Evo imas me u prijateljima na fb i svaku noc ne idem spavat prije 2 il pola 3....a ujutro sam prva smjena....HzDv95 je napisao/la:Sve mangupi preko faceboook ne kazem da niste al polovina nije sigurno!
Ja , sam bio fino dijete u osnovnoj ako hocete da vam slikam ocjene bolje su neg od ovog momka sto je postavio u 5 samo dvije cetvorke a u sedmom samo 3 cetvorke![]()
!
I znate kad sam ucio samo kad sam morao!
I , to mi je dosadilo i evo sada kako je Srednja krenula po citave noci sjedim za kompm ustane u 12 i u 12.30 na Bus! Prolazim 4 ali vladanje je smanjeno i to ne zbog neopravdanih inace nikad ne bjezim ako nemam kakvog posla jer glupost mi bjezat ako cu lutati oko skole i po Wc
!
Sve sto uspijem nauciti je na casu to oni predmeti koji moram a oni su manjina 2 , 3 predmeta maximalno i na casu kad trebam odgovarat !
Evo proci cu 4 prosjek mi je 3.9 sada a vjerujte mi ako hocete : Uzeo sam samo 1 svesku i to na 15 minuta da ponovim i to je bilo to i u drugom pologodistu iste sveske nosim ! Znate zbog cega mogao bi proci 5 ko od sale ali necu da se patim![]()
!
A za vladanje : Nisu zbog neopravdanih nego nas razrednik mutav ba 1 cokoladica odmah vladanje smanjeno ja sam zbog nekih gluposti dobivao ukore sad mi je 3 vladanje : E , istjeralo me s casa i odmah ukor zapisao me u Napomenu![]()
! Citao , jednoj glupaci dnevnik i onda se sprdao mala je bila sa sela pa dosla u grad da znate sta je pisalo u Dnevniku smijali bi se 5 , 6 dana bez prestanka jednostavno ofirluk
!
I , 3 puko profesora stolicom jadnika koji nije nista kriv , ali nisam ga namjerno nego htio kolegu ali on se nasao!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kad ce vise 9:15 da krenem put igmana
Kako je ovo meni lijepa djevojka zenicu je tita mi

Kako je ovo meni lijepa djevojka zenicu je tita mi

- alfarouqaminu
- Kontakt:
adis.p je napisao/la:Evo imas me u prijateljima na fb i svaku noc ne idem spavat prije 2 il pola 3....a ujutro sam prva smjena....HzDv95 je napisao/la:Sve mangupi preko faceboook ne kazem da niste al polovina nije sigurno!
Ja , sam bio fino dijete u osnovnoj ako hocete da vam slikam ocjene bolje su neg od ovog momka sto je postavio u 5 samo dvije cetvorke a u sedmom samo 3 cetvorke![]()
!
I znate kad sam ucio samo kad sam morao!
I , to mi je dosadilo i evo sada kako je Srednja krenula po citave noci sjedim za kompm ustane u 12 i u 12.30 na Bus! Prolazim 4 ali vladanje je smanjeno i to ne zbog neopravdanih inace nikad ne bjezim ako nemam kakvog posla jer glupost mi bjezat ako cu lutati oko skole i po Wc
!
Sve sto uspijem nauciti je na casu to oni predmeti koji moram a oni su manjina 2 , 3 predmeta maximalno i na casu kad trebam odgovarat !
Evo proci cu 4 prosjek mi je 3.9 sada a vjerujte mi ako hocete : Uzeo sam samo 1 svesku i to na 15 minuta da ponovim i to je bilo to i u drugom pologodistu iste sveske nosim ! Znate zbog cega mogao bi proci 5 ko od sale ali necu da se patim![]()
!
A za vladanje : Nisu zbog neopravdanih nego nas razrednik mutav ba 1 cokoladica odmah vladanje smanjeno ja sam zbog nekih gluposti dobivao ukore sad mi je 3 vladanje : E , istjeralo me s casa i odmah ukor zapisao me u Napomenu![]()
! Citao , jednoj glupaci dnevnik i onda se sprdao mala je bila sa sela pa dosla u grad da znate sta je pisalo u Dnevniku smijali bi se 5 , 6 dana bez prestanka jednostavno ofirluk
!
I , 3 puko profesora stolicom jadnika koji nije nista kriv , ali nisam ga namjerno nego htio kolegu ali on se nasao!
![]()
a ista situacija je i kad dodje iz skole, il' sjedam za comp il idem negdje vani s drustvom....
Ne lazi streberu
Sad bi ti nesto reko....al' necuu....

- alfarouqaminu
- Kontakt:
adis.p je napisao/la:Sad bi ti nesto reko....al' necuu....![]()
![]()
ajd reci pa da ides na hladjenje nedelju dana
- alfarouqaminu
- Kontakt:
adis.p je napisao/la:![]()
odmah mislis na neke perverzije.....htio sam te samo pitat jesi to ljubomoran....
![]()
![]()
![]()
haha,cuj strebera
Yess....kako si pogodioo....amEl_rooB je napisao/la:@adise jel ides u ekonomsku??
@alfa streberu, ne javljaj see.....
- legenda reala
- Kontakt:
jel se ubio VolimLiverpol ,jstel saznali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
haha gdje necu isao sam i jaadis.p je napisao/la:Yess....kako si pogodioo....amEl_rooB je napisao/la:@adise jel ides u ekonomsku??![]()
sve isti predmeti,sigurno si prva godina dok ti fali knjigovodstvo
Jbt led uvijek sam zadnji cas morao odgovarati knjigovodstvo za 2
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Titova-Juga
- Kontakt:
Petak 13, buuu, sad ce poceti da prozori skripe, roletne se tresu, itd, itd : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
adis.p je napisao/la:Yess....kako si pogodioo....amEl_rooB je napisao/la:@adise jel ides u ekonomsku??![]()
@alfa streberu, ne javljaj see.....![]()
![]()
haha pa mi smo kolege i ja sam u ekonomsku
pa bilo na vestima,nisi cuolegenda reala je napisao/la:jel se ubio VolimLiverpol ,jstel saznali
a pazi ekonomista
imali nas jos
ne spominjite knjigovodstvo majku mu i dugavanje i potrazivanje i bilans stanja i uspjeha rashodi prihodi tesko za shvatiti bilo sve jos kod mene euvet nekakv program 50% si moro za 2 znati majku im
ne spominjite knjigovodstvo majku mu i dugavanje i potrazivanje i bilans stanja i uspjeha rashodi prihodi tesko za shvatiti bilo sve jos kod mene euvet nekakv program 50% si moro za 2 znati majku im
Hahahahahah.....ma tek sam 1. godina i tek slijedece godine cu dobit knjigovodsvto, pa kasnije i financijsku matematiku i tako ta sranja....amEl_rooB je napisao/la:haha gdje necu isao sam i jaadis.p je napisao/la:Yess....kako si pogodioo....amEl_rooB je napisao/la:@adise jel ides u ekonomsku??![]()
![]()
sve isti predmeti,sigurno si prva godina dok ti fali knjigovodstvo![]()
![]()
Jbt led uvijek sam zadnji cas morao odgovarati knjigovodstvo za 2![]()
Joj jesmo se sabrali....Interista je napisao/la:a pazi ekonomistaimali nas jos
![]()
dje ste jebbaci
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Interista je napisao/la:a pazi ekonomistaimali nas jos
![]()
a meni knjigovodstvo najlakse, imao sam uvek 5.... Mene hebala malo matematika mada imao sam uvek 3,sad u cetvrtoj godini evo vec 4.... Najvise me smarala teorija da ucim,au katastrofa a sto se tice zadataka i knjizenja u to nisam imao problema
Jbt mi sad radimo iz privredne one kamate, lahko u pm....pussy smoke, ko iz onog nemoze imat 4-5 nek ne ide vise u skolu...

ko si tifucker je napisao/la:dje ste jebbaci
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Nego ljudi gde je melanholicar? 
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Bing [Bot], kraljttbvb, rio_Ferdy88 i 10 gostiju.