takvo nezalaganje na treningu.
također, varešanovića sam vidio kako posmatra trening il utakmicu nekih mlađih kategorija, što je potpuno normalno. ono što nije normalno je da "gospodin" sjedi u tuaregu parkiranom na travi i iz auta posmatra trenig, jer sipi neka kišica. izgleda da vi njega s razlogom prozivate za frizuru :D
Pa Avdić mu je guzni haver, to je jedini razlog zašto taj čovjek još uvijek igra za Sarajevo, iako realno ne bi imao mjesta ni u Napretku.
Uredu je, zabio je u prošlosti mnogo golova z aSarajevo, pitar je, ali njegovo vrijeme je davno prošlo. Eto, radi nekog obraza, bar neka ga na klupi, ali kao prvi izbor u napadu to je lakrdija.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 12 maj 2011, 23:50

pouzdan izvor Suman se vraca

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 maj 2011, 23:56

TM87visnjik je napisao/la:pouzdan izvor Suman se vraca
Ko ti je rek'o,Hadjija sto dohvaca lopte :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 maj 2011, 00:04

Dobar odgovor BP-a! Ako imaju imalo ljudskosti u sebi nadam se da će bar završiti ova 4 kola!
U novi boj ...

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 13 maj 2011, 00:12

Megamon je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:pouzdan izvor Suman se vraca
Ko ti je rek'o,Hadjija sto dohvaca lopte :lol:
imam rodjaka u BP...al uslov je sa lovom da dodje;)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 maj 2011, 08:07

Halo horde rastjerajte to sve .Pa ko ide na tekme i bodri tim nego vi.Sta hoce koji ****.Da nije vas za koga bi to oni igrali a ovi sjedili u foteljama.ja iako sam plave krvi zelim vam sve najbolje i da bude sve najbolje jer vi ste to zasluzili.Pozdrav od starog manijaka.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 13 maj 2011, 09:53

dzenan01 je napisao/la:Uprave se mijenjaju ali stvarni zaljubljenik u bordo boju uvijek ostaje kada je najteže .
Hvala ti za sve Mirza 8-)
naravno,

mirza forever ;)

sto dalje od nas 8-)

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 13 maj 2011, 10:22

BernardBarnjak je napisao/la:Nešto smrdi, užasno smrdi...

:roll:

mozda riba........... :D :D
:)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 maj 2011, 10:39

Just do it.TM je napisao/la:

Bistro, samo bistro :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Colorado

Post Postao/la Colorado » 13 maj 2011, 10:51

jeste pogodio si riba iz miljacke .. :lol: bistro :roll: :lol:

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 13 maj 2011, 11:06

Colorado je napisao/la:

jeste pogodio si riba iz miljacke .. :lol: bistro :roll: :lol:
bistro i vama......
:D :D :D :D :D
:)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 maj 2011, 11:32

Alipasino je napisao/la:Halo horde rastjerajte to sve .Pa ko ide na tekme i bodri tim nego vi.Sta hoce koji ****.Da nije vas za koga bi to oni igrali a ovi sjedili u foteljama.ja iako sam plave krvi zelim vam sve najbolje i da bude sve najbolje jer vi ste to zasluzili.Pozdrav od starog manijaka.
@Pravi navijac FKŽ

Hvala brate,isto tako,sve najbolje. ;)
F.K.SARAJEVO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 maj 2011, 11:39

slika

:roll: :lol:

Znaci, da smo protiv Reala igrali...bolji bi ucinak imali :mrgreen:

Ne trebaju nam toliko ta tri boda, jer na kraju krajeva, sve se vodi na direktni duel sa Sirokim i tu ce pasti odluka. Ali, zbog neugodne tradicije...lijepo bi bilo da pobjedimo.

Leotar je vrlo losa ekipa, rezultatski bez imperativa i treba pokusati pobijedit...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 13 maj 2011, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 13 maj 2011, 11:40

molotovljev je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Halo horde rastjerajte to sve .Pa ko ide na tekme i bodri tim nego vi.Sta hoce koji ****.Da nije vas za koga bi to oni igrali a ovi sjedili u foteljama.ja iako sam plave krvi zelim vam sve najbolje i da bude sve najbolje jer vi ste to zasluzili.Pozdrav od starog manijaka.
@Pravi navijac FKŽ

Hvala brate,isto tako,sve najbolje. ;)
i ja se slažem treba rastjerat đubrad. jedan klub, jedan grad

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 maj 2011, 12:18

sarajlija89 je napisao/la:slika

:roll: :lol:

Znaci, da smo protiv Reala igrali...bolji bi ucinak imali :mrgreen:

Ne trebaju nam toliko ta tri boda, jer na kraju krajeva, sve se vodi na direktni duel sa Sirokim i tu ce pasti odluka. Ali, zbog neugodne tradicije...lijepo bi bilo da pobjedimo.

Leotar je vrlo losa ekipa, rezultatski bez imperativa i treba pokusati pobijedit...
Pa nebih baš rekao da nam netrebaju toliko ta tri boda. U slučaju da pobjedimo onda možemo sa lišticom remizirati. Na poraz od lištice nesmijem ni pomisliti !
U novi boj ...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 maj 2011, 12:37

Eh, pustimo se kalkulisanja...ako Sirokog ne dobijemo, bolje da ne idemo u Evropu :evil:

Nisam reko da ne trebaju bodovi iz Trebinja, naprotiv...bilo bi pozeljno i lijepo...ali, svakako ce mec sa Sirokim odlucivat o 3. mjestu, tako da ni eventualni poraz u Trebinju, nije tragican u tome smislu...

Ako Sirokog ne dobijemo, nismo ni zasluzili da idemo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []