Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

chily-rz
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la chily-rz » 13 maj 2011, 16:05

SrdjanBL je napisao/la:Tipicna slika stanja u BIH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ova zemlja koda je izasla iz Monti Pajtona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma Dejton brate,ravnopravnost naroda,svako ima pravo svoje da laže i krade,. :lol:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2011, 16:05

Aco, obzirom da si ti jedini od moderacije aktivan ovdje, a imaš uticaja na Admina koliko i Džombić na Dodika :P , da li mogu da otvorim pandan temu o spasitelju Osimu: Zijad Gracić, spasitelj Statuta (Ja ću glasati protiv amandmana) i države (Oni prave telad od nas), neimar (Olimpik dobija stadion a Velež ne) i vizionar (Kako oni štite svoje interese, tako moramo i mi)? :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 13 maj 2011, 16:07

zasto ustupati jednima sve a druge ni ne pitati sta misle o tome nego se otislo FIFA-UEFA i oni rekli ok a bosnjake ko EBE podrazumjeva se da su oni uvijek patriote pa ce prihvatiti sve zbog DRZAVE I REPREZENTACIJE E PA NECE ICI I POD CIJENU SUSPENZIJE EBOIH DODIK I BEVANDA :twisted:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 maj 2011, 16:07

Graciću, ti i jesi tele.. A baš mi je drago što i na forumu neki već podržavaju telad, lafo samo vi volite BiH.. Volite vi teletinu...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 13 maj 2011, 16:07

Srbi, Bosnjaci i Hrvati...

= ****...

cuj Dzindo nece glasati... pa jeste li svjesni da je vas deset puta lakse nalemat nego one iz BL???

usrali ste sve sto ste mogli usrat, godinama ste sjedili i sutili i ucestvovali u talovima i zataskavali situaciju i sad se basli kao uvrijedzene mlade... glasat cete vi ZA, jasta nego cete glasat...
Zadnja izmjena: taracess, dana/u 13 maj 2011, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 maj 2011, 16:08

Ova zemlja nije djeljiva sa tri ..

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2011, 16:12

Davno sam ja rekao: Komitet napolje! ali neće da slušaju. Šta ima komitet da tamo nešto dogovara a da još k tome ne izvjeste Gracića (neimara) i Džindu (zvani džabaluk i nesalomljivi) o tome šta dogovaraju, to je izvan njihovih ovlaštenja.

Šta ima jedan Osim ili Sergej ili Dušan prihvatati amandmane traktorista, oni su tu postavljeni da nagovore UEFA / FIFA da ukinu sve, samo da ostane kantonalni savez Sarajevo, koji bi dobio ingerencije državnog saveza.

Već sutra vidim Gracića i Džindu na kahvi sa Inckom, gdje ga mole da iskoristi mandat i bonska ovlaštenja te da ukine Komitet za normalizaciju.

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 13 maj 2011, 16:14

Pošteno bi bilo da mi sarajlije uhvatimo džindu i gracića i pošteno nalupamo,dok ne promjene mišljenje :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2011, 16:15

Željo 1921 je napisao/la:Pošteno bi bilo da mi sarajlije uhvatimo džindu i gracića i pošteno nalupamo,dok ne promjene mišljenje :)
Pa to se tražilo od navijača Borca, tj. da oni urazume Kovačevića. Zašto bi sada bilo drugačije?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2011, 16:15

Ovaj Gracic je uvijek bio mutan i sumnjiv tip. Dovoljno je cut njegovu pricu, da ti bude jasno da je taj lik pun sebe i samo svoj interes gleda. Ako stvarno ovi iz Sarajeva budu glasali protiv, onda neka ih je stid. Sve Kvisling do Kvislinga. Gamad. Nadam se da ce ih Osim i Pusina dovest u red.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 maj 2011, 16:16

Goalgetter je napisao/la:Ova zemlja nije djeljiva sa tri ..
Mene samo zanima sta sada Bošnjaci zele????Evo Hrvati i Srbi su dobili sto su trazili,zna li se sta Bosnjaci zele ili su oni samo protiv ovoga sto su dobili Hrvati i Srbi.Da vidimo moze li se i to ispuniti.Vidim da su Bosnjaci podjeljeni.BIH repka bi trebala biti ispred svega vama sto se kunete u nju!!! ;) ;) ;) ;) Evo ja bi brvi bio da Osim dozivotno bude predsjednik saveza,dokle god moze covjek izdrzati.Ako cemo realno on je ucinio vise za nas sport i drzavu od svih politicara od 95 godine.Srbi i Hrvati prihvatili jednoga predsjednika,UEFA prihvatila da nema preglasavanja,al netko fali!!!! ;) ;) ;)
Oprosti na citiranju,nisam ni primjetio,ne odnosi se pitanje na tvoj post!!!
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 13 maj 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 13 maj 2011, 16:16

znaju hahari da ce i njihovo vrijeme proci vrlo brzo jer takvi nehljebi ko Dzindo i ostali necu dugo tu bit ako sve na svoje dodze. Trba njih prvo pitat jbte.Cuj ti velicina majko moja. Natakarili se na Savez ko pijavice. Oni su sebi vec kalkulacije napravili uz meze, ali vidi vraze, nista od toga. Sad ce da vide koliko su bitni.
Zadnja izmjena: taracess, dana/u 13 maj 2011, 16:18, ukupno mijenjano 2 puta.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2011, 16:18

Cartman je napisao/la:Ovaj Gracic je uvijek bio mutan i sumnjiv tip. Dovoljno je cut njegovu pricu, da ti bude jasno da je taj lik pun sebe i samo svoj interes gleda. Ako stvarno ovi iz Sarajeva budu glasali protiv, onda neka ih je stid. Sve Quisling do Quislinga. Gamad. Nadam se da ce ih Osim i Pusina dovest u red.
Nadam se da se ozbiljno šališ :lol:

Hajd ŠB ne kenjkaj tu bezveze. Niti jedan tvoj komentar ne može bez Bošnjaka, Hrvata i Srba da prođe, kani se čorava posla, što bi rekao Ivica. I ja bih prihvatio Ivicu doživotno i šta god on kaže za mene je u pravu.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 maj 2011, 16:19

Za sav fudbalski cirkus smo krivi mi iz Bosne i Hercegovine postavljanjem nekih ultimatuma UEFI i FIFI. Statut F/NSBiH treba biti isti kao i u ostalih 209 članica FIFE, ni manje ni više.
Govori se o nekim amandmanima i preglasavanjima. Glupost na kvadrat. Na tome insistiraju samo oni koji su naučili preglasavati. U suprotnom, preglasavanja ne smije biti ni na jednoj fudbalskoj instanci. Konkretno. U Zapadno - Hercegovačkom kantonu, ne smije biti preglasavanja bilo koga i ne samo u tom Kantonu, nego u svakom. Ako treba nivo odlučivanja spustiti na opštine. To isto važi i za RS. Ne može se preglasavati niko u Srpcu, Čajniču, Nevesinju itd.
Niko nikoga ne može preglasavati i onda smo na nuli. Ni makac nećemo odmaći od prvobitne zajednice i pračovjeka. Mogao bih sada reći Gracić je u pravu. Kada ne žele da se neko preglasa na nivou države, Gracić ne želi da se i jedna odluka bez tročetvrtinske većine i to Srba, Hrvata i Bošnjaka donosi u Čitluku, kao što se isti princip mora primjeniti i u Bileći ili Velikoj Kladuši. I šta ćemo onda? Onda dođe Denis Ispušlić!
Smiješnog li ljudskog roda u ovoj nam jedinoj Bosni i Hercegovini.
Ljudi bi samo da preglasavaju tamo gdje mogu, a tamo gdje je to nemoguće da su to preglasavanje ukine.
Sretno nam preglasavači. :shock: :shock: :shock:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 maj 2011, 16:20

aleksandar_veliki je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ova zemlja nije djeljiva sa tri ..
Mene samo zanima sta sada Bošnjaci zele????Evo Hrvati i Srbi su dobili sto su trazili,zna li se sta Bosnjaci zele ili su oni samo protiv ovoga sto su dobili Hrvati i Srbi.Da vidimo moze li se i to ispuniti.Vidim da su Bosnjaci podjeljeni.BIH repka bi trebala biti ispred svega vama sto se kunete u nju!!! ;) ;) ;) ;) Evo ja bi brvi bio da Osim dozivotno bude predsjednik saveza,dokle god moze covjek izdrzati.Ako cemo realno on je ucinio vise za nas sport i drzavu od svih politicara od 95 godine.Srbi i Hrvati prihvatili jednoga predsjednika,UEFA prihvatila da nema preglasavanja,al netko fali!!!! ;) ;) ;)
Posljednji info govori da ni Bevandini nece prihvatiti jer nisu ispunjeni svi zahtjevi vezani za rotaciju Predsjednika.
Ako su dobili ono sto su trazili po meni je pogresno traziti jos dodatno nesto.Al ovo sto ti pricas su obicne gluposti,barem tako mislim.Nema preglasavanja,i bez nas nista ne moze biti doneseno.Nista mi vise ne treba,pa makar da predsjednik bude Živkica Budimir!!! :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 maj 2011, 16:23

Znaci sad je jos lakse blokirati odluke u savezu !
Sad je svaki narod ravnopravan ( dom naroda u savezu :lol: ) nista se ne moze dogovoriti ako se sve tri strane ne dogovore .
Predsjednik ce biti jedan barem su tako tvrdili iz UEFE , eh sad kako njega izabrati majkamu stara :?
On mora biti imenovan , predsjednik je operativac koji predstavlja savez :D , a sta ako ga ne izaberu jer to nece nikako biti jednostavno :x jos 3/4 vecinom , znaci ide suspenzija :roll:

Bas takvu situaciju imamo u politici .
Nepostojanje vlasti na drzavnom nivou ...Bez ovih ne moze , ovi nece zbog njih , ovi traze jedno ...
I uostalom iskreno i realno ko bi to bio ili mogao biti da su sa njime zadovoljne sve tri strane :mrgreen: ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 13 maj 2011, 16:25

Kako su svi za Osima???

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 maj 2011, 16:28

PIRKE33 je napisao/la:Kako su svi za Osima???
Covjek u ovim godinama sa ovakvim zdravljem :roll:
Dokle ?'?????
Ko bi bio neko drugi :?:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 13 maj 2011, 16:31

dr.van nostrand je napisao/la:
Dokle ?'?????
nasao bi se ......puno je nepovjerenja na sve tri strane.....to je najveci problem.....kad je neko kao Osim cist kao suza, onda ni najgori nemaju obraza usprotiviti se ....ja shvatam i Gracica, ovakvi nacini glasanja sa ovolikim kvorumom mogu dovesti do blokade rada NSBIH, ali sa druge strane kad se nesto izglasa, definitivno ce biti kvalitetno....

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 13 maj 2011, 16:34

dr.van nostrand je napisao/la:
Dokle ?'?????

I ja sam isto posta na temi Ivica Osim.Sta kad njega nebude?Koji bi kandidat od npr. Glavas,Barbarez,Ljubojevic,Hadzibegic,Beus... dobili podrsku 3/4 clanova IO(ako su u njemu npr. Gracic,Bevanda,Kovacevic(nebitna imena zna se na sta mislim))
Da sad komitet nije izabrao U21 selektora kad bi ga dobili 3/4 odlukom,nikad Tulic bi ostao....
RIP SALE VILENJAK

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.