Ma Dejton brate,ravnopravnost naroda,svako ima pravo svoje da laže i krade,.SrdjanBL je napisao/la:Tipicna slika stanja u BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ova zemlja koda je izasla iz Monti Pajtona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma Dejton brate,ravnopravnost naroda,svako ima pravo svoje da laže i krade,.SrdjanBL je napisao/la:Tipicna slika stanja u BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ova zemlja koda je izasla iz Monti Pajtona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa to se tražilo od navijača Borca, tj. da oni urazume Kovačevića. Zašto bi sada bilo drugačije?Željo 1921 je napisao/la:Pošteno bi bilo da mi sarajlije uhvatimo džindu i gracića i pošteno nalupamo,dok ne promjene mišljenje
Mene samo zanima sta sada Bošnjaci zele????Evo Hrvati i Srbi su dobili sto su trazili,zna li se sta Bosnjaci zele ili su oni samo protiv ovoga sto su dobili Hrvati i Srbi.Da vidimo moze li se i to ispuniti.Vidim da su Bosnjaci podjeljeni.BIH repka bi trebala biti ispred svega vama sto se kunete u nju!!!Goalgetter je napisao/la:Ova zemlja nije djeljiva sa tri ..
Nadam se da se ozbiljno šališCartman je napisao/la:Ovaj Gracic je uvijek bio mutan i sumnjiv tip. Dovoljno je cut njegovu pricu, da ti bude jasno da je taj lik pun sebe i samo svoj interes gleda. Ako stvarno ovi iz Sarajeva budu glasali protiv, onda neka ih je stid. Sve Quisling do Quislinga. Gamad. Nadam se da ce ih Osim i Pusina dovest u red.
Ako su dobili ono sto su trazili po meni je pogresno traziti jos dodatno nesto.Al ovo sto ti pricas su obicne gluposti,barem tako mislim.Nema preglasavanja,i bez nas nista ne moze biti doneseno.Nista mi vise ne treba,pa makar da predsjednik bude Živkica Budimir!!!aleksandar_veliki je napisao/la:Posljednji info govori da ni Bevandini nece prihvatiti jer nisu ispunjeni svi zahtjevi vezani za rotaciju Predsjednika.ŠB.TRN je napisao/la:Mene samo zanima sta sada Bošnjaci zele????Evo Hrvati i Srbi su dobili sto su trazili,zna li se sta Bosnjaci zele ili su oni samo protiv ovoga sto su dobili Hrvati i Srbi.Da vidimo moze li se i to ispuniti.Vidim da su Bosnjaci podjeljeni.BIH repka bi trebala biti ispred svega vama sto se kunete u nju!!!Goalgetter je napisao/la:Ova zemlja nije djeljiva sa tri ..![]()
![]()
![]()
Evo ja bi brvi bio da Osim dozivotno bude predsjednik saveza,dokle god moze covjek izdrzati.Ako cemo realno on je ucinio vise za nas sport i drzavu od svih politicara od 95 godine.Srbi i Hrvati prihvatili jednoga predsjednika,UEFA prihvatila da nema preglasavanja,al netko fali!!!!
![]()
![]()
Covjek u ovim godinama sa ovakvim zdravljemPIRKE33 je napisao/la:Kako su svi za Osima???
nasao bi se ......puno je nepovjerenja na sve tri strane.....to je najveci problem.....kad je neko kao Osim cist kao suza, onda ni najgori nemaju obraza usprotiviti se ....ja shvatam i Gracica, ovakvi nacini glasanja sa ovolikim kvorumom mogu dovesti do blokade rada NSBIH, ali sa druge strane kad se nesto izglasa, definitivno ce biti kvalitetno....dr.van nostrand je napisao/la:Covjek u ovim godinama sa ovakvim zdravljemPIRKE33 je napisao/la:Kako su svi za Osima???![]()
Dokle ?'?????
Ko bi bio neko drugi
dr.van nostrand je napisao/la:Covjek u ovim godinama sa ovakvim zdravljemPIRKE33 je napisao/la:Kako su svi za Osima???![]()
Dokle ?'?????
Ko bi bio neko drugi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.