Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Oj Montepascia ,jbm mu mater glupu ,a i ja ga odigram 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema nista na avazovoj stranici....valjda se Ado sabr'o i oduzeo, i skonto da je glupost to sto je konto uradit....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Samo da pozdravim najblize ovog covjeka http://en.wikipedia.org/wiki/Toch%C3%A9_(footballer) jer je uspio fuliti penal u zadnjim minutama utakmice Las Palmas - Cartagena. Jos im sudija ponisti gol 2 min poslije toga.
Ne znam dal' da se smijem il' placem
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
i ja citav dan guglam Orahovicaadis.p je napisao/la:Nema nista na avazovoj stranici....valjda se Ado sabr'o i oduzeo, i skonto da je glupost to sto je konto uradit....![]()
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
pa kad igram ove gluposti ,dva dana igro po jedan prelaz i tri sigurice i prolazio ,ali za vikend se pare uzimaju,favoriti pustaju ovima za opstanakhodža je napisao/la:čim si se vratio na taj profil, odmah pao![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
pa ne mogu odma objaviti ,tek se danas poslije podne ubio ,sutra ili prekosutra će tek bitiAdmir_Sa je napisao/la:i ja citav dan guglam Orahovicaadis.p je napisao/la:Nema nista na avazovoj stranici....valjda se Ado sabr'o i oduzeo, i skonto da je glupost to sto je konto uradit....![]()
Valjda je ziv covjek
- Citizen-X
- Kontakt:
112 je jos uvijek besplatan i anoniman ha ja....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
I sta bi jel se ubio levat???
Ma on nas furao mi ovdje ko levati nemoj ne radi to itd ma kada skontam dodji baci se sa Bosmal-a jos cemo ti dovesti svjedoka samoubistva da preprica na slucajevima X.

Ma on nas furao mi ovdje ko levati nemoj ne radi to itd ma kada skontam dodji baci se sa Bosmal-a jos cemo ti dovesti svjedoka samoubistva da preprica na slucajevima X.
-
chungalunga
- Kontakt:
...brate iz orahovice....nemoj odustajati molim te.....ubij se ....postalo je monotono...spominjat ce te kladionicari sirom svijeta...Admir_Sa je napisao/la:i ja citav dan guglam Orahovicaadis.p je napisao/la:Nema nista na avazovoj stranici....valjda se Ado sabr'o i oduzeo, i skonto da je glupost to sto je konto uradit....![]()
Valjda je ziv covjek
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juventino je napisao/la:Samo da pozdravim najblize ovog covjeka http://en.wikipedia.org/wiki/Toch%C3%A9_(footballer) jer je uspio fuliti penal u zadnjim minutama utakmice Las Palmas - Cartagena. Jos im sudija ponisti gol 2 min poslije toga.
meni trebao jos jedan gol za 200km
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
chungalunga
- Kontakt:
-5,5/N.Đokovic-Soderling jest da je 1,4 ali je poklon.... 
Ovakva kvota nerealna, moglo je to bit bar malo vece. Kao da Soderling reket ne zna drzatchungalunga je napisao/la:-5,5/N.Đokovic-Soderling jest da je 1,4 ali je poklon....
Željezničar 1921
-
chungalunga
- Kontakt:
hendikep je nerealan..gledao sam soderlinga juce protiv almagra...a kvota je ok.....ne moze ni biti vecaadmirone je napisao/la:Ovakva kvota nerealna, moglo je to bit bar malo vece. Kao da Soderling reket ne zna drzatchungalunga je napisao/la:-5,5/N.Đokovic-Soderling jest da je 1,4 ali je poklon....![]()
![]()
Llodra/Zimon - Berlo/J.Niem 13.5. 13:20 1 1,25
N.Đoković - Soderling 13.5. 21:15 1 1,20
C.Zvezda - Partizan 13.5. 18:00 2 1,15
Westerlo - Cercle Brugge (1.ut) 13.5. 20:30 1X 1,17
Reading - Cardiff(s.t.) 13.5. 20:45 1X 1,35
Volendam - MVV Maastricht (3:2) 13.5. 20:00 1X 1,18
Antalya - Kardemir 13.5. 19:00 1X 1,22
Ulog 10km Kvota: 3,92
N.Đoković - Soderling 13.5. 21:15 1 1,20
C.Zvezda - Partizan 13.5. 18:00 2 1,15
Westerlo - Cercle Brugge (1.ut) 13.5. 20:30 1X 1,17
Reading - Cardiff(s.t.) 13.5. 20:45 1X 1,35
Volendam - MVV Maastricht (3:2) 13.5. 20:00 1X 1,18
Antalya - Kardemir 13.5. 19:00 1X 1,22
Ulog 10km Kvota: 3,92
Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
Novak je bolestan.brat spot je napisao/la: N.Đoković - Soderling 13.5. 21:15 1 1,20
Citao sam ima neki virus... ali kao nije nista strasnoBegonja je napisao/la:Novak je bolestan.brat spot je napisao/la: N.Đoković - Soderling 13.5. 21:15 1 1,20
Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
Da mi je danas dobiti na kladionici pa da i ja sebi kupim
k
ompjuter
k
ompjuter
FORZA JUVE !!!
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Probajte danas odigrat Venezia-Snaidero (+6,5) h1..Prva utakmica play offa,Venezia bila 2. a Snaidero 7..Snaidero od zadnjih 6 utakmica 5 izgubili i to 4 zaredom..Medju tim uzastopnim porazima je i jedan protiv vecerasnjeg protivnika Venezie i to sa 16 razlike kod kuce..A u Veneziji kad su igrali isto su ih dobili sa 17 razlike..Venezia u zadnjih 5 tekmi 3 pobjede i 2 poraza..Veceras puna dvorana i velika podrska domacinu..Ko je skeptican nek igra cistu 1
Ako ovo ne bude nastimano onda ce ih Venezia poderat ko pe.der Playboy
Sretno ko isprati
Ako ovo ne bude nastimano onda ce ih Venezia poderat ko pe.der Playboy
Sretno ko isprati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.