FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
samo bi da pohvalim ovu vasu himnu i lika koji pjeva a pogotovo ovaj prvi stih "SVE DOK VRBAS BANJA LUKOM TECE BORAC BORAC ZIVJET CE" lijep pozz
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Ja nisam ljepšu himnu čuo ili sam previše subjektivan ali stvarno to kad krene krv u žilama se ledi. Dosta navijačkih himni ide u neka zavijanja, neki bolidi pjevaju arlauču, dernjaju se a naša ima glavu i rep. Takav spoj teksta, muzike, ritma, emocije... jednostavno najbolja
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
tesko mi je priznati ali mi je najbolja koju sam ikad cuo evo slusam je skoro sat vremenaDejan, BL je napisao/la:Ja nisam ljepšu himnu čuo ili sam previše subjektivan ali stvarno to kad krene krv u žilama se ledi. Dosta navijačkih himni ide u neka zavijanja, neki bolidi pjevaju arlauču, dernjaju se a naša ima glavu i rep. Takav spoj teksta, muzike, ritma, emocije... jednostavno najbolja
[youtube][/youtube]

Svaka čast stari, stvarno je milozvučna. Ja ne kažem da nema bolje nego da nisam čuo bolju 
A možeš zamisliti kako je nama to slušati, sav se najžim, i uvijek kao da je prvi put slušam, sa istim žarom

A možeš zamisliti kako je nama to slušati, sav se najžim, i uvijek kao da je prvi put slušam, sa istim žarom
-
- Kontakt:
Stvarno je lijepa pjesma 

joj mogu mislit taj osjecaj dok svira na stadionu
Da, ma i ja sam takav kao ti, ako mi se svidi neka navijačka pjesma ili himna isto mogu je slušati sat vremena nebitno što ne pipada mom klubu.
A na stadionu, još od kad ima ovaj novi razglas, kad krene pogotovo kad su noćne utakmice, čuje se baš baš daleko.
Imamo mi i rukometnu i košarkašku al nije ni blizu ovome, mislim fino je čuti kad se spominje ime kluba al ovakva se pravi jednom u x godina
A na stadionu, još od kad ima ovaj novi razglas, kad krene pogotovo kad su noćne utakmice, čuje se baš baš daleko.
Imamo mi i rukometnu i košarkašku al nije ni blizu ovome, mislim fino je čuti kad se spominje ime kluba al ovakva se pravi jednom u x godina
Dugo me nije bilo ali da i ja cestitam na zasluzenoj tituli i nadam se da ce te i dalje ostat jak tim tako da se imamo skim nadigravat.Sve najbolje u ligi sampiona i da neprodzete ko mi..Mislio sam na Zelju.Vozdra.
Nesto razmisljam-Dzimi bio trener Borca pa selektor.Ovaj mali murinjo tj.prolazni trener Borca i on posta selektor a moj adut Marinovic razmislja i verovatno ce odustati.Moraju shvatit celnici Borca da moraju UGOVOR da potpisu sa buducim trenerom i da postuju taj ugovor.Verovatno novi trener GOSPODIN ZORAN CURGUZ,,,,,,,Trigger je napisao/la:Vala i ja bi, sad, baš volio da to bude "pabizo"!
"Pogurajmo" čovjeka, zaslužio je - koliko je truda do sad uložio.....
* Il' - vratite Đimijaaaa!
Ja vam iskreno od sveg srca zelim Zorana Curguza za trenera.Bio je trener Zvijezde i znam o kome se radi..srecom
Kao i sto sam najavio g.Marinovic je odbio klupu Borca i najverovatnije a i najbolje resenje je g.Curguz Zoran a evo i zasto -----ima odlicnu komunikaciju sa nogometasima,super poznaje sve ekipe BiH,vrijedan,nepodmitljiv,predlozice par nogometasa i to pravih koji nedostaju Borcu,nema dil sa raznim menadzerima,dobar takticar,hrabar,voli se nadigravat,nedozvoljava mjesanje u struku a tim samo on sastavlja bez obaveza je PREMA NEKIM LJUDIMA,ne sedi po kaficima,NE PIJE ALKOHOL ,NIJE SKLON DA KOCKA I DA SE ZADUZUJE,super pedagog,zna da unese vedrinu medju nogometasima i napravice odnos SVI ZA JEDNOG -JEDAN ZA SVE,nikada nece traziti da mu se zatvaraju tekme kao pojedinci i na kraju -porodican covjek ,PROFESOR,MAGISTAR I USKORO DOKTOR NAUKA -pravi covek za pravi klub kao sto je Borac ,,,,,,,,,,,,,skituljac je napisao/la:Ja vam iskreno od sveg srca zelim Zorana Curguza za trenera.Bio je trener Zvijezde i znam o kome se radi..srecom
Ne znam za tu himnu,nije mi nesto,suhveli mi nekako ko da sam cuo nesto na taj fazon.
Al' ovo sam vase tekma sa piticama slusao po 23 puta na dan,i sad nakon dugo vremena se opet navukao ,zaraza
[youtube][/youtube]
Al' ovo sam vase tekma sa piticama slusao po 23 puta na dan,i sad nakon dugo vremena se opet navukao ,zaraza

[youtube][/youtube]
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ovo je vrh! Barem meni!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
" , " " стварно & " " ? ...
& прво " о $ $ ја " % , јер је ' ? $ $ оног , % " $ " тренер " , $ % је " & узео , ? " то & зна & су & .. " то % је $ $ & , ? , ? $ , то је његов " , њеогова ствар . он је " на ? & , " ту " своје $ " , " се & " у " " то је његова ствар , " " поенту тога , % се " ту " " , " " постове о ' " . $ " га $ пјаног на " & , $ " га $ $ & ? Е па " $ , ја ' " на $ " , & ' " ¥ $ " са & . Он " свега свој посао & % ¥ % / ? , а његов " " његова ствар .. $ његове ? је " ' " за ? " , јесте $ " је " жао % $ , ? & ' , паре су то ...
" ' " те ? $ " $ у " & , сутра & & $ на " , па ' - " , па $ не & по ' ..
? $ , " ' ? сутра по ?
& прво " о $ $ ја " % , јер је ' ? $ $ оног , % " $ " тренер " , $ % је " & узео , ? " то & зна & су & .. " то % је $ $ & , ? , ? $ , то је његов " , њеогова ствар . он је " на ? & , " ту " своје $ " , " се & " у " " то је његова ствар , " " поенту тога , % се " ту " " , " " постове о ' " . $ " га $ пјаног на " & , $ " га $ $ & ? Е па " $ , ја ' " на $ " , & ' " ¥ $ " са & . Он " свега свој посао & % ¥ % / ? , а његов " " његова ствар .. $ његове ? је " ' " за ? " , јесте $ " је " жао % $ , ? & ' , паре су то ...
? $ , " ' ? сутра по ?

" " " , " " оне " !!!
Hvala na pozdravu,i samo da ti napisem jednu stvar da je bivsi prolazni trener VJ NAJMANJE DOPRINEO DA BORAC BUDE SAMPION jer prosto receno nije strucan a to sto je poslat da bude selektor je prica za sebe i SVI ZNAJU sto je on tamo i nemoj biti naivan ----U BiH ima milion boljih resenja oko mjesta selektora mlade repke ali HAJDE VIDECES DO KADA CE ON BITI TAMO,,,,,,,,,,,Прпа ! je napisao/la:" , " " стварно & " " ? ...
? $ , " ' ? сутра по ?
a ako si tako pametan ajde reci ko ce biti novi trener Borca?pabizo je napisao/la:Hvala na pozdravu,i samo da ti napisem jednu stvar da je bivsi prolazni trener VJ NAJMANJE DOPRINEO DA BORAC BUDE SAMPION jer prosto receno nije strucan a to sto je poslat da bude selektor je prica za sebe i SVI ZNAJU sto je on tamo i nemoj biti naivan ----U BiH ima milion boljih resenja oko mjesta selektora mlade repke ali HAJDE VIDECES DO KADA CE ON BITI TAMO,,,,,,,,,,,Прпа ! je napisao/la:" , " " стварно & " " ? ...
? $ , " ' ? сутра по ?
Ne kazem da sam ja najpametniji ali jako dobro rezonujem a i dobijam info i tako postavim dobitnu formulu.Vjerovatno g.ZORAN CURGUZ ali hajde i da pogresim no,opet MI SE JAVLJA -----PROFESOR,MAGISTAR I USKORO DOKTOR NAUKA I COVJEK SA PROFI LICENCOM ZORAN CURGUZ.Nadam se da g.Sipovac i VELIKI GOSPODIN SUPUT SRDJAN nece napraviti gresku kao prosli put sa VJ,,,,,,,,,,,,,,,,luckyh je napisao/la:a ako si tako pametan ajde reci ko ce biti novi trener Borca?pabizo je napisao/la:Hvala na pozdravu,i samo da ti napisem jednu stvar da je bivsi prolazni trener VJ NAJMANJE DOPRINEO DA BORAC BUDE SAMPION jer prosto receno nije strucan a to sto je poslat da bude selektor je prica za sebe i SVI ZNAJU sto je on tamo i nemoj biti naivan ----U BiH ima milion boljih resenja oko mjesta selektora mlade repke ali HAJDE VIDECES DO KADA CE ON BITI TAMO,,,,,,,,,,,Прпа ! je napisao/la:" , " " стварно & " " ? ...
? $ , " ' ? сутра по ?
E, "pabizo", "pabizo".....pabizo je napisao/la:.....Ne kazem da sam ja najpametniji ali jako dobro rezonujem a i dobijam info i tako postavim dobitnu formulu.Vjerovatno g.ZORAN CURGUZ ali hajde i da pogresim no,opet MI SE JAVLJA -----PROFESOR,MAGISTAR I USKORO DOKTOR NAUKA I COVJEK SA PROFI LICENCOM ZORAN CURGUZ.Nadam se da g.Sipovac i VELIKI GOSPODIN SUPUT SRDJAN nece napraviti gresku kao prosli put sa VJ,,,,,,,,,,,,,,,,
Želja (ili mržnja!?) ti se ispunila što se trenera Borca tiče, al' ostaje 'zapisano' da će za Borčevu prvu titulu prvaka države Bosne i Hercegovine zaslužan biti gospodin Vlado Jagodić, pa i pored ovog poraza danas u Gradačcu.....
Igrači su ogorčeni postupkom tvog "velikog gospodina S.Š." i izvjesnog R.Šipovca i to se danas moglo primjeti na njima i njihovoj igri u Gradačcu (prema relevantnim "izvorima")!
Tvoj "adut" je bio, skoro si to tvrdio Vinko Marinović, a sad si se prešalto na Z.Čurguza (istina i njega si često spominjao), trenera sa hrpom naučnih 'titula', mada meni nikad neće biti biti skroz 'jasno' kakav je to fudbalski "dr. ili mr." ....

Teoretski, imaš i "šansu" da tvoj "miljenik" Jagodić i ne osvoji titulu...ali samo teoretski!

Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 14 maj 2011, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Postoji li nacin da se naziv ove teme promjeni i da umjesto FK Borac bude "Pabizov ugao","Pabizov osvrt" ili tako nesto,posto je ocito covjek rastjerao sve zivo i mrtvo sa ove teme?
Ono sto nisu uspjele hiljade provakotora,on je uspio nesvjesno!
Ono sto nisu uspjele hiljade provakotora,on je uspio nesvjesno!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Jarane samo ce biti zapisano,a svi znaju kako je Borac prvi a najmanje zaslugom Prolaznog v.j-------ova gospoda je zasluzna a to su SIPOVAC i SUPUT.Ove titule nisu fudbalske.Profesor Curguz je uspjesan i van nogometa i tako je to moj jarane i ne zaboravi da retko ja pogresim a u zadnje vrijeme moji kandidati su bili MARINOVIC i CURGUZ.Zapamti da ja ne mrzim v.j------ali iskreno bio je VELIKA GRESKA i sada tamo gde je poslat i to je greska no,bila je to jako uspjesna igra celnika Borca da ga OTKACE ili ako hoces NOGIRAJU jer je svojim neznanjem unistio igru Borca i gore spomenuta gospoda je morala da ga pokriva stelama i da placa puno novca i ZATO CAO UMISLJENI MALI MURINJO,NARCISU,PRODAVCU MAGLE,PROPALI SUDIJO,PROPALI DIREKTORU,,,,,Sada mozete pisat i da sam lud,zbunjen i psihopata i puno toga a OVO JE PRAVA ISTINA i donosim licnu odluku da ga vise spomenut necu i neka ima puno uspjeha sa mladom repkom,,,,VOZDRATrigger je napisao/la:E, "pabizo", "pabizo".....pabizo je napisao/la:.....Ne kazem da sam ja najpametniji ali jako dobro rezonujem a i dobijam info i tako postavim dobitnu formulu.Vjerovatno g.ZORAN CURGUZ ali hajde i da pogresim no,opet MI SE JAVLJA -----PROFESOR,MAGISTAR I USKORO DOKTOR NAUKA I COVJEK SA PROFI LICENCOM ZORAN CURGUZ.Nadam se da g.Sipovac i VELIKI GOSPODIN SUPUT SRDJAN nece napraviti gresku kao prosli put sa VJ,,,,,,,,,,,,,,,,
Želja (ili mržnja!?) ti se ispunila što se trenera Borca tiče, al' ostaje 'zapisano' da će za Borčevu prvu titulu prvaka države Bosne i Hercegovine zaslužan biti gospodin Vlado Jagodić, pa i pored ovog poraza danas u Gradačcu.....
Igrači su ogorčeni postupkom tvog "velikog gospodina S.Š." i izvjesnog R.Šipovca i to se danas moglo primjeti na njima i njihovoj igri u Gradačcu (prema relevantnim "izvorima")!
Tvoj "adut" je bio, skoro si to to tvrdio Vinko Marinović, a sad si se prešalto na Z.Čurguza (istina i njega si često spominjao), trenera sa hrpom naučnih 'titula', mada meni nikad neće biti biti skroz 'jasno' kakav je to fudbalski "dr. ili mr." ....
Teoretski, imaš i "šansu" da tvoj "miljenik" Jagodić i ne osvoji titulu...ali samo teoretski!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.